Forum » Pomoč in nasveti » Kam na NF7-s prikljucit senzor za merjenje temp?
Kam na NF7-s prikljucit senzor za merjenje temp?
b0r1s ::
Zraven racunalnika sem dobil en senzor za merjenje temperature. Sedaj bi rad ta senzor prilimal na graficno. Prvo vrpasanje - kako se to prilima gor? A je dost, da ga samo vtaknem med hladilnik in chip? Drugo kar me pa zanima pa je, kam potem to prikljucit na plato? Je to sploh mogoce? Rad bi, da bi mi temperaturo kazalo v MBM.
Lp, CB
Lp, CB
Opty 170 @2.9GHz|DFI Ultra-D|2x512MB Mushkin RedLine XP4000|x800gto2| hx620w|
frenk ::
za senzor ne vem kam ga prklopš ker ne vem kašn je, vem pa da ga niti slučajno ne smeš dat med čiš in hladilnik...daš ga na rob čipa tako da ni med hladilnikom in čipom in loh ga še mau s termalno pomažeš da je bolši stik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajski spajalniki z grelcem v konici - kdo uporablja? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 22660 (5133) | A. Smith |
» | senzor za temperaturo od cpu je pokvarjen! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8207 (6370) | ziga1990 |
» | Visoka temperatura grafične v IDLUOddelek: Pomoč in nasveti | 3515 (3201) | s6c-gEL |
» | merilec temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1371 (1213) | p1aya |
» | Pentium III 800, temperatura=89 st.celzija !!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1529 (1218) | Boško |