Forum » Zvok in slika » deljenje mix-a
deljenje mix-a
DrSergioDJ ::
Imam en mix cca. 10ih pesmi. Mix je sestavljen tako, da se pač pesmi nadlajujejo iz ene v drugo, brez nepotrebnih sekund tišine vmes ( mix je zatorej dolg 36min ). Sedaj pa me zanima, če je kje kak program, ki bi samo označil začetke pesmi, ampak ne bi naredil tišine vmes?? Pa če bi se ga dalo na netu dobit, ker bi nekak še dans do ene 19h rabu Ker bi blo pol narejeno v stilu dee-jay time cd-jev, ko se pesmi prelivajo, brez tisine, vendar ima vsaka pesem svoj zacetek ( pri meni ne mores pridt do druge pesmi brez prevrtavanja )
hvala
hvala
...
kr3dn ::
a ne delajo tega novejsi programi za pect?
vem pa da to dela SEK'D samplitude 2496, ki ti poj spece cd. drgac je to program za obdelavo muske (kot cooledit pro).
kr3dn
vem pa da to dela SEK'D samplitude 2496, ki ti poj spece cd. drgac je to program za obdelavo muske (kot cooledit pro).
kr3dn
Jinxy ::
Najbolj enostavno to naredis v Sound Forge --> Na mestih, kjer bi rad, da so komadi razdeljeni postavis markerje, potem pa markerje spremenis v regije (regions), pa mas...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rezanje skladb?Oddelek: Programska oprema | 3865 (3561) | bostjanv |
» | Moji miksi za vse privržence balkana (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24056 (22581) | nokia6310 |
» | Majhna pomoč glede WinAmp funkcij-eOddelek: Programska oprema | 843 (759) | kanabis |
» | nero in presledkiOddelek: Programska oprema | 927 (753) | CaqKa |
» | CD-EXTRA brez 2sekundne tišine med trackiOddelek: Pomoč in nasveti | 843 (759) | elfin |