Forum » Mobilne tehnologije » Huawei P8 Lite problem
Huawei P8 Lite problem
Tac20 ::
Imam problem z novim huawei p8 lite, je mogoce kaksen lastnik tu na slo tech?
Telefon trokira vsake par sekund, ce klices poveze klice sele cez cca 30sek (sem stopal), ne ubogaji nekateri ukazi (npr kreiranje shortucat contacta na home) Je pa gor verzija 5.0 android in je kupljen pri telemach mobilu.
Sam imam P8 in dela super, tale p8 lite pa je kakor kaze polomija po kakih 2 urah uporabe. Pa zdaj nevem al je faulty ali je tok zanic telefon?
Hvala za morebitne informacije
Telefon trokira vsake par sekund, ce klices poveze klice sele cez cca 30sek (sem stopal), ne ubogaji nekateri ukazi (npr kreiranje shortucat contacta na home) Je pa gor verzija 5.0 android in je kupljen pri telemach mobilu.
Sam imam P8 in dela super, tale p8 lite pa je kakor kaze polomija po kakih 2 urah uporabe. Pa zdaj nevem al je faulty ali je tok zanic telefon?
Hvala za morebitne informacije
Pomaga ko naredis restart telefona, takrat telefon dela OK neki casa, potem pa spet zacne zajebavat... Npr zdajle ni hotel iti v factory reset, ko pa sem ga restartal factory reset dela...
keitai ::
Poglej če obstaja kakšen uraden huawei recovery image in program, da flashas. Poglej, če so kakšni custom romi zanj, a v tem primeru verjetno izgubiš garancijo. Drugače ga raje nesi na servis in reč, naj ga reflashajo. Mogoče bo pomagalo.
Telefon je nehal srat po cca par urah, nevem v čem je fora, zaenkrat je v redu, če se bo ponovilo ga nesm kar na servis, saj je nov. Hvala vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HUAWEI P9Oddelek: Mobilne tehnologije | 11411 (3656) | AnjaNja |
» | Huawei, baterija + microSDOddelek: Mobilne tehnologije | 778 (659) | GrX |
» | Huawei P8 Lite ali Xiaomi Redmi 4Oddelek: Kaj kupiti | 3936 (3243) | sarma832 |
» | Kateri mobilnik srednjega razredaOddelek: Kaj kupiti | 1942 (1555) | traktor |
» | Huawei P8 Lite - koliko zdrži baterija?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4255 (3663) | N0t0ri0us |