Forum » Programska oprema » Mozilla vztraja
Mozilla vztraja
Beernarrd ::
Pozdravljeni.
Mozilla 1.3 angleška mi dela preglavice na win98:
Če prekinem povezavo, se dogaja, da browser zmrzne (zdi se mi, da mail klient tega še ni storil) - če sem v mailu pa hočem prestavt na browser, kjer imam nekaj tabov še za prebrat, se enostavno zadeva noče preklopit iz mail clienta v browser. Lahko samo še pobijem v task managerju.
Drugi problem: ko končam z mozillo se dogaja, ne vedno in tudi ne vem točno kdaj, da je en del še vedno ostane v teku - vidim v tak managerju, če jo hočem pobiti, javi, da se ne odziva. Quick launcha nimam nastavljenega.
Kakšne razlage?
Hvala.
Mozilla 1.3 angleška mi dela preglavice na win98:
Če prekinem povezavo, se dogaja, da browser zmrzne (zdi se mi, da mail klient tega še ni storil) - če sem v mailu pa hočem prestavt na browser, kjer imam nekaj tabov še za prebrat, se enostavno zadeva noče preklopit iz mail clienta v browser. Lahko samo še pobijem v task managerju.
Drugi problem: ko končam z mozillo se dogaja, ne vedno in tudi ne vem točno kdaj, da je en del še vedno ostane v teku - vidim v tak managerju, če jo hočem pobiti, javi, da se ne odziva. Quick launcha nimam nastavljenega.
Kakšne razlage?
Hvala.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Mozilla Firebird 0.6!Oddelek: Novice / Brskalniki | 3130 (3130) | root987 |
| » | Mlacomova stran???Oddelek: Omrežja in internet | 1201 (867) | Zzzzzzz |
| » | XHTML cudoOddelek: Izdelava spletišč | 957 (818) | david |
| » | Opera 7 in postanje v tem forumu..Oddelek: Slo-Tech | 2020 (1702) | franc3e |
| » | Mozilla 1.3 problemOddelek: Programska oprema | 1509 (1333) | root987 |