Forum » Programska oprema » Chrome dela težave...
Chrome dela težave...
matrix2 ::
ne vem kako je to mogoče, vendar mi Chrome za vsak zavihek pobere 100mb rama, ko odpiram 24.com na GSM ugotovim da je to samo 2mb. Pri Crome so nekatere strani kot je recimo Yotube 150mb. V čem bi znal biti problem??
je možnost kakšnega virusa, kajti NOD32 redno posodabljam. Vseeno pa je grozljivo preveč 100mb za vsako odprto stran ki nima niti flash, samo številke in šablone. Na GSM aparatu takšna stran pobere 2Mb, čemu takšna razlika???
technolog ::
Preklopi na Firefox, porabi cirka 2x manj rama.
Kako veš, da na telefonu porabi samo 2MB?
Kako veš, da na telefonu porabi samo 2MB?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
opazil pa sem še nekaj, ko pogledam pod procesi, imam odrtih 6 zavihkov vsi okoli 50mb razen youtube ki popapca 150mb tudi če ne vrtim nobeden video in miruje. Skratka tam jih je odprtih devet, to pomeni okoli 200mb nekje v prazno?!?!?
nokia je to vedno imela, tudi porabo strani v Mb...
nokia je to vedno imela, tudi porabo strani v Mb...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matrix2 ()
no zaj pa več ne razumem nič, dva pravita da je to normalno, ti praviš 64mb. Meni pokuri Chrome z 6 zavihki 580mb, če pripalim še youtube dodatnih 200mb...
še eno skromno vprašanje, vedno mi pri zagonu sistema zažene tudi svchost.exe datoteko ki mi v trenutku pokuri ves ram in tudi procesorske resurse. Torej dokler ne pobrišem to datoteko računalnik zablokira???
Tr0n ::
Heh ne, to je cisto normalno delovanje. Lahko pa na frisno instaliras, ce mislis, da ti toliko upocasni, da ne mores normalno delat.
a veš mogoče zakaj mi iz ključa ne inštalira, res da imam bolj staro mašino, vendar še vedno aktulano. Zato v BIOS naredim edino opcijo ki obstaja remuwe disc, kar sem smatral da je še najbližje USB portu. Vendar se inštalacija na polovici ustavi, recimo ko se ponovno zažene računalnik, kaj naj naredim potem, ker drugače prične ponovno inštalacijo?? Ali kakšne dodatne arhivske mape (doc.,foto,video, music...) vplivajo na inštalacijo??
Mitja358 ::
Ko ti ponovno zažene inštalacijo izvleci USB in klikni X. Ob ponovnem zagonu ti bo nadaljeval nameščanje brez USB-ja, tam kjer je ostal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mitja358 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Firefox] uporablja več kot 500MB ramaOddelek: Programska oprema | 4113 (3069) | sodnicaN |
» | Je trdi disk slab ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1065 (747) | DragonHeart |
» | Cene pomnilnika dosegle enoletno dnoOddelek: Novice / Ostale najave | 9098 (6614) | mtosev |
» | Zakaj mi firefox...Oddelek: Pomoč in nasveti | 831 (670) | brodul |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11931 (9178) | marhyo |