Forum » Programska oprema » Mozilla vztraja
Mozilla vztraja
Beernarrd ::
Pozdravljeni.
Mozilla 1.3 angleška mi dela preglavice na win98:
Če prekinem povezavo, se dogaja, da browser zmrzne (zdi se mi, da mail klient tega še ni storil) - če sem v mailu pa hočem prestavt na browser, kjer imam nekaj tabov še za prebrat, se enostavno zadeva noče preklopit iz mail clienta v browser. Lahko samo še pobijem v task managerju.
Drugi problem: ko končam z mozillo se dogaja, ne vedno in tudi ne vem točno kdaj, da je en del še vedno ostane v teku - vidim v tak managerju, če jo hočem pobiti, javi, da se ne odziva. Quick launcha nimam nastavljenega.
Kakšne razlage?
Hvala.
Mozilla 1.3 angleška mi dela preglavice na win98:
Če prekinem povezavo, se dogaja, da browser zmrzne (zdi se mi, da mail klient tega še ni storil) - če sem v mailu pa hočem prestavt na browser, kjer imam nekaj tabov še za prebrat, se enostavno zadeva noče preklopit iz mail clienta v browser. Lahko samo še pobijem v task managerju.
Drugi problem: ko končam z mozillo se dogaja, ne vedno in tudi ne vem točno kdaj, da je en del še vedno ostane v teku - vidim v tak managerju, če jo hočem pobiti, javi, da se ne odziva. Quick launcha nimam nastavljenega.
Kakšne razlage?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firebird 0.6!Oddelek: Novice / Brskalniki | 2811 (2811) | root987 |
» | Mlacomova stran???Oddelek: Omrežja in internet | 1100 (766) | Zzzzzzz |
» | XHTML cudoOddelek: Izdelava spletišč | 854 (715) | david |
» | Opera 7 in postanje v tem forumu..Oddelek: Slo-Tech | 1856 (1538) | franc3e |
» | Mozilla 1.3 problemOddelek: Programska oprema | 1398 (1222) | root987 |