Forum » Pomoč in nasveti » povezava z internetom
povezava z internetom
mera ::
pozdravljeni
imam težavo ko se povežem z modemom se mi pojavi na povezavi rumeni trikotnik in napiše ni internetnega dostopa(omejeno) enako je tudi preko kabla.ko gledam info. o omrežju in nastavitve mi tam piše ni omrežnega dostopa in neprepoznano omrežje (javno omrežje). ko pritisnem na povezavo mi napiše na ip4 in ip 6 ni omrežnega dostopa,povezava teče in signal je 5 črtic.
imam win 8.1 in prenosnik fujitsu ,telemachov internet
ker sem bolj laične sorte bi prosil za celoten postopek kje naj kaj spreminjam.
po še to ko dam odpravljanje težav mi napiše brezžična povezava nima veljavne konfiguracije ip-ja
hvala
imam težavo ko se povežem z modemom se mi pojavi na povezavi rumeni trikotnik in napiše ni internetnega dostopa(omejeno) enako je tudi preko kabla.ko gledam info. o omrežju in nastavitve mi tam piše ni omrežnega dostopa in neprepoznano omrežje (javno omrežje). ko pritisnem na povezavo mi napiše na ip4 in ip 6 ni omrežnega dostopa,povezava teče in signal je 5 črtic.
imam win 8.1 in prenosnik fujitsu ,telemachov internet
ker sem bolj laične sorte bi prosil za celoten postopek kje naj kaj spreminjam.
po še to ko dam odpravljanje težav mi napiše brezžična povezava nima veljavne konfiguracije ip-ja
hvala
- spremenil: mera ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev Microsoft Virtual PC v Windows 7 x64?Oddelek: Programska oprema | 1132 (953) | krneki0001 |
» | težave z brezžično omrežno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 3372 (2344) | frasart |
» | Namestitev routerjaOddelek: Omrežja in internet | 4578 (3688) | bukev |
» | Domače omrežje ne DELA - prosim za pomočOddelek: Omrežja in internet | 1625 (1447) | hruske |
» | Problemi v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 1626 (1473) | marS |