Forum » Pomoč in nasveti » Izklop pomožnega diska (HDD)
Izklop pomožnega diska (HDD)
Anney ::
Pozdravljeni,
imam notesnik Lenovo L540, kot primarni disk je SSD, namesto optične enote pa sem vgradil HDD (WD Black).
Sedaj pa k težavi, HDD se konstantno vrti (7200rpm), kako naj to izklopim. Torej želim, da ko disk ni v uporabi, da se izklopi (se preneha vrteti), namenjen je samo varnostni kopiji. Indexiranje na njem sem izklopil vendar ne pomaga.
imam notesnik Lenovo L540, kot primarni disk je SSD, namesto optične enote pa sem vgradil HDD (WD Black).
Sedaj pa k težavi, HDD se konstantno vrti (7200rpm), kako naj to izklopim. Torej želim, da ko disk ni v uporabi, da se izklopi (se preneha vrteti), namenjen je samo varnostni kopiji. Indexiranje na njem sem izklopil vendar ne pomaga.
AC_DC ::
Za potrebe varnostne kopije si raje omisli zunanje ohišje z diskom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Anney ::
Potrebujem konstantne torej sprotne varnostne kopije (ko se pač dela). Ko pa se ne dela pa nebi rad poslušal vrtenja diska, torej ali je možnost izklopa ali ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubljanske lekarne IT problem (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12962 (9816) | estons |
» | Čuden zvok trdega diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8798 (7355) | ngc2392 |
» | Varnostna kopijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1761 (1359) | Anney |
» | XBOX360 PremiumOddelek: Konzole | 2620 (2357) | Berserker |
» | Backup podatkovnih bazOddelek: Omrežja in internet | 2166 (1794) | jype |