Forum » Kaj kupiti » Kakšen računalnik?
Kakšen računalnik?

Galaxy ::
Pozdravljeni!
Torej, kupujem računalnik za očetovega prijatelja, pa nimam pojma, kaj izbrati. Budžet do 250€, zato sem tudi gledal, da bi raje vzel kakšen rabljen računalnik.
Prosim lepo, povejte mi, se tole splača? http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
Ali naj naročim novega po komponentah (realno nimam želje še sestavljat vsega skupaj)?
Zahteve: Word, PowerPoint, filmi, nobenih iger, zahtevnih aplikacij oz. kaj podobnega - čista basic pisarniška uporaba.
Lepo, lepo prosim za pomoč
Torej, kupujem računalnik za očetovega prijatelja, pa nimam pojma, kaj izbrati. Budžet do 250€, zato sem tudi gledal, da bi raje vzel kakšen rabljen računalnik.
Prosim lepo, povejte mi, se tole splača? http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
Ali naj naročim novega po komponentah (realno nimam želje še sestavljat vsega skupaj)?
Zahteve: Word, PowerPoint, filmi, nobenih iger, zahtevnih aplikacij oz. kaj podobnega - čista basic pisarniška uporaba.
Lepo, lepo prosim za pomoč

DarwiN ::
Tole kupiš nov barebone.. Poceni, varčno, majhno, zmogljivo, neslišno..
Gigabyte Brix, če ni predolgo za čakat.. Noter pa vgradiš ta ram in disk.. Pa je rešeno.. Še nek 4% popust je omenjen do 31.10.
Gigabyte Brix, če ni predolgo za čakat.. Noter pa vgradiš ta ram in disk.. Pa je rešeno.. Še nek 4% popust je omenjen do 31.10.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup rabljenega namiznega računalnika (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20057 (18037) | Bye |
» | Predlog za najboljši rabljen računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8100 (7113) | 2loud4u |
⊘ | nasveti za nakup najboljšega računalnika za ta denar.Oddelek: Kaj kupiti | 1814 (1464) | Mavrik |
⊘ | kateri procesorji so dobri za igranje igric? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 33176 (30462) | dzinks63 |
» | Računalnik za igre [200-300EUR] (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13581 (12244) | Janac |