Forum » Pomoč in nasveti » Dolgotrajen zagon programov
Dolgotrajen zagon programov
RatedR ::
Pozdrav, imam težavo ki se nanaša na zagon .exe programov, ki jih spišem v Devc++ (C programi) in jih želim nato zagnat.
Vsakič ko zaženem program, mi antivirus Avast včasih tudi po par minuti pregleduje čisto kratke programe, včasih se moram celo odjavit iz up. računa, ker se sploh ne zaženejo, da se osvežijo vsi procesi.
Če izklopim Avast mi odpira programe normalno in hitro, seveda pa nočem izklapljat antivirusa vsakič ko kaj pišem pa da ne ogrožam varnosti mojega računalnika.
Kaj lahko naredim?
Vsakič ko zaženem program, mi antivirus Avast včasih tudi po par minuti pregleduje čisto kratke programe, včasih se moram celo odjavit iz up. računa, ker se sploh ne zaženejo, da se osvežijo vsi procesi.
Če izklopim Avast mi odpira programe normalno in hitro, seveda pa nočem izklapljat antivirusa vsakič ko kaj pišem pa da ne ogrožam varnosti mojega računalnika.
Kaj lahko naredim?
- spremenilo: RatedR ()
RatedR ::
V nastavitvah Avasta je zavihek "Izjeme", kjer lahko nastaviš določene programe za katere ne želiš pregledovanja.
Jaz nočem za vsak program ki ga compilam naštimovat izjem v Avastu, ampak samo da mi ne pregleduje .exe datotek ki so se ustvarile po prevajanju kode.
Jaz nočem za vsak program ki ga compilam naštimovat izjem v Avastu, ampak samo da mi ne pregleduje .exe datotek ki so se ustvarile po prevajanju kode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Comodo firewall cmdagent.exe poraba CPUOddelek: Programska oprema | 3357 (3183) | BlackMaX |
» | .torrent in firefoxOddelek: Pomoč in nasveti | 1575 (1227) | TOMAZZINI |
» | avast 4.8Oddelek: Programska oprema | 1410 (1295) | gorski volk |
» | Ali je to vdor v moj PC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1145) | Azrael |