Forum » Omrežja in internet » Google in preusmeritve
Google in preusmeritve
kseniiia ::
Podzravljeni.
Imam sledečo težavo: ko odprem Chrome ali navaden Explorer me iz domače strani (Google) preusmeri na yahoo ali VC.org. Nato ne gre odpreti želene strani. Kako naj se znebim teh preusmeritev?
Uporabila sem že chromov program za iskanje nezaželenih programov in ni našlo nič.
Lepo prosim za odgovor, ker se mi bo počasi zmešalo poleg te kište.
Hvala!
Imam sledečo težavo: ko odprem Chrome ali navaden Explorer me iz domače strani (Google) preusmeri na yahoo ali VC.org. Nato ne gre odpreti želene strani. Kako naj se znebim teh preusmeritev?
Uporabila sem že chromov program za iskanje nezaželenih programov in ni našlo nič.
Lepo prosim za odgovor, ker se mi bo počasi zmešalo poleg te kište.
Hvala!
modelno1 ::
Greš v nastavitve, na levi strani izbereš razširitve in zbrišeš vse, česar ne rabiš.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Aston_11 ::
modelno1 ::
Potem imaš inštaleran nek program, ki ti vse preusmerja. V nadzorni plošči, tam kjer odstranjuješ programe, poglej, če imaš kaj nenavadnega/nepričakovanega noter.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google s Play Stora odstranil aplikacije, ki so ukradle milijone slikOddelek: Novice / Android | 7858 (5257) | vahid |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25163 (11793) | donvito |
» | Potek zaposlitve v KrkiOddelek: Loža | 5247 (4526) | Heavy |
» | Kje kupiti nadomestne šravfkeOddelek: Strojna oprema | 2398 (1757) | Malajlo |
» | Chrome pridobival, Firefox in IE izgubljala (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 29360 (27407) | Bor H |