» »

4K TV

4K TV

Ikspe ::

V naslednjih mesecih kupim TV pa me zanima kako je s temi 4K ki imajo WiFi.
Gre pri WiFi samo za prenos slike med rutarjem in TVjem, ali se da tudi googlat? V tem primeru bi moral TV najbrž podpirat tudi miš in tipkovnico.

Druga stvar ki me zanima je ta da bi TV uporabljljal tudi za surfanje. Če sam WiFi ni uporaben bi na TV priklopil računalnik. Tu pa se postavi vprašanje če je to vizuelno izvedljivo ker potem bi moral biti TV fajn velik in tudi dovolj blizu kajne?
Koliko daleč bi moral biti TV s 125 cm diagonale da bi lahko služil kot monitor?

68bullitt ::

zdajšnji tvji imajo tolk hiter wifi, da compa sploh ne rabiš, tud youtube dela bp

Fuks ::

Tudi jaz osebno sem imel velika pričakovanja glede surfanja, a sem bil z izkušnjo razočaran, kljub temu da sem kupil wireless tipkovnico in miš. Imam samsung smart 55" 4K TV (model ne vem na pamet).

Fora je da browser ni ravno najboljši, tudi precej počasen. Marsikaj ne dela (hotel sem npr. uporabljati online word app preko one drive, vendar se ta sploh ne naloži). Hitrost wifi sicer ni problem, tako da youtube dela okej sicer ;)

DarwiN ::

Koliko daleč bi moral biti TV s 125 cm diagonale da bi lahko služil kot monitor?

49" se tako ali tako ne kupi.. Glej vsaj 55" oziroma še večje, v kolikor finance dopuščajo. In potem recimo na 2m razdalji še gre lepo delat. Pa ne pozabi, da za priklop 4k TVja na PC potrebuješ Nvidia kartico s hdmi 2.0 (GTX950 ali boljšo).
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Ikspe ::

Če sem prav razumel se sam TV lahko uporablja za surfanje brez računalnika. Samo še tipkovnico in miško rabim.
Je odvisno od TVja do TVja kateri brskalnik ima? Se to izboljšuje in ima tudi flash?
Se lahko vpiše tudi direkt linke www.... ali se mora preko brskalnika?

cekr ::

Sony uporablja en shit od brskalnika. Naj bi bil nek derivat Opere.
v glavnem, za živce kravžljat.
Pri izbiri aparata glej, da ima AndroidTV, da boš lahko uporabljal Chrome.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Thunder wave ::

Saj letošnji Sonyi imajo Android, torej bi moral it na njih tudi Chrome. Prejšnje generacije so pa precej slabe kar se brskalnika tiče.

HudPes ::

A se da na vseh teh smart lcdjih gledat video vsebine iz pcja s podnapisi? Zdej mam dumb plazmo in android kljucek,pa laufa bp?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup projektorja (wifi, android)

Oddelek: Zvok in slika
344172 (3288) matobeli
»

chromecast 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6113265 (8161) lojzze1
»

Mini Bluetooth Keyboard - preveč izbire

252278 (1436) Jst
»

Povezava hdmi do TV

Oddelek: Pomoč in nasveti
133780 (3466) nyler
»

Kateri TV za do 1000€ kupiti? (strani: 1 2 3 )

13228221 (25823) djordjevic

Več podobnih tem