Forum » Loža » Delinquent debtor list
Delinquent debtor list
savier88 ::
Pozdravljeni!
Bi mi morda lahko kdo pojasnik kaj točno pomeni delinquent debtor list v slovenščini in na splošno? Namreč pri enem izmed spetnih nakupov imam komplikacije zaradi uporabe napačne kartice (ni dovolj stanja na debetni kartici) in mi grozijo z omenjeno frazo, ki si je ne znam točno razložiti. Glede razrešitve moje težave smo že našli rešitev, vendar me zanima vseeno kaj to točno pomeni.
Lp
Bi mi morda lahko kdo pojasnik kaj točno pomeni delinquent debtor list v slovenščini in na splošno? Namreč pri enem izmed spetnih nakupov imam komplikacije zaradi uporabe napačne kartice (ni dovolj stanja na debetni kartici) in mi grozijo z omenjeno frazo, ki si je ne znam točno razložiti. Glede razrešitve moje težave smo že našli rešitev, vendar me zanima vseeno kaj to točno pomeni.
Lp
[D]emon ::
Seznam pogostih dolznikov.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
savier88 ::
Kakšne pravne posledice bi lahko potem sploh imel če nebi poravnal plačila stvari v vrednosti 600 eur, kupljene preko spletne strani podjetja v španiji?
[D]emon ::
Sodno izterjatev, najverjetneje.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kdo tukaj uporablja NiceHash ?Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 2191 (1679) | Looooooka |
» | Nasvet pri nakupu laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 1531 (1247) | Zvitor |
⊘ | Kaj točno pomeni "skrekat"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6456 (5550) | Lonsarg |
» | Mnenje glede 2 prenosnih računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1886 (1799) | ST-777 |
» | Učenec Xiaomi prehitel učitelja z novimi tablicamiOddelek: Novice / Android | 17549 (13469) | cegu |