» »

Prenos SMSov iz stare Nokie na Android

Prenos SMSov iz stare Nokie na Android

flameir ::

Torej na mizi imam dva telefona, prvi je Nokia 2730, drugi pa LG G3. Zanima me, na kakšen način bi lahko iz Nokie prenese SMS sporočila. Gre za cca 400 sporočil. Sprobal sem že kar nekaj aplikacij, pa mi nobena ne uvozi SMSov. SMSe sem preko Nokia PC Suita prenesel na računalnik, zapis datoteke je csv.

Torej če se je kdo že ukvarjal s čim podobnih, se priporočam za pomoč. Hvala

Scorpia ::

na youtube je nekaj o tem.
////

flameir ::

Tele contact mapce mi žal ne najde. Sem drugače tudi sam že gledal po googlu in youtubu, pa mi nikakor ne uspe, zato pa sprašujem.

PINki ::

Mene pa zanima zakaj bi prenesel toliko sms sporocil? Se nikoli jih nisem sel nazaj brat ali podobno. No ja, nekaj 10 sporocil nazaj ja, ne pa celo zbirko.

Ps: sorry for offtopic

Siddh ::

Daj SIm kartico v star telefon pa jih preprošlji na nekega androida, če se da nastavit, da vse naenkrat pošlje. Če imaš kak neomejen paket nebi smelo biti problema glede stroškov.


flameir ::

Oče hrani ogromno smsov, ki se začnejo tam okoli leta 2000. Vse SMSe od najboljšega prijatelja, ki je umrl zaradi raka, smse od nas, sinov, ko smo mu pisali, koliko smo pisali v šoli, na maturi, na izpitih, ko smo prvič potovali, ko je npr. kdo dobil otroka, se poročil...pač vse take zadeve. Sej takih smsov je mogoče 50-100 ampak sem pač mislil vse na enkrat prenesti, tudi nedavne.

Ne razumem kako je to taka znanost pri tako ogromnem številu aplikacij in napredni tehnologiji. No hvala za pomoč, bo treba še malo pogooglat vidim. :)

PINki ::

Vprašaj na Telekomu. Pred kratkim so mami nudili storitev prenosa kontaktov iz stare sim na novo. Morda imajo kaj tudi za sms-e.

Drugace pa naj spravi telefon v predal in ko ga nostalgija daje naj ga vzame ven. Verjetno je čisto drugače ali prebereš sms na tem telefonu, ki ga je dobil pred 10 leti kot na tem novem. Pa sigurno bo outlastal novi telefon :)

AC_DC ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: AC_DC ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2469837712 (328) Ales
»

Razkrita huda ranljivost v WhatsAppu

Oddelek: Novice / Varnost
95243 (4069) _0\WA6m7Uzc
»

Slovenska policija začenja uporabljati varne mobilne komunikacije

Oddelek: Novice / NWO
3615469 (12973) matijadmin
»

Migracija na nov Android telefon

Oddelek: Mobilne tehnologije
4011547 (6816) BladE_
»

HTC problemi z smsi

Oddelek: Mobilne tehnologije
81077 (894) Barbarian

Več podobnih tem