Forum » Pomoč in nasveti » Nakup SD kartice v okolici LJ Vič
Nakup SD kartice v okolici LJ Vič
Jerry000 ::
Zanima me kje bi lahko kupil 32GB micro SD kartico v okolici viča? Lahko tudi 64GB vendar dam največ 20€.
zee ::
V mesnici.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
V mesnici.
Hvala. Kje pa je ta mesnica? Ne poznam Viča in nisem iz tukaj, zato sprašujem
Poleg tega špar centra sem milsil. V šparu mi je malo čudno to kupovat (nekako ne zaupam), telekom ima kar drago (32GB je 18€), je še kakšna taka trgovina tukaj v okolici?
Mare2 ::
Poleg tega špar centra sem milsil. V šparu mi je malo čudno to kupovat (nekako ne zaupam), telekom ima kar drago (32GB je 18€), je še kakšna taka trgovina tukaj v okolici?
Vič ni kot "Silicijska dolina". Premakni se v Lj Bežigrad ali Moste, BTC. :)
Enaa Mimovrste Comshop bigbang
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Ma ja vem da ni, mogoče se pa še kje skriva kakšna privar PC trgovina :). Drugače pa ja, da se ne furam do tja sem mislil če je tukaj bližje. Ampak ok, hvala :)
jnovak ::
TopSolutions je na Viču, 100 m od Interspara. Jaz poznam spletno trgovino ... ampak imajo tam office ter prevzemno mesto, tako da morda da tudi kaj takoj pri njih kupiti.
Nakup v Intersparu/Mercatorju/Leclercu in podobnih trgovskih centrih sploh ne bi smel biti ovira; verjamem, da tehnične stvari prej obrnejo kot v kakem Comshopu :) Cena ... odvisno, nekateri so včasih zelo konkurenčni (z manjšo izbiro).
Nakup v Intersparu/Mercatorju/Leclercu in podobnih trgovskih centrih sploh ne bi smel biti ovira; verjamem, da tehnične stvari prej obrnejo kot v kakem Comshopu :) Cena ... odvisno, nekateri so včasih zelo konkurenčni (z manjšo izbiro).
nikolahodin ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupit že pripravljen sejtan?Oddelek: Loža | 5395 (3797) | NikolormousB |
» | Kateri del goveda je "tenderloin"?Oddelek: Loža | 14085 (10865) | fikus_ |
» | Kje kupiti senčilo za vetrobransko steklo?Oddelek: Loža | 2022 (1858) | videc |
» | Spar črtna koda (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20314 (14263) | ales85 |
» | TESA PowerStrips trojna kljukica kje kupiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 847 (685) | floyd1 |