Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj mi firefox...
Zakaj mi firefox...
IceBoX ::
Pa nehaj uporabljati Firefox. Firefox je postal zelo požrešen. Meni se zdi da od verzije 3.5 naprej gre samo še navzdol.
Poskusi z drugim brskalnikom. Jaz sem se navadil na Chrome in ga ne bi zamenjal za noben Firefox. Mogoče ti bo kateri drugi bolj ugajal.
ttommy ::
Evo primerjave na mojem PC-Firefox odprtih 6 zavihkov mi žre 103,660 MB,Chrome pa pri enakem številu zavihkov (enake strani) žre 310MB.
V čem je fora?
Firefox for life......
V čem je fora?
Firefox for life......
Gamer
Enostavno ga inštaliraj in potem klikni Zaženi čistilec.Še prej si pa preberi o nastavitvah.Jaz imam nastavljeno kar tako,kot je bilo pri inštalaciji.
Gamer
Mene niti ne briga, če mi Chrome porabi več RAMa, ampak kolikor sem bral, vem da je FF zelo požrešen.
Jaz sem preizkusil vse brskalnike-od IE,Safari,Opera,Chrome,pa še en,sem pozabil.Od vseh mi je najljubši Firefox.Deluje lepo in gladko.Požrešen je pa Chrome bolj kot pa Firefox,vsaj na mojem PC.
Gamer
brodul ::
JSt bi se strinjal s tem, da če je prost RAM, da ga aplikacije ne uporabljajo.
Pretending to be a mature adult is so exhausting.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 58 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19912 (13668) | Ales |
» | Firefox čedalje bolje obvlada zavihke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16799 (13598) | pegasus |
» | Firefox 54 prinaša podporo več procesomOddelek: Novice / Brskalniki | 10222 (7243) | WarpedGone |
» | Prihaja največja sprememba v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21743 (16387) | bambam20 |
» | Internetni brskalnikiOddelek: Programska oprema | 4414 (2792) | masterpsi |