Forum » Strojna oprema » Hp probook g1 utripanje
Hp probook g1 utripanje
bmw_powerf1 ::
Pozdravljeni,
Imam omenjeni prenosnik. Istocasno utripa numlock in capslock enkrat. Racunalnik se prigze in ugasa, windowsow ne nalozi. Na hp strani sem bral da je procesor zanic. Ali ima kdo s tem izkusnje. Je res procesor al se da se kaj resit. Ce mi lahko kdo svetuje. Ima pa procesor i5-4200M.
Lp
Imam omenjeni prenosnik. Istocasno utripa numlock in capslock enkrat. Racunalnik se prigze in ugasa, windowsow ne nalozi. Na hp strani sem bral da je procesor zanic. Ali ima kdo s tem izkusnje. Je res procesor al se da se kaj resit. Ce mi lahko kdo svetuje. Ima pa procesor i5-4200M.
Lp
sony vaio
solatko ::
Procesor verjetno ni zanič, lahko pa je skurjeno napajanje procesorja na MB.
Delo krepa človeka
bsell ::
Menjaj napajalnik+kabel
Odstrani bios baterijo ter RAM za 10 min
Je model z dodatno grafično?
Odstrani bios baterijo ter RAM za 10 min
Je model z dodatno grafično?
bmw_powerf1 ::
No dobil sem drug napajalnik in kabel, ampak je isto. Ga bo po vsej verjetnosti kar treba nesti na servis. Odstranil sem tudi ram in baterijo. Em klocal na servis in so rekli da je lahko tudi kaken hladen lot. Bom porocal ko bo iz servisa.
sony vaio
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP pavilion dv6 črn ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (880) | solatko |
» | matična ali grafična fuč? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8343 (7089) | solatko |
» | Računalnik se prižge in ugasne!?Oddelek: Strojna oprema | 8595 (6498) | kupim9 |
» | Računalnik crash-a po 30minOddelek: Pomoč in nasveti | 945 (699) | Chimera |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3839 (2807) | solatko |