Forum » Mobilne tehnologije » Ponastavitev Iphona na tovarniške nastavitve
Ponastavitev Iphona na tovarniške nastavitve
domen1990 ::
Živjo.
Na vas se obračam s prošnjo in sicer, če bi mi lahko kdo povedal kako se pravilno povrne Iphone na začetno stanje, torej izbriše vse. Konkretno gre za Iphone 5s.
Sprašujem zato, ker nisem ravno v Apple vodah in sem slišal, da ga lahko tudi zakleneš, če se pred tem ne izpišeš iz Apple ID, tako nekako no. :)
Vesel bi bil, če bi mi lahko torej nekdo povedal kakšen je pravilen postopek.
Hvala in lp.
Na vas se obračam s prošnjo in sicer, če bi mi lahko kdo povedal kako se pravilno povrne Iphone na začetno stanje, torej izbriše vse. Konkretno gre za Iphone 5s.
Sprašujem zato, ker nisem ravno v Apple vodah in sem slišal, da ga lahko tudi zakleneš, če se pred tem ne izpišeš iz Apple ID, tako nekako no. :)
Vesel bi bil, če bi mi lahko torej nekdo povedal kakšen je pravilen postopek.
Hvala in lp.
jurre ::
zdravo,
greš v Settings, iCloud, Find my iPhone in izklopiš to funkcijo (to izklopiš, da lahko potem npr. če ga prodaš druga oseba vpiše s svojim apple IDjem in vklopi nazaj sledenje, drugače ostane tvoj ID notri.).
Nato greš pod Settings, General, Reset in izbereš Erase all Content and Settings.
greš v Settings, iCloud, Find my iPhone in izklopiš to funkcijo (to izklopiš, da lahko potem npr. če ga prodaš druga oseba vpiše s svojim apple IDjem in vklopi nazaj sledenje, drugače ostane tvoj ID notri.).
Nato greš pod Settings, General, Reset in izbereš Erase all Content and Settings.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
domen1990 ::
Zdaj ko grem pod Icloud nimam nič notri. Lahko se samo na novo prijavim v nov account, ker mi da možnost prijave. To pomeni, da je to ok? Ker v bistvu noter nimam funkcije Find my Iphone.
Hvala za odgovor.
V bistvu bo po vsej verjetnosti Iphone dobil novega lastnika v roku enega tedna.
Hvala za odgovor.
V bistvu bo po vsej verjetnosti Iphone dobil novega lastnika v roku enega tedna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: domen1990 ()
jurre ::
hm, to pa nisem prepričan, jaz lahko tudi sign out iz iclouda kliknem pa ne vem če bo s tem izklopilo find my iphone. Mislim da lahko preveriš, če se logiraš na icloud.com in pod find my iphone preveriš, če je tvoj telefon še vedno na seznamu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ipad gesloOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (796) | tiltech |
» | iPhone - 4s - težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 1615 (1512) | DeeJay |
» | Emonagram hoče up. ime in geslo @icloud.comOddelek: Mobilne tehnologije | 2401 (1997) | AnotherMe |
» | Ukradli iPhone 6 PlusOddelek: Mobilne tehnologije | 9179 (7187) | blackbfm |
» | V končni verziji iOS 7 najdeni že dve luknjiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13489 (9772) | driver_x |