» »

Forcanje driverjev

Forcanje driverjev

FX6300B ::

Pozdravljeni na XDA forumih sem z nekim italijanom v stiku , gre se za telefon Meizu Mx4 , ki obstaja več "verzij" tega telefona med njimi je tudi UBUNTU no temu italijanu je uspelo na svoj "international" MX4 naložiti ubuntu preko SPFlashtools , ostali probavajo vendar dobijo napako , vendar jaz mislim da je zaradi driverjev , on se strinja z mano , problem je sledeč njemu preloader v telefonu zazna kot "Mediatek Preloader Usb VCom" , ostalim kot nekaj čisto drugega . dal nam je driverje katere je uporabil vendar nastane problem v nekompaktibilnosti , winsi če poizkusim ročno vnesti inf file mi da navoljo samo 2 različna driverja če pa odkljukam "Show Compatible Hardware" mi pokaže vmes Preloader USB VCom vendar ko ga namestim napiše da ga je uspešno namestil , vendar je naprava še vedno poimenovana drugače (USB Serial Device) sedaj me zanima če je kakšna možnost da "frocam" kateri driver uporablja>:D nevem zakaj nam driver zazna kot nekompaktibilen z telefonom če njemu dela in ima isti telefon , probal sem tudi na istih windowsih (10) najlepša hvala , se opravičujem za malo nerazumljivo pisavo , nažalost imam težave z izražanjem 8-O
May the force be with you!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekaj vprašanj pred nakupom iPhone

Oddelek: Mobilne tehnologije
186715 (5586) r0ker
»

POMOČ - javascript!

Oddelek: Izdelava spletišč
121088 (812) rokpok