» »

Funtech-dobavni rok

Funtech-dobavni rok

ERUJ2705 ::

Prejšnji ponedeljek sem po predračunu nabavil računalnik pri Funtechu po komponentah, katerega mi sestavijo oni. Zanima me kako dolgo ponavadi potrebujejo da računalnik sestavijo in odpošljejo, če je dobavni rok 3-21 dni, ker bi računalnik nujno potreboval?
lp :)

bluefish ::

Jah, odvisno od izbranih komponent. Če si se odločil za kakega i7-6700K, potem se boš načakal. Lahko tudi do naslednjega leta.

Skratka, pošlji jim mail, so odzivni.

hunter01 ::

A njim pa ne bi pisal? Pa jim sporoči, da se ti mudi in ti kako komponento (če je potrebno dlje čakat) zamenjajo z eno k je na zalogi.

Kar se tega tiče imam z njimi dobre izkušnje, se da vse preko emaila zmenit.

Furbo ::

Jaz bi sestavil nek svoj sanjski pc, večina popularnih komponent pride hitro, če se kakšno čaka, naj ti pa predlagajo ustrezno in hitro dobavljivo alternativo.

Nobena komponenta danes ni tako special, da bi jo bilo vredno čakati več kot par dni.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Blazz ::

ERUJ2705 je izjavil:

Prejšnji ponedeljek sem po predračunu nabavil računalnik pri Funtechu po komponentah, katerega mi sestavijo oni. Zanima me kako dolgo ponavadi potrebujejo da računalnik sestavijo in odpošljejo, če je dobavni rok 3-21 dni, ker bi računalnik nujno potreboval?
lp :)

odgovor je simpl: 21 dni.

ne zastopim pa zakaj jih ne pokličeš in vprašaš, spraševanje na forumu dvomim, da bo obrodilo sadove. Prodajalec bo najbolje vedel, kdaj bo imel zalogo komponent, ki si jih naročil....

medus ::

jaz sem ravno prejšnji teden kupil par komponent pri njih (mb, ram, cpu, napajalnik in dvd pogn), matične, ki sem jo originalno izbral niso meli, dobavni rok pa je bil dolg

zmenili smo se za drugo dražjo (in bolšo b85 namest h81 chipset) + popust, ker so najprej rekli da je za prvo dobavni rok dan ali dva

zmenili smo se en dan zvečer, naslednji dan me kličejo, da me vse že čaka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8821747 (6012) neocodexx
»

Sestava Pc-ja - čas sestave pri različnih podjetjih

Oddelek: Kaj kupiti
204531 (3936) NewAgeisHere