Forum » Omrežja in internet » Najboljši firewall
Najboljši firewall
Cokolesnik ::
Meni se zdi paket Norton firewall + antivirus + udobno namescanje popravkov (Live update) kar prirocna zadeva za nevescega ali pa povprecnega uporabnika. Tisti, ki zelijo kaj vec, pa razmisljajo se o hardwarskem poz. zidu.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Marjan ::
imel 1x Nortona in mi je vse zjebu, pa še počasen je poleg njegove pre-velikosti.
Od takrat naprej uporabljam Kerio. Majhen, učinkovit, hiter.
Od takrat naprej uporabljam Kerio. Majhen, učinkovit, hiter.
kuglvinkl ::
Sem probal Sygate varianto. Zanimivo, v eni uri nobenga poizkusa? Al je ZoneAlarm bolj paničen?
Your focus determines your reallity
Blisk ::
¸kuglwinkl, kolker sm jst vidu, ti sygate skrije ip adreso, pr pinganju, oz, če probaš kakšen test firewala, ga sploh ne izvede, ker ne najde računalnik.
Pri zonealarm, pa najde računalnik, ker zgleda ne skrije ip adresse, pa je zato več poskusov vdora.
Pri zonealarm, pa najde računalnik, ker zgleda ne skrije ip adresse, pa je zato več poskusov vdora.
romario ::
Kako varno uninstall Norton Internet Security?
Imam slabe izkušje s tem, ker ko sem nazadnje dal uninstall v Add/Remove Programs mi se je cel sistem porušil.
Ma kdo kak nasvet?
lp
Imam slabe izkušje s tem, ker ko sem nazadnje dal uninstall v Add/Remove Programs mi se je cel sistem porušil.
Ma kdo kak nasvet?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131931 (21418) | Qushaak |
» | Symantec bo ukinil brezplačni Sygate požarni zidOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4064 (3084) | Urus |
» | Česa smo se naučili od BlasterjaOddelek: Novice / Varnost | 2434 (2434) | medjugorje-si |
» | Kateri je najboljsi Firewall?Oddelek: Programska oprema | 1325 (1179) | Cokolesnik |