» »

Ne morem namestiti navigacije na Lumio 625

Ne morem namestiti navigacije na Lumio 625

menjalnik ::

Kupil sem Lumio 625 resetirano že in ko sem vse nastavil sem želel pognati navigacijo ampak imam samo aplikacijo maps+ gor ničesar drugega. Grem v Windows trgovino in mi je sploh ne prikaže dokler nisem šel na link: https://pages.here.com/app/ in spodaj na strani našel direkten link, kjer me je pričakalo sporočilo:

Imam Windows 8.1

bluefish ::

In kaj napiše, ko tapneš sporočilo?

Da moram posodobiti sistem oziroma, da v moji regiji ni možno tega namestiti.

nejcek74 ::

hm, sicer se ne spomnim za toliko nazaj, ampak a ni Here navigacija ze prednalozena. Saj lahko startas navigacijo tudi iz maps (potem zazene drive) poskusi to.
*aha zdaj vidim, ja pol pa posodobi sistem a ne

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejcek74 ()

Sistem je posodobljen na zadnjo različico. Here drive ne najde nikjer v telefonu. Sem dal regijo na US/UK pa je gumbek postal aktiven ampak nato napiše "vsebina ni na voljo

bluefish ::

Hm, ravno gledam novice in je tole verjetno povezano s tvojim problemom: http://www.winbeta.org/news/confusing-t...

Ravno, ko kupim res super telefon mi naredijo tole:8)Upam, da čimprej odprejo, ker potrebujem navigacijo. Mi je pa res čudno zakaj tega telefon nima prednaloženega8-O

Sedaj sem poiskusil resetirat na tovarniške nastavitve spet in se aplikacija ne pojavi. Če poiskusit ročno namestit aplikacijo, se mi izpiše da ni mogoče, ker ni posodobljena...

tiran2000 ::

moja lumia 625 je imela here predinstaliran...

mat11 ::

Poglej če lahko Sygic inštaliraš? Prvih 7 dni je premium verzija zastonj.
mat

Seveda lahko. Sygic trial bom sedaj uporabil, ker moram nujno nekam za iti in mi drugega ne preostane. Skratka klical sem lastnika telefona in aplikacija je bila gor. On je pred prodajo seveda naredil reset in od takrat je ni več.

Ročno sem jo hotel tako namestiti, da se jo prenesel z neke spletne strani, jo prestavil na SD kartico in jo želel pognati s trgovine, kjer se napiše, da aplikacija ni podprta. Vem, da sem že tečen ampak aplikacijo, ki je last Nokie/Microsofta bi pa res lahko porihtali že 1x.

Probaj jo inštalirat z telefona,trenutno Here+ ne dela z sd kartice. Lahko je tudi problem, če imaš v telefonu naštimano da se programi inštalirajo na SD kartico, spremeni na telefon. Mogoče bo delalo.
mat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mat11 ()

Ne ne dela:)Sem ponovno namestil Windowse in sedaj je aplikacija z mano in kot je treba. Veliko boljša izkušnja kot na Android platformi.

tiran2000 ::

No men je pa 625 rahlo prepocasna. Kaj si pa mel na androidu?

V torek sem jo kupil in po prvih 15 minutah uporabe sem že razmišljal, da jo prodam naprej, ker mi nikakor niso odgovarjali tisti kvadratki in sistem nasplošno, ker imaš tisti beden občutek, ko prvič uporabljaš drugo platformo. Nato sem vztrajal še naprej in sedaj bodo moji telefoni le še Lumie, ker dobim največ za svoj denar in niti enega štekanja. Že razmišljam, da bi jo čez kakšno leto nadomestila kakšna 535 oz. do takrat bo sigurno še kakšna boljša verzija ven prišla. Seveda bo pogoj giga rama samo zaradi WP 10.

Danes sem nastavil glasbo na telefonu in pognal Here drive in vklopil v aux. Glasba je igrala vmes pa je teta povedala kam zaviti. Prej na Lg sem lahko uporabljal ali Here ali glasbo ne pa obojega naenkrat, ker je sam ugasnil aplikacije zadaj(1 gb rama). Verjamem, da to ne dela Android na 2GB rama sam tisti pa ne stane 100€ ampak krepko čez.

Velika boljša izkušnja sem napisal, ker mi je Here bolj všeč tukaj na Lumii kot pa na Androidu pa še Gps se mi poveže v trenutku res. Skratka sami + za Lumio.

Lumie so znane po dobrem gps-u.
mat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 10 Mobile (strani: 1 2 3 483 84 85 86 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4272634626 (226111) karafeka
»

Windows Phone 8 (strani: 1 2 3 480 81 82 83 )

4104654719 (268489) mat11
»

Zaradi slabe prodaje telefonov razmah Windows 10 nekoliko za pričakovanji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
12034058 (30303) klinker
»

Prvi telefon s Tizenom: Samsung Z

Oddelek: Novice / Ostale najave
4316096 (13564) boolsheat
»

Nexus 4 vs. Lumia 720 (strani: 1 2 )

7813508 (10239) hobbit

Več podobnih tem