Forum » Izdelava spletišč » XHTML cudo
XHTML cudo
david ::
malo se igram s xhtml-jem in sm ze takoj na zacetku naletel na tezavo :) problem je ta, da v ie 6.0 zadeva izgleda tako kot bi morala, v mozilli 1.3 pa ne ... mogoce kdo ve kaj je narobe? vcerej sm nekej delal na isti nacin, mozilla je lepo prikazala, ie pa ne ... cudno vse skupej ce mene vprasate :)
zadeva je vidna tukaj ...
zadeva je vidna tukaj ...
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
splet01.net
splet01.net
darh ::
men zgleda vse normalno IE (6.0.2800) & WinXP SP1.
Drugih browserjev pa ne uporabljam... jah.. tkole je :)
Drugih browserjev pa ne uporabljam... jah.. tkole je :)
Excuses are useless! Results are priceless!
xbite, jap, ie 6.0 lepo prikaze, medtem ko mozilla fenta vse ... pojma nimam kaj je fora ...
splet01.net
splet01.net
dizel ::
Tud jst sem že večkrat opazil, da je med IE6 in Mozillo največkrat ta problem pri TABELAh, sploh nijihovi širini in razmaku med njimi. Tudi v HTML, tko da xHTML tle pomoje ne more bit kriv. Kakšne univerzalne formule za rešitev še nisem najdu.....
Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej!
verjetno ... razen ce delam kej narobe, samo pomoje ne ... mozno pa je seveda
splet01.net
splet01.net
Gandalfar ::
ok dobil tole v #mozilla
is this Mozilla problem or IE just does it wrong to display this page 'correctly'? http://splet01.net/temp/davidka/xhtml/
Gandalfar: it's wrong of IE to display it correctly
Gandalfar: http://devedge.netscape.com/viewsource/...
hope it helps :)
hope it helps :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE 8 prikaže napak tudi Microsoft.com (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11196 (6549) | Poldi112 |
» | Kako namestiti več Internet Explorerjev?Oddelek: Novice / Brskalniki | 2579 (2579) | ender |
» | Ker program uporabljate za srfat?Oddelek: Programska oprema | 1882 (1374) | pivmik |
» | PHP POST methodOddelek: Omrežja in internet | 1374 (1088) | StratOS |
» | Komentarji & KritikeOddelek: Omrežja in internet | 1798 (1253) | SLOWWWeb.net |