Forum » Strojna oprema » napajalnik s tihim ventilatorjem
napajalnik s tihim ventilatorjem
Dax ::
Prazaprav je bolje, da pri ohišju gledaš druge stvari... moč napajalnika, možnosti razširitev, hlajenje...
Vent. v napajalniku je namreč sila enostavno zamenjati in si lahko izbereš naknadno čim tišjega.
Vent. v napajalniku je namreč sila enostavno zamenjati in si lahko izbereš naknadno čim tišjega.
ferjan ::
in katero midi ohisje bi bilo po vasem mnenju cool.
do 9.000
Kaj pravte na tiste srebrne pri PCX?
do 9.000
Kaj pravte na tiste srebrne pri PCX?
ns-miha ::
vzem si napajalnik CODEGEN. je super tih pa se dela ko hudic. majo pa jih vsa ohisja od PCX.
slavc ::
KOT JE ZE DAX OMENIL DA GA JE LAHKO ZAMENJATI,SICER GA DOBIS POSEBEJ V IR TRGOVINI KI JE V TRNOVEM,CE GA PA ZE MISLIS KUPITI DRUGJE BODI POZOREN DA JE 1.4W,TE SO ZELO TIHI IN U REDU
LP Slavc
alien-w ::
Tudi macase ni od muh. Vent v njem je vezan ne en potenciometer po moje, ker ko je poraba in segrevanje vecje se tudi vent hitreje vrti.
TESKAn ::
Hm, je že kdo poskusil namontirat en 120mm ventilator na napajalnik? Na 5V so te zadevce zelo tihe...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
msmiha ::
Ventilatorje se da zelo utišat, če jih namažeš. Pa še par 100 obratov pridobiš
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
luni ::
sem slisal dovolj horror zgodb o mazanju ventilatorja, tako da tega res nikomu ne bi priporocal :/
Artificial Intelligentia
ferjan ::
Pri PCX trenutno nimajo skoraj nobenega ohišja.
Kje bi dobil kakega midi(big)/lepega/ugodnega/300W/čim tišji/vsaj 4 X 5,25.
Aja pa pred nakupom bi ga rad videl.
Kje bi dobil kakega midi(big)/lepega/ugodnega/300W/čim tišji/vsaj 4 X 5,25.
Aja pa pred nakupom bi ga rad videl.
Tjulenj ::
luni: kaksnih zgodb? me bo se skrbet zacel (sem ze par ventov podmazal pa se nisem opazil problema)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tihi ventilatorjiOddelek: Kaj kupiti | 1432 (1285) | hojnikb |
» | Doma prirejeno ohišje za učinkovitejše zračno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2492 (1827) | Racko |
» | Tihi VentilatorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1606 (1349) | Spajky |
» | Kako kupiti TIH računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1689 (1365) | Huey P |
» | Kateri ventilatorji so najbloljši? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4836 (4223) | Lucio |