Forum » Programska oprema » Skype se ne poveže
Skype se ne poveže
UNIVERZUM ::
Kot je v opisu navedeno se mi skype ne poveže. Podatki za vpis so pravilni. saj se lahko na spletu vpišem v svoj skype račun.
-poiskusil sem s ponovno namestitvijo (pred tem izbris skype direktorija v roaming mapi)
-izključil antivirus
-preveril ali je dodan med izjeme v požarnem zidu (odgovor je pritrdilen)
-alternativni porti za povezavo so obkljukani
Včeraj sem ga še normalno uporabljal in uporabljal videoklic v švico, danes pa ne deluje več. Bil sem sicer logiran v skype vendar mi je vseskozi kazalo da se povezuje (tisti modri puščici v krogu). POtem sem kliknil odjava in mi ni več uspelo priti not. Tekom vikenda sem nameščal samo steam. Vendar je kljub uporabi steama še vedno deloval.
Na internetu ne najdem več uporabnih informacij ali pa išem pod napačno napako.
Hvala za pomoč in lep dan.
-poiskusil sem s ponovno namestitvijo (pred tem izbris skype direktorija v roaming mapi)
-izključil antivirus
-preveril ali je dodan med izjeme v požarnem zidu (odgovor je pritrdilen)
-alternativni porti za povezavo so obkljukani
Včeraj sem ga še normalno uporabljal in uporabljal videoklic v švico, danes pa ne deluje več. Bil sem sicer logiran v skype vendar mi je vseskozi kazalo da se povezuje (tisti modri puščici v krogu). POtem sem kliknil odjava in mi ni več uspelo priti not. Tekom vikenda sem nameščal samo steam. Vendar je kljub uporabi steama še vedno deloval.
Na internetu ne najdem več uporabnih informacij ali pa išem pod napačno napako.
Hvala za pomoč in lep dan.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
UNIVERZUM ::
Na novice nisem niti pomislil, ker sem pač domneval da je težava pri meni in sem iskal pod skype wont connect, cant login into skype in podobno.
Hvala
Hvala
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
spamer ::
Skype ne dela globalno
http://www.misteriji.net/forum/viewtopi...
Ocitno je tezava z skypom po celem svetu in ljudje se sploh ne zavedajo resnosti situacije. Kaj sele, ce se facebook in cel internet neha delovati.
Ocitno je tezava z skypom po celem svetu in ljudje se sploh ne zavedajo resnosti situacije. Kaj sele, ce se facebook in cel internet neha delovati.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
dottor ::
Na več portalih sem zasledil omembo da je možen DDos napad na Skype...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
mat xxl ::
Problem je drugje in sicer, ker so MS oziroma oni zadaj ( beri svetovni policaji) želeli centralizirati nadzor..., so mnoge strukture, ki se ne strinjajo povsem z načinom dela MS-a blokirali določene povezave na določene stične točke in zadeva je padla ..... in za demokracijo, je to pravilno... bo pa spet delovalo in vsi se bodo kaj naučili od tega .....
S4ul3 ::
Skype ne dela globalno
Saj to. Ljudlje bi morali dejansko ven na zrak, na sprehod, do mame na kosilo, se posvetit ženi in otrokom. Apokalipsa.
mat xxl ::
Skype ne dela globalno
Saj to. Ljudlje bi morali dejansko ven na zrak, na sprehod, do mame na kosilo, se posvetit ženi in otrokom. Apokalipsa.
Verjami, da Skype preden ga je prevzel MS v takratni tehniki, bi danes BP deloval, morda kje lokalno ne, globalno pa ja, tako pa ... borba za nadzor ... in demokracijo....
S4ul3 ::
Skype ne dela globalno
Verjami, da Skype preden ga je prevzel MS v takratni tehniki, bi danes BP deloval, morda kje lokalno ne, globalno pa ja, tako pa ... borba za nadzor ... in demokracijo....
Pri vseh alternativah bi mi težko bolj dol viselo ali dela ali ne.
Ribič ::
Točno tako. ^^ Še dobro, da FB ni crknil, potem bi bil pa res kaos.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ribič ()
dottor ::
Pač kar nekaj podjetij "posluje" in opravlja support preko skypa, tako da njim se je sigurno ta ispat poznal
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
...:TOMI:... ::
Saj so se drugi kanali, recimo mail. Na brezplacno resitev z reklamami se pac ne mores zanesti.
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | delilnik toplote brunata (skala)Oddelek: Znanost in tehnologija | 3263 (2692) | mujek |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19918 (15476) | darkolord |
» | MSN blokira povezave do thepiratebayOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8694 (6571) | mirancar |
» | Skype bo bržkone prodan MicrosoftuOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 16015 (13525) | MrStein |
» | Gmail odslej s podporo za telefonske klice (v ZDA) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17013 (14693) | Bor H |