Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
lexios ::
PrihajaNodi je izjavil:
So to v tvojem imenu storili drugi.
Bodo pa pol še zrihtal in plačali v mojem imenu. Jst lahk brez problema začnem delat na črno...
Bryn ::
Bi kdo od nas mirno gledal, če bi ga zaprli/izgnali zato ker bi morda v prihodnosti nekoga zaklal?
Bi! Če je terorist in je v preteklosti morda nekoga zaklal, je na spisku...
Preberi prosim še enkrat kaj sem napisal: "morda v prihodnosti". Če je preteklosti nekdo koga zaklal mora v čuzo al karkoli. Če je na spisku iskanih oseb imamo tudi postopke kako se to obravnava. Če pa je temne polti in arabskega porekla, pa to ne pomeni, da je terorist.
pecorin ::
PrihajaNodi je izjavil:
Bodo pa pol še zrihtal in plačali v mojem imenu. Jst lahk brez problema začnem delat na črno...
Mirno se lahko odpoveš državljanstvu in greš kamor hočeš.
Preberi prosim še enkrat kaj sem napisal: "morda v prihodnosti".
Ja sj, če je v preteklosti, obstaja verjetnost, da bo tud v prihodnosti. Verjetnost, da te sred Lj zbije taxi je sicer dost večja. ;)
Bryn ::
PrihajaNodi je izjavil:
Tako kot to delajo madžari. Sprejmejo le tiste, ki želijo ostati pri njih. Vse ostalo je nategovanje. Tja pa nečejo, ker so madžari revni kot slovenci. V Avstriji je za azil zaprosilo 80k ljudi, v Slo okoli 60.
Samo bivanje nekje in čas lahko ločita med parazitom in ne-parazitom, na meji tega pač ne moreš narediti.
Saj bi. Na Madžarskem, kjer bi zaprosili za mednarodno pomoč. Ampak hočejo v Nemčijo. Pravzaprav bi jih že Turki ali Grki lahko deportirali ali sprejeli jih pa samo vozijo.
Če sem iskren, jih čisto razumem. Če bi jaz moral z družino od doma bi verjetno tudi na vsak način raje hotel pristati v Nemčiji, kjer je višji standard, manj sovraštva s strani prebivalcev in pa večja verjetnost za boljšo službo. Stavit grem, da bi vsak od nas to naredil, če bi pripeljalo do tega, tudi ti.
PrihajaNodi je izjavil:
A me podiš ker nisem podpisal mednarodne konvencije in nočem plačevat novih kreditov in pranja denarja? Odjebi! Mirno lahk plačaš namest mene. ;)
pecorin ::
PrihajaNodi je izjavil:
A me podiš ker nisem podpisal mednarodne konvencije in nočem plačevat novih kreditov in pranja denarja? Odjebi! Mirno lahk plačaš namest mene. ;)
Kaj bi te podil. Spoštovanje podpisanih mednarodnih konvencij je v paketu z državljanstvom. Tvoja odločitev kaj boš naredil.
Drugače pa, taki potem razlagate kako begunci poznajo samo pravice, dolžnosti pa ne...skoraj smešno...
SambaShare ::
Ravno kamor hočeš ne moreš. Ne moreš v ZDA, Avstralijo, Rusijo, ipd.. Migranti nimajo pravice iti kamor hočejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SambaShare ()
prox ::
http://www.liveleak.com/view?i=8ab_1446...
Spet ta nazi propaganda...
Spet ta nazi propaganda...
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
Kaj bi te podil. Spoštovanje podpisanih mednarodnih konvencij je v paketu z državljanstvom. Tvoja odločitev kaj boš naredil.
Drugače pa, taki potem razlagate kako begunci poznajo samo pravice, dolžnosti pa ne...skoraj smešno...
Smešno je predvsem to, koliko ovc je v Sloveniji pripravljenih na striženje. Predvsem, ko je govora o tujem ali javnem denarju. Daj iz svojga žepa, naseli jih v svoj dom na lastne stroške, potem pa se bova pogovarjala dalje.
Migranti nimajo pravice iti kamor hočejo.
Kako da ne, a spremljaš kaj novice zadnje 2 meseca? Vsi s(m)o begunci.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
krneki0001 ::
Zdaj so tu, tisoče ljudi brez strehe nad glavo, brez hrane in medicinske pomoči. Pomagat je treba zgolj in samo zato ker so ljudje potrebni pomoči, pika. Če je kdo terorist, kriminalec, dela zgago, so v vsaki državi zakoni in naloga policije je, da jih uveljavja.
Saj jih ne uveljavlja. Ne morejo, nimajo dosti ljudi. Samo večje izgrede kaznujejo, pa še to tako, da človeka takoj do meje zapeljejo in pošljejo čez, da ne dela pri nas zgage.
To kar mediji objavljajo so levičarske pravljice, ki so totalno zlagane. Skoraj nič ni resnično.
3) Tako je s ksenofobi, ja. Na koncu izganjajo svoje sonarodnjake. "Če ima enake barve kožo, in isto državljanstvo, pa razmišlja napačno!"
Tukaj si pa jypeta opisal. Oziroma mirni del njega, njegov besni del bi sonarodnjake v fojbe metal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Tukaj si pa jypeta opisal. Oziroma mirni del njega
Ni opisal sam jipeta, glej tega modela par postov zgoraj. ;) Ampak, jst raje vidim, da vsi ti modeli ostanejo tu in uživajo sadove aktivizma na dolgi rok, zato pa rabmo ograjo.
Zgodovina sprememb…
opeter ::
Malo za šalo, malo zares:
Je pa res, da postaja zadeva vse bolj aktualna, sploh, ko bereš takšne novice:
RTVSLO: Nova balkanska oborožitvena tekma ali zgolj posodabljenje obrambnih sistemov?
Je pa res, da postaja zadeva vse bolj aktualna, sploh, ko bereš takšne novice:
RTVSLO: Nova balkanska oborožitvena tekma ali zgolj posodabljenje obrambnih sistemov?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
jype ::
Zagor_tenay> Mene zanima, zakaj pri neketerih levičarjih tolikšna ljubezen do islama, če je povsem jasno, da je islam povsem nekonpatibilem z njihovim svetonazorom. Če bi pa bi recimo na slovenske meje jurišale tisoče beguncev katoliške veroizpovedi, sam prepričan, da bi levi mirovniki prvi zahtevali, da se postavi zid na meji.
Narobe si prepričan. Čeprav ste kristjani popolnoma enaki sebični kreteni kot muslimani, smo levičarji vseeno precej bolj načelni ljudje kot si marsikdo od vas sploh lahko predstavlja, tako da še vedno zagovarjamo enake pravice za vse, ne glede na to kakšne barve je vaš namišljen prijatelj iz vesolja. Če je črn, zelen ali oranžen, za nas ni bistveno, bistveno je le to, da imate pravico biti retardirani.
Ko bodo muslimani pri nas začeli pretepati homoseksualce, bomo pa obračunali tudi z njimi, brez skrbi.
Pa še slikca od jypeta, da boste vedl, kako zgleda:
Narobe si prepričan. Čeprav ste kristjani popolnoma enaki sebični kreteni kot muslimani, smo levičarji vseeno precej bolj načelni ljudje kot si marsikdo od vas sploh lahko predstavlja, tako da še vedno zagovarjamo enake pravice za vse, ne glede na to kakšne barve je vaš namišljen prijatelj iz vesolja. Če je črn, zelen ali oranžen, za nas ni bistveno, bistveno je le to, da imate pravico biti retardirani.
Ko bodo muslimani pri nas začeli pretepati homoseksualce, bomo pa obračunali tudi z njimi, brez skrbi.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
yero7 ::
Zagor_tenay> Mene zanima, zakaj pri neketerih levičarjih tolikšna ljubezen do islama, če je povsem jasno, da je islam povsem nekonpatibilem z njihovim svetonazorom. Če bi pa bi recimo na slovenske meje jurišale tisoče beguncev katoliške veroizpovedi, sam prepričan, da bi levi mirovniki prvi zahtevali, da se postavi zid na meji.
Kako boste obračunali z njimi če boste vsi zbežali iz Slovenije?
yero7> Kako boste obračunali z njimi če boste vsi zbežali iz Slovenije?
Joj, še desetič: Pridemo nazaj:
Joj, še desetič: Pridemo nazaj:
Zgodovina sprememb…
yero7> Ko boste prišli nazaj ali bo že nova slovenija ali bo kalifat
A to si v horoskopu prebral?
Žal mi je, ampak jaz ne vidim nobene preteče nevarnosti - če kaj, potem se je količina kriminala znižala, odkar sem in tja prevažamo priseljence.
Žal mi je, ampak jaz ne vidim nobene preteče nevarnosti - če kaj, potem se je količina kriminala znižala, odkar sem in tja prevažamo priseljence.
bluefish ::
krneki0001 je izjavil:
450 evrov na osebo v familji dobi glava družine, če furajo to kulturo. Plačuje pa Katar. petčlanska familja v črnučah dobiva 2250 evrov samo da moški hodijo v tričetrt hlačah in imajo dolge brade, ženske pa zavite v črnino iz katere gledajo samo oči.Zdiš se ful prepričan v to. Imaš kak kontakt? Za 450€ si brez problema pustim rasti brado. Bo sicer bolj komična, a vseeno.
še vedno zagovarjamo enake pravice za vse, ne glede na to kakšne barve je vaš namišljen prijatelj iz vesolja. Če je črn, zelen ali oranžen, za nas ni bistveno, bistveno je le to, da imate pravico biti retardirani.
Super! Torej zagovarjate enake pravice kot kristjani. Bistvena razlika je le ta, da retardirani levičarji mahate skozi okno s tujim denarjem, opletate pa z lastnim gobcem.
Zdiš se ful prepričan v to. Imaš kak kontakt? Za 450EUR si brez problema pustim rasti brado. Bo sicer bolj komična, a vseeno.
Nabav si feredežo, lahk tud prej uveljavljaš... ;)
Zgodovina sprememb…
yero7> Ko boste prišli nazaj ali bo že nova slovenija ali bo kalifat
Če gladaš Malmo ti je jasno kaj se lahko zgodi.
Kriminal se je znižal, ker policija nima časa preverit vsega, kar se prijavi, ker imajo ogromno dela na meji.
Jype, na tej sliki si ti eden od tistih, ki dvigujejo roke in kažejo do kje bo bela barva in od kje naprej bo druge barve.
Če si pa kdaj bral zgodovino, kdo je tale nemec, ki ni z roko kazal, do kje se štriha, bi ti bilo pa hitro jasno da je on tist, ki se s trenutno politiko ne strinja. Ti pa se in trenutna politika laže ljudem, tako kot ti recimo. Torej si ti tisti, ki kaže do kje je treba poštrihat.
Tip na sliki je bil sicer nemec ampak žena pa je bila židinja, ki je v taborišču tudi umrla. Zato tudi ni dvignil roke.
ohnowhy ::
Aha, ok, zdaj smo pri Ko..., ne samo Ce... ali Sloh ne... Ampak to velja samo za homoseksualce, za druge pa ocitno ne ... Kaj sicer bos z zastarelo Enolo gay, ne vem, a bos atomsko vrgel na EU ali vsaj Slovenijo, ce ne ze na ISIS... Kar ti osebno ali kaj... Kdo so potem ti MI, oziroma VI, ce ne bos ti sam in bos zraven. Anarholevicarji ali kaj...
Se en lep linkec http://www.zerohedge.com/news/2015-10-2...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
Axbcd ::
1) Vir? Kako ugotovijo, da je posilstvo zakrivil musliman? Imamo v Sloveniji v evidenci kategorijo "krščansko posilstvo"? Resno vprašujem.
2) Ta statistika, če bi jo naredili v primerljivih pogojih, bi bila zanimiva. Muslimani so namreč že do bistveno bolj nedolžnega druženja med nasprotnima spoloma precej strogi. Ne gre pozabiti, da pri njih pri posilstvu kazen, če ne gre ravno za sinčka kakega šejka, ni ravno leto odprtega oddelka (žal za oba vpletena), kar najbrž zmanjša veselje do posilstva.
3) "Če bi poznal razmere v arabskih državah bi vedel, da je tam zelo veliko posilstev, a jih nihče ne prijavi.".
Odkod ti to veš? Splošna izobrazba iz gostilne? Si živel tam? Pravi podatki so dejansko velika neznanka.
4) Slovenija je bližje Bosni kot Švedski. Slovenci prav tako kot ostali ne štejemo posemeznih akov posilstva. Misliš, da ima to kak vpliv, na realno (in ne zavedeno v statistiki) število posilstev na Švedskem in v Sloveniji?
1. Govorim o Švedski in ne Sloveniji.
2. Ne bo držalo. Še enkrat preberi primer Avstrije iz Katarja. Posiljevalec jo je odnesel brez kazni, žrtev v zapor.
3. Za začetek lahko pogledaš kakšno oddajo o posilstvih v arabskih državah, tudi YouTube je zelo dober vir za izobraževanja. Drugače pa imam v Egiptu kolega, in veliko informacij izvem od njega. Lahko se tudi osebno odpraviš v arabski svet pa boš videl, da ima ta svet tudi temnejšo stran poleg svetle izjeme - turizem.
4. Skoraj zagotovo vsaka država vodi evidenco o kriminalu (kdo, kje, zakaj, kakšne vrste kriminal), tudi Slovenija. Le da teh podatkov v Sloveniji nihče ne da v javnost, ker so nezanimivi. Napisat dva SQL stavka, da ti prešteje posilstva in izvor storilca je najmanjši problem (karikiram). Zagotovo policija vodi evidenco, a za enkrat še ni bilo, vsaj v Sloveniji, povpraševanja po bolj natančnih podatkih.
Švedske oblasti natančno vedo kdo stoji za katerim posilstvom. Švedska statistika ni popolnoma natančna tj. odstotek je daleč premajhen. Na švedskem se namreč druga generacija (otrok priseljencev) šteje kot Šved, zato statistika ni popolna. Če ta druga generacija zakrivi posilstvo bo v evidenco zapisan kot Šved in ne kot priseljenec (otrok priseljenca). Torej je stopnja posilstva še višja kot jo prikazuje uradna statistika.
NLight2> 1. Govorim o Švedski in ne Sloveniji.
Govoriš neumnosti, predvsem. Švedska metodologija merjenja in kaznovanja posilstev je drugačna od vseh ostalih, zato so tudi podatki direktno neprimerljivi. V tej temi že razloženo, ampak naciji ste zgleda po ideološki dolžnosti... Kognitivno izzvani.
Govoriš neumnosti, predvsem. Švedska metodologija merjenja in kaznovanja posilstev je drugačna od vseh ostalih, zato so tudi podatki direktno neprimerljivi. V tej temi že razloženo, ampak naciji ste zgleda po ideološki dolžnosti... Kognitivno izzvani.
Zgodovina sprememb…
Reycis ::
...Po dedu sem prišel do dveh Crvenih Zastav, ki sem jih že sčistil, potestiral in tudi malo potreniral. V ženo imava vsak po enega strica - lovca, ki imata vsak po več kot 20 kosov orožja.
Zaenkrat se še tolažim s tem, da prej kot udari, manj krvavo bo. Ampak bojim se, da bomo vojno začeli šele ko nas bo Islam spravil povsem na kolena. Ne samo, da je vojna neizbežna, vojna že poteka. Samo je levičarski bedaki ne vidijo. Nevede celo kolaborirajo v njej. Orban to vidi in razume in je zavaroval svoj narod.
Tole me precej bolj skrbi kot begunci.
Ko si miselno tako naravnan, pa ne vidiš nobenega begunca, ki bi ti hotel kaj vzeti, pač začneš streljati naokoli. Levičarje (to je tiste, ki ne hodijo na vaško veselico). Če niti teh ni, pa evangeličane.
Nima te kaj skrbet. Če se naši dedje in babice nebi uprlo proti nacistom nas danes nebi bilo. In če se mi ne bomo uprli Islamistom potem tudi naših vnukov ne bo. Zato pa je naša naloga in dolžnost, da to storimo za svoje potomce. Vsem, ki kolaborirate z Islamisti pa bi spomnil na to, kaj so po koncu 2. svetovne vojne naredili z izdajalci.
Torej, hmm, migranti zelijo na Svedsko, kjer so bolj stroga merila, ki niso direktno primerljiva. A to pomeni, da Svedska, simbol socialnega trznega gospodarstva, po katerem se Slovenija tako rada zgleduje, le ni tako v redu ali kaj... Kaj pa, ce je ravno Svedska tista, ki je oz. bo merodajna... posilstvo je posilstvo ali pac ne... Hmmm, jype, Svedsko upostevas, le, ko ti ustreza... Ja ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
fartman> A to pomeni, da Svedska, simbol socialnega trznega gospodarstva, po katerem se Slovenija tako rada zgleduje, le ni tako v redu ali kaj...
Dvomim, da si razumel.
Na Švedskem je posilstvo tudi to, da dekle poljubiš brez njenega dovoljenja in ne, ni se ji treba upirat ko se poljub zgodi, da te lahko uspešno preganjajo.
Majk> Če se naši dedje in babice nebi uprlo proti nacistom nas danes nebi bilo.
Ja, to drži. Saj zato se vam bomo spet uprli.
Majk> In če se mi ne bomo uprli Islamistom
Islamisti pri nas so zelo redki in niso pretirano nevarni. Več žrtev trenutno povzročajo termoelektrarne, tako da bi se nacisti morali boriti proti njim, tako kot to počnejo vaši kolegi v Mongoliji.
Dvomim, da si razumel.
Na Švedskem je posilstvo tudi to, da dekle poljubiš brez njenega dovoljenja in ne, ni se ji treba upirat ko se poljub zgodi, da te lahko uspešno preganjajo.
Majk> Če se naši dedje in babice nebi uprlo proti nacistom nas danes nebi bilo.
Ja, to drži. Saj zato se vam bomo spet uprli.
Majk> In če se mi ne bomo uprli Islamistom
Islamisti pri nas so zelo redki in niso pretirano nevarni. Več žrtev trenutno povzročajo termoelektrarne, tako da bi se nacisti morali boriti proti njim, tako kot to počnejo vaši kolegi v Mongoliji.
Zgodovina sprememb…
Lažeš. Enake pravice za vse pomeni tudi enake dolžnosti za vse. 30 min nazaj sem gledal HR dnevnik kjer so povedali, da so v zadnjih dneh reševalci imeli prek 1000 intervencij v migrantskih centrih. Prvo vprašanje ob tem se mi je pojavilo, kdo bo vse to plačal? Državljani moramo vsak mesec plačevat zdravstveno zavarovanje, če ga nimaš moraš pokrit vse stroške zdravljenja iz lastnega žepa. Migrantje sem prepričan da ob prihodu k nam niso sklenili zdravstveno zavarovanje, a vseeno koristijo vse zdravstvene usluge, ZASTONJ. Potem berem o porodih, o operacijah. Kdo bo to vse plačal? Sorry, če zagovarjamo pravičnost bodimo v tem dosledni. Za vse veljajo enaka pravila, če imaš zavarovanje si deležen 'brezplačne' zdravstvene oskrbe, če zavarovanja nimaš plačaš iz lastnega žepa. Ta pravila veljajo zate, zame, za katerega koli tujca, in bi seveda morala veljati tudi za migrante.
Zdravit migrante iz našega zdravstvenega fonda (v katerega vsak mesec vplačujemo državljani) je kraja našega denarja. Če turist pride v Slovenijo iz neevropske države in potrebuje zdravljenje, pa naj bo to zlom ali NMP, operacija, na koncu bo dobil račun katerega mora plačat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Axbcd ()
vau, jype. Nisem si misli, da boš kdaj priznal, da muslimani pa le niso ravno mirni in da islam ni religija miru.
Zanimivo. Ljudje, jype spreminja mišljenje. Zdej ratuje kleni slovenec. Zvečer bo še ženo prebutal, jutr jo bo pa v kliničnega peljal z izgovorom, da je padla po stopnicah.
Zagor_tenay ::
Levičarji daleč od tega, da ste načelni. Pri kristjanih iščete napake z mikroskopom, pri muslimanih pa uporabljate sto in en spin, da bi jih opravičevali
Muslimani pa ne samo, da pretepajo homoseksualce, ampak jih javno obešajo. To bodo slejkoprej počeli tudi v evropi in pri nas. Kdor tega ne vidi je res slep ali pa neumen.
Super, lep primer do absurdnosti sfeminizirane drzave, kamor zeli tudi Slovenija... Mislim, da je to tebi celo vsec. Sicer ne vem tocno, zakaj bi poljubil zensko, ki ni podpisala in dala overiti pogodbe, da smes v torek ob 1755 poljubiti na levo lice, ob 1800 pa na desno...
Super, lep primer do absurdnosti sfeminizirane drzave, kamor zeli tudi Slovenija... Mislim, da je to tebi celo vsec. Sicer ne vem tocno, zakaj bi poljubil zensko, ki ni podpisala in dala overiti pogodbe, da smes v torek ob 1755 poljubiti na levo lice, ob 1800 pa na desno...
Ne drži. Jype laže. Razen, če ji daš poljub na pizdo+, ko jo slečeš.
Vsem, ki kolaborirate z Islamisti pa bi spomnil na to, kaj so po koncu 2. svetovne vojne naredili z izdajalci.
Šit. Kaj pa, če zmagajo temnoploti? Kdo bo potem izdajalec naroda?
nebivedu> vau, jype. Nisem si misli, da boš kdaj priznal, da muslimani pa le niso ravno mirni in da islam ni religija miru.
Seveda je islam religija miru. Vsi muslimani pa zagotovo ne živijo v skladu z religijo miru, ampak si reči razlagajo malo po svoje. To je značilno za vse religije.
V to temo je PaX_MaN že nalepil sodbo, pa tudi poziv irskega muftija, ki jasno kaže, da so muslimani precej bolj tolerantni in mirni kot tisti, ki se zavzemate za šarijo v Sloveniji.
Seveda je islam religija miru. Vsi muslimani pa zagotovo ne živijo v skladu z religijo miru, ampak si reči razlagajo malo po svoje. To je značilno za vse religije.
V to temo je PaX_MaN že nalepil sodbo, pa tudi poziv irskega muftija, ki jasno kaže, da so muslimani precej bolj tolerantni in mirni kot tisti, ki se zavzemate za šarijo v Sloveniji.
Zgodovina sprememb…
Zagor_tenay> kakšen kontakt?
Kam se lahko prijavimo za zaslužit 500 na mesec, če po mestu hodimo z dekco na glavi.
Kam se lahko prijavimo za zaslužit 500 na mesec, če po mestu hodimo z dekco na glavi.
Zgodovina sprememb…
Še slabše, glede na to da se mnogo posiljevalcev (v pravem pomenu besede) muslimanske vere izogne kazni. To so dejstva, ki ti jih lahko potrdi marsikateri Šved. Proti priseljencem ukrepajo porazno, mnogi so za posilstvo kaznovani z družbeno koristnimi deli. Ko 18 letnik posili 14 letnega otroka in je obsojen na X mesecev družbeno koristnega dela potem veš, da je s to državo nekaj hudo narobe. V ZDA bi takega posiljevalca najprej 'pregledali' vsi zaporniki, nato bi ga doletela smrtna kazen (v najboljšem primeru dosmrtna kazen).
Zgodovina sprememb…
krneki0001 je izjavil:
3 familje vahabitov živijo v spodnjih črnučah. Nekje okol merkatorja. Kje, me pa ne zanima. Če hočeš, lahko tam preveriš.Skratka, trabunjaš nekaj na pamet, kot v večini tem.
Seveda je islam religija miru.
Glej ga šaljivca! Seveda je krščanska religija tudi! ;)
Zgodovina sprememb…
dronyx ::
Ne vem kako ostali ampak odkar je napovedana ograja na meji jaz kar lažje diham, nimam več tako pogostih napadov tesnobe in tudi apetit se mi zdi da se mi počasi vrača.
nebivedu> Ne drži. Jype laže. Razen, če ji daš poljub na pizdo+, ko jo slečeš.
Nope. Le pazi, da se ne boš zapletel na Švedskem. Saj veš, nepoznavanje zakonov te ne opravičuje.
NLight2> To so dejstva, ki ti jih lahko potrdi marsikateri Šved
Vsi švedski nacisti mi bodo z veseljem potrdili, da vsi muslimani ropajo, posiljujejo in morijo, pa jih nihče ne kaznuje. Vem.
lexios> Glej ga šaljivca! Seveda je krščanska religija tudi! ;)
Jasno, da je. A je kdo kdaj trdil drugače? Tudi downov sindrom je sindrom miru, če tako pogledaš.
Nope. Le pazi, da se ne boš zapletel na Švedskem. Saj veš, nepoznavanje zakonov te ne opravičuje.
NLight2> To so dejstva, ki ti jih lahko potrdi marsikateri Šved
Vsi švedski nacisti mi bodo z veseljem potrdili, da vsi muslimani ropajo, posiljujejo in morijo, pa jih nihče ne kaznuje. Vem.
lexios> Glej ga šaljivca! Seveda je krščanska religija tudi! ;)
Jasno, da je. A je kdo kdaj trdil drugače? Tudi downov sindrom je sindrom miru, če tako pogledaš.
Zgodovina sprememb…
Še enkrat, govora ni o VSEH muslimanih ampak o določenem procentu, ki je zgoraj zapisan. Med drugim so se v medijih pojavile tudi žrtve posilstev, ker so oblasti storilce kaznovale z družbeno koristnimi deli. Jype kot jype, boš trdil da so si žrtve vse izmislile. Ali kot muslimani boš rekel 'da si je že zaslužila' ali pa 'ga je izzvala'.
Zgodovina sprememb…
nebivedu> vau, jype. Nisem si misli, da boš kdaj priznal, da muslimani pa le niso ravno mirni in da islam ni religija miru.
Sej se ni treba ven vleči. Vemo, kaj si napisal; "KO bodo musliji tepl pedre"
Torej veš, da jih bodo. Zdej je treba samo še čas določit.
Torej Kdaj jih bodo tepli?
paxman je bedak, zato njegovih postov ne berem.
Reycis ::
Zdaj so tu, tisoče ljudi brez strehe nad glavo, brez hrane in medicinske pomoči. Pomagat je treba zgolj in samo zato ker so ljudje potrebni pomoči, pika. Če je kdo terorist, kriminalec, dela zgago, so v vsaki državi zakoni in naloga policije je, da jih uveljavja. Ampak najprej morajo prekršit zakon,
Dejansko so ga prekršili, ker vstopajo v državo nelegelno brez papirjev in to ni moj problem, da kameljarji rinejo na boljše v Nemčijo, Švedsko in ostale države. Od mene ne bodo dobili nič. Zgolj represivni uprep, če se ne bodo lepo obnašali.
Sprejeti je potrebno zgolj begunce in nobenih EKONOMSKIH IMIGANTSKIH LENOB IN PARAZITOV:
Tebi pa v dober nasvet da se pobereš z njimi naprej proti nemčiji in švedski.
Pa dajmo malo v številke vse skupaj spravit. Jutri/pojutrišnjem naj bi jih prišlo 30.000. Poročajo da v enem dnevu pa recimo da bodo v dveh, torej 15.000 na dan, 625 na uro. Če za procesiranje enega rabiš 20 minut, jih en človek sprocesira 3 v eni uri, torej potrebuješ 210 ljudi, ki samo delajo 24 ur na dan, samo da se prebiješ skozi tolikšno množico.
Strinjam se s tem, da se nazaj pošlje lenobe in parazite, bi pa prosil, da mi poveš na kakšen način bi ločil ene od drugih že na meji? Okoliščine so žal take, da je pri takem številu ljudi, to nemogoče in če bi se na ta način lotili, bi imeli v mesecu dni par 100.000 ljudi, ki prenočujejo na mrazu in dežju in umirajo en za drugim. Si res želiš tega? Res raje privoščiš tolikšnemu številu ljudi smrt, kot da bi tvegal, da se bo kdo šlepal na socialno podporo?
Za mene ste tako tisti, ki se derete lenobe, teroristi in paraziti gredo, kot tudi tisti, ki brezglavo vabijo vse po vrsti in si zatiskajo oči pred realno sestavo begunskega vala, popolnoma nezmožni treznega premisleka in soočenja z realnostjo.
Ti ne razumeš kako močno motivacijo imamo večina Evropejcev, da preprečimo Islamizacijo. Za nič na svetu nismo pripravljen svojih potomcev prepustiti Šariji. Točka zavedanja, da je to neizbežno je že zdavnaj preseglo kritično maso. Čakamo samo še na nek incident, ki bo sprožil mase.
NLight2> Jype kot jype, boš trdil da so si žrtve vse izmislile.
Ne. Čemu bi si? Kaj je pa narobe s tem da posiljevalca obsodiš na družbeno koristno delo?
nebivedu> Sej se ni treba ven vleči. Vemo, kaj si napisal; "KO bodo musliji tepl pedre"
Saj jih že (ampak ne vsi in ne vseh), samo predvsem izven Evrope.
nebivedu> Torej Kdaj jih bodo tepli?
Takoj, ko bodo ugotovili, da "naciji tudi pri nas nekaznovano tepejo pedre" in se torej nimajo česa bat.
Ne. Čemu bi si? Kaj je pa narobe s tem da posiljevalca obsodiš na družbeno koristno delo?
nebivedu> Sej se ni treba ven vleči. Vemo, kaj si napisal; "KO bodo musliji tepl pedre"
Saj jih že (ampak ne vsi in ne vseh), samo predvsem izven Evrope.
nebivedu> Torej Kdaj jih bodo tepli?
Takoj, ko bodo ugotovili, da "naciji tudi pri nas nekaznovano tepejo pedre" in se torej nimajo česa bat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
krneki0001 je izjavil:
Sej se ni treba ven vleči. Vemo, kaj si napisal; "KO bodo musliji tepl pedre"
Torej veš, da jih bodo. Zdej je treba samo še čas določit.
Torej Kdaj jih bodo tepli?
Jih že. V svojih državah so to prakticirali. Zagotovo so se na poti v Evropo spreobrnili in bodo tukaj pridne ovčke, ljubili bodo homoseksualce.