Forum » Pomoč in nasveti » Kako onemogočit vpisno geslo
Kako onemogočit vpisno geslo
Laki_lai k ::
Rabil bi pomoč glede vpisa v windows 10.Imel sem označeno da ni bilo potrebe po vpisu gesla ob vstopu v windows.Potem pa sem prenesel oziroma igral neko igro iz microsoftove strani zato sem se moral vpisat z računom ker drugače ni šlo.Sedaj pa se mi pojavlja ob zagonu da moram vpisat geslo.Se da to kako izklopit?Ob zagonu se mi na prijavnem zaslonu pojavita obe uporabniški imeni(ena ustvarjena ob namestitvi windowsev in druga ki jo uporabljam za microsoftov račun).A se da kako ibrisat to up. ime iz microsoftovega računa?
Prosim za pomoč.
Prosim za pomoč.
pviran3 ::
pritisneš WinKey+R in vpišeš "control userpasswords2" in nastaviš, kako uporabniško ime in geslo se samodejno vnese ob zagonu
Laki_lai k ::
To je že vse porihtano pa se mi kljub temu pokaže vpisni zaslon.Nažalost nevem kako narediti printscreen začetnega zaslona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | microsoftov račun-ali ga imam?, težave, zaprtjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3852 (3730) | _Denny_ |
» | Vse je šlo v ku*ferOddelek: Pomoč in nasveti | 3749 (2113) | Saul Goodman |
» | Vpis v Skype z MIcrosoft računomOddelek: Mobilne tehnologije | 2875 (2175) | Lonsarg |
» | Zaprtje gesla za vstop v računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5545 (4989) | solatko |
» | Windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (1300) | mikimali |