Forum » Zvok in slika » Video na mobilnem telefonu
Video na mobilnem telefonu
RatedR ::
Pozdrav, zanima me če se da kako izboljšat kvaliteto zvoka, ko posnameš nek video z mobilnim telefonom.
Nekje sem slišal da daš čez del kjer je mikrofon blago ki naj bi zmanjšal število šumov in hrupa nasploh pa ne deluje kaj preveč.
Scena videa bi bila samo 1, ta je da snemaš osebo ki stoji pri miru v notranjem prostoru, torej ni zunaj da bi bil nek hrup prisoten.
Nekje sem slišal da daš čez del kjer je mikrofon blago ki naj bi zmanjšal število šumov in hrupa nasploh pa ne deluje kaj preveč.
Scena videa bi bila samo 1, ta je da snemaš osebo ki stoji pri miru v notranjem prostoru, torej ni zunaj da bi bil nek hrup prisoten.
Mavrik ::
Za take primere uporabiš namenski mikrofon priključen na mobilnik. Z notranjim kaj veliko ne morš narediti.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje ambientnih zvokov v HQOddelek: Zvok in slika | 790 (680) | Superboyy |
» | Raziskava: odprte pisarne znižujejo storilnost in zmanjšujejo sodelovanjeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9164 (5807) | Unknown_001 |
» | Prototip pajkovske zaščite mobilnih telefonov pred padciOddelek: Novice / Ostalo | 10056 (6471) | klinker |
» | Polnjenje telefonov s hrupomOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7403 (5987) | Pyr0Beast |
» | Merjenje pretoka zraka in tekočineOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4220 (3864) | svizec75 |