» »

iskanje BIOSa za onboard Voodoo3 2000 TV-Out

iskanje BIOSa za onboard Voodoo3 2000 TV-Out

CallMeAl ::

imam omenjeno kartico, ki je nameščena onboard na matični plošči MS-6168 (Microstar) - navodila - in preverjam, če je možno nadgraditi BIOS. našel sem dva sitea: 1, 2, vendar mi ni jasno, kateri BIOS je za mojo kartico pravi, ker mi v navodilih matične plošče piše, da je kartica "Running on AGP BUS (AGP 2x Mode)" ter, da ima SGRAM, vendar pri nobenem od BIOSov ne najdem te kombinacije. seveda pa raje ne flasham kot pa tvegam pokvarjeno kartico (nočem tudi ostati brez TV-Outa, če ga slučajno novi BIOS ne podpira)...

zelo bi bil hvaležen, če bi mi kdo, ki se je s tem problemom že ukvarjal (in ga rešil) ali pa kakšen strokovnjak svetoval, kateri BIOS bi bil za mojega Voodooja pravi.

LP
  • premaknil: Predator ()

Dr_M ::

ja ce nebi rad da ti crkne...zakaj bi sploh flashu pol? ce ti dela use normalno ni potrebe.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

CallMeAl ::

saj zato tukaj sprašujem - če morda obstaja kakšna varna varianta (malo računam s tem, da bi se dalo iz kartice iztisniti več...). sicer pa sem se vmes pozanimal tudi na nekem tujem forumu in očitno nadgradnja ne obstaja, ker se kartica nahaja na matični plošči - upgrade BIOSa grafične kartice naj bi izdal izdelovalec matične plošče, kar pa se ni zgodilo...

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problemi z FSB frekvencam - pomoč zaželjena

Oddelek: Strojna oprema
221400 (1202) cekr
»

Zagon računalnika, ekran se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4312283 (11670) k0lar