Forum » Pomoč in nasveti » HELP!!!
HELP!!!
BrKo ::
Imam modem ki podpira VOICE!
Kaj je to voice?
Če je tores tajnica mi napišite kako jo uporabljati in aktere programe rabim!
Kaj je to voice?
Če je tores tajnica mi napišite kako jo uporabljati in aktere programe rabim!
whatson ::
ne.. to 100% NI tajnica.. to je neka moznost prenosa zvoka ali nekaj podobnega... vecina modemov je ze Voice...
undertaker ::
To pomen, da si lohk ubodeš ene slušalke z mikrofonom, če jih še nimaš in ko maš tel klic ti ni treba dvigvat slušalke ... pa kličeš lahk na isti način ...
VASkO ::
faca, mas prav, moja napaka.
sadarj, croma das dol, da ga odzadaj dol tisis, potem pa tisto sponko porines dol kolko gre(z roko, gre cist enostavno) in jo nato porines k orbu, jaz ga vzamem dol v 2 sekundah, tako, da ne vem, kje imate vi probleme?!?
ADF, bolje je vsekakor, da se senzor dotika procesorja, ker ti tako daje realno temperaturo. Senzor ni misljen, da meri temperaturo zraka pod procesorjem ampak temperaturo procesorja. Ce ti kaze 96°C pa je mogoce hin.
sadarj, croma das dol, da ga odzadaj dol tisis, potem pa tisto sponko porines dol kolko gre(z roko, gre cist enostavno) in jo nato porines k orbu, jaz ga vzamem dol v 2 sekundah, tako, da ne vem, kje imate vi probleme?!?
ADF, bolje je vsekakor, da se senzor dotika procesorja, ker ti tako daje realno temperaturo. Senzor ni misljen, da meri temperaturo zraka pod procesorjem ampak temperaturo procesorja. Ce ti kaze 96°C pa je mogoce hin.
VASkO ::
za tajnico rabis program, vecinoma dobis poleg modema ze kaksen program, ki bo cisto dovolj za to kar rabis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siri bi nadomestila tajnicoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 40840 (10389) | SimplyMiha |
» | Aerogate IIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1062 (832) | m.i.h.a. |
» | PC phoneOddelek: Programska oprema | 1093 (958) | poweroff |
» | VOIP oziroma IP telefonOddelek: Omrežja in internet | 1179 (980) | Reso |
» | PC kot telefonska tajnica > Kako?Oddelek: Programska oprema | 1030 (932) | rc-car |