» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
184 / 373
»»

Invictus ::

bambam20 je izjavil:

Ti se motiš, če misliš, da je Štajerska ena navadna ovca, kot so to v Ljubljani. Štajerci se bomo temu urpli. pa tudi, če bo zato tekla kri. Nihče ne bo omejeval in prepovedal nekaj, kar je zahodni kulturi normlano in sprejemljivo.

Ne poznaš ti pravih štajercev. Če smo zažgali vse nepravično postavljene radarje v mariboru, potem pa misliš, da bodo v Ljubljani hlapci Bruslja delali po državi kar se jim zahoče.

No, sej boš videl, kakšno stanje bo v naslednjem letu v državi. izredne razmere.

Tu sem doma in nihče si ne bo jemal pravice, da spreminja in posega v našo kulturo. Drugače bo zapelo orožje in kri. Mene ni strah.

Ma ja. Večina Štajercev bo najbrž ušla v Avstrijo ... Ali pa se zapila do nezavesti ...

Zagor_tenay je izjavil:

Anketa iz posnetka zelo realno prikazuje stanje v glavah Ljubljančanov. Oni so sicer deklerativno levičarji ateisti, vendar ko bo zagustilo, bodo oni prvi v Sloveniji, ki se bodo priklanjali navadam, ki jih prinašajo muslimanski vsiljivci.

Sam se bom definitivno pokoril mnogoženstvu.

Mi ob navadah Slovenk da hodijo v službo, ne bo treba več delat ... Saj bodo moje 4 žene delale namesto mene ... Če to pomeni da včasih malo pomolim in si raztegnem hrbet, nič narobe.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

fantasycamp ::

Jaz sem jih že par nindž v šiški videl, tako da je prej verjetno da bodo ko dobijo večje število muslimanov počutili še bolj pogumne in drzne, pokrite so pa bile do konca, še komaj so se oči videle...

Nekdo mi je rekel da jih vehabiti sponzorirajo in da jim dajejo mesečno denar samo če nosijo ta pokrivala...

Take so!

Zgodovina sprememb…

stjan ::

Štajerci se bodo uprli šele tedaj, ko bo alkohol prepovedan.

Je pa za strah ljudi najbolj kriva vlada, ker ne zna reagirati na situacijo, ter prikazati realnega stanja, tako da ima veliko ljudi občutek da se nekaj skriva in je vse narobe.

nejclp ::

krneki0001 je izjavil:

Zelo težko. Jo že od malega fitram z bedarijami. V pravljicah nista več janko in metka, ampak zoki in ivan, župniki, muftiji in ostala verska golazen so bolniki, idioti, muslimani so....

Kaj, a ivota in zokija je foter u gozdu pustil, pa sta prišla do muftija in ga vrgla v peč?

.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Zagor_tenay ::

fantasycamp je izjavil:

Jaz sem jih že par nindž v šiški videl, tako da je prej verjetno da bodo ko dobijo večje število muslimanov počutili še bolj pogumne in drzne, pokrite so pa bile do konca, še komaj so se oči videle...

Nekdo mi je rekel da jih vehabiti sponzorirajo in da jim dajejo mesečno denar samo če nosijo ta pokrivala...

Take so!

Dobijo 500 evrov na mesec od saudske arabije, če so v nindže oblečene. SA financira tudi tiste bradate norce na Jesenicah.

bambam20 ::

Invictus je izjavil:

Ma ja. Večina Štajercev bo najbrž ušla v Avstrijo ... Ali pa se zapila do nezavesti ...

Hah... V Avstrijo verjetno res. Glede alkohola je pa tako, da ga štajerci dobro prenašamo, kjer ostali obležijo si štajerc nalije še en glaž.

3p je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Ne poznaš ti pravih štajercev. Če smo zažgali vse nepravično postavljene radarje v mariboru, potem pa misliš, da bodo v Ljubljani hlapci Bruslja delali po državi kar se jim zahoče.

No, sej boš videl, kakšno stanje bo v naslednjem letu v državi. izredne razmere.

Tu sem doma in nihče si ne bo jemal pravice, da spreminja in posega v našo kulturo. Drugače bo zapelo orožje in kri. Mene ni strah.

"Da. Naše pravice. Kot takrat, ko smo zažgali radarje."

Da smo ubranili "pravice", da s svojimi nemškimi avti prehitro vozimo po mestu, preko sosedovih otrok.

Kako je že to dobro za nas?

In o kateri kulturi, ki jo boš ubranil, govoriš? Česa točno te je strah, da ti bo kdo vzel? In pred kom?

Ti si natančna karikatura tega, kam vodijo ograje. Bomo pač imeli ograjo med Ljubljano in Mariborom. Pa ilegalne migracije. Pa ne pozabi, da pohorci nikoli niso marali polancev. Dobrodošla bi bila še ograja med pohorjem in Mariborom.

NImam nemškega avta. Niti ga nimam imena imeti. Moj sedanji je Francoski, naslednji pa bo uvoz iz Japonske.

Ograje bodo. lahko postavijo mejo na Trojanah. BMK. pa vse imigrante naj napokajo v Ljubljano in okolico. Tja tudi sodijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Invictus ::

bambam20 je izjavil:

Hah... V Avstrijo verjetno res. Glede alkohola je pa tako, da ga štajerci dobro prenašamo, kjer ostali obležijo si štajerc nalije še en glaž.

Toliko o njihovi narodni zavesti. Popokat kufre in v Avstrijo. Saj pol niso nič isti kot sirski begunci. Spizdijo, ko nastopijo problemi ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

bambam20 je izjavil:

Glede alkohola je pa tako, da ga štajerci dobro prenašamo, kjer ostali obležijo si štajerc nalije še en glaž.

Mah, ne vem, jaz poznam nekaj štajercev, pa so večinoma povsem spodobni ljudje.

mailer ::

Pa dajte, izmislite si že nek drugi spin kot to famozno število posilstev na švedskem, za katerega dam tiča v ogenj, da v resnici ni bistveno drugačno kot v lepi naši. Različno število prijav, načini štetja, itd.
Nism vedel, da imamo na forume take sadiste. Matr te bo pekl, sej pol ko boš omedlel bo boljš.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

ohnowhy ::

Invictus je izjavil:

Toliko o njihovi narodni zavesti. Popokat kufre in v Avstrijo. Saj pol niso nič isti kot sirski begunci. Spizdijo, ko nastopijo problemi ...

V Slovenji je samo majhen del celotne Štajerske. Drugače pa, Štajerci in Korošci, pa morda tudi Gorenjci, že vejo, zakaj ravno Avstrija in ne Slovenija. Begunci tudi. Izkušnje pač.

3p ::

bambam20 je izjavil:

NImam nemškega avta. Niti ga nimam imena imeti. Moj sedanji je Francoski, naslednji pa bo uvoz iz Japonske.

Ograje bodo. lahko postavijo mejo na Trojanah. BMK. pa vse imigrante naj napokajo v Ljubljano in okolico. Tja tudi sodijo.

Ni pomembno, ali prehitro voziš s "francozom" ali "nemcem". Če bi bil pravi patriot, bi vozil štajerca (TAM).

Imigranti so že v Ljubljani. Vsaj dan okoli 100000. Tudi iz Štajerske. 20-tisoč vas pa imigrira vsak dan v Avstrijo.

Verjamem, da ti je vseeno za mejo na Trojanah (dokler tvoj japonski avto pride preko nje iz luke Koper). V Ljubljano ne hodiš rad, ker so preveč fensi. V Haloze ne upaš, ker si ti preveč fensi. Tako je to, če se bojiš/sovražiš sočloveka, če je malo drugačen.

krneki0001 ::

stjan je izjavil:

Štajerci se bodo uprli šele tedaj, ko bo alkohol prepovedan.

Je pa za strah ljudi najbolj kriva vlada, ker ne zna reagirati na situacijo, ter prikazati realnega stanja, tako da ima veliko ljudi občutek da se nekaj skriva in je vse narobe.

Če bi vedel za realno situacijo iz brežic, nebi govoril o tem ali morda kaj skrivajo, ampak zakaj skrivajo. Mediji kažejo samo tistih par otrok, ki jih rinejo pred seboj ostali migranti. Ko se mediji umaknejo, gredo otroci lahko nazaj k mamam, migrantje pa ratajo nasilni, zmerjajo, pljuvajo, se prerivajo in naši policaji so vse drugo samo človek ne.
Ko to vidiš v živo, veš da v državo spuščamo v glavnem samo golazen in par beguncev.

Zagor_tenay je izjavil:

fantasycamp je izjavil:

Take so!

Dobijo 500 evrov na mesec od saudske arabije, če so v nindže oblečene. SA financira tudi tiste bradate norce na Jesenicah.

450 evrov na osebo v familji dobi glava družine, če furajo to kulturo. Plačuje pa Katar. petčlanska familja v črnučah dobiva 2250 evrov samo da moški hodijo v tričetrt hlačah in imajo dolge brade, ženske pa zavite v črnino iz katere gledajo samo oči.

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Nemški kriminalisti: Vsi migranti niso doktorji, deset odstotkov jih bo kriminalcev

http://nova24tv.si/aktualno/nemski-krim...

Če jih bo prišlo 1,5 mio v Nemčijo potem 150.000 kriminalcev lepa pridobitev za Nemčijo in Evropo ni kaj. ampak če smo realni 10% ni prava številka ampak prej tam 40-80%

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

3p je izjavil:

Verjamem, da ti je vseeno za mejo na Trojanah (dokler tvoj japonski avto pride preko nje iz luke Koper). V Ljubljano ne hodiš rad, ker so preveč fensi. V Haloze ne upaš, ker si ti preveč fensi. Tako je to, če se bojiš/sovražiš sočloveka, če je malo drugačen.

Nisi odgovarjal meni, saj vem, ampak meni Ljubljana ni nič kaj preveč fancy, sem nekoč živel tam, pa še večkje po EU tudi.
Seveda ne zaradi usmiljenja ampak zaradi kulturne kompatibilnosti in obojestranske koristi.

krneki0001 je izjavil:

Če bi vedel za realno situacijo iz brežic, nebi govoril o tem ali morda kaj skrivajo, ampak zakaj skrivajo. Mediji kažejo samo tistih par otrok, ki jih rinejo pred seboj ostali migranti. Ko se mediji umaknejo, gredo otroci lahko nazaj k mamam, migrantje pa ratajo nasilni, zmerjajo, pljuvajo, se prerivajo in naši policaji so vse drugo samo človek ne.
Ko to vidiš v živo, veš da v državo spuščamo v glavnem samo golazen in par beguncev.

To je lepo, praviš, da živiš na obrobju Ljubljane, pa si do Brežic skočil, da si se na lastne oči prepričal in v živo videl, da ne bi na forumu kar na pamet govori, ali pa, bognedaj, lagal.

Drugač pa se strinjam, da mediji lažejo, klele tale prostovoljec mal drugačno sliko poda:
V t.i. Sprejemnem centru je bilo v sredo, 28. oktobra ca 1.500 beguncev. Nameščeni so bili na zunanjem območju ter v treh notranjih prostorih. Prenočevali so na odejah UNHCR, položenih na vlažno zemljo na zunanjem območju in v notranjosti. Infrastrukturna oprema je predstavljala pet (5) prenosnih kemičnih wc-jev, nič (0) košev in nič (0) vreč za smeti. Ljudje so bili prisiljeni bivati v opisanih razmerah...
Ljudje, ki so preživeli dan v tem t.i. Sprejemnem centru, so ležali med smetmi in dobesedno ob lastnih iztrebkih. Predstavljajte si pet (5) prenosnih kemičnih stranišč za opravljanje potreb ca 1.500 ljudi.

http://geopolitika.si/2015-11-04-milita...

Gaius ::

Pomojem bi si vsak zasluzu met svojo hiso ne?

Axbcd je izjavil:

Gre za uradne podatke. In ne, niso ex-yu prebivalci, ker statistika eksplicitno poudarja, da gre za priseljence muslimanske vere, večinoma iz tretjega sveta.

3p je izjavil:

zakaj v njihovih/naših domačih državah statistike posilstev niso prebile plafona

Zato, ker ženske v muslimanskih državah ne prijavljajo posilstev, saj to velja za sramotno dejanje oz. v njihovem svetu si je ženska že z nečim zaslužila posilstvo. Če bi poznal razmere v arabskih državah bi vedel, da je tam zelo veliko posilstev, a jih nihče ne prijavi. Poglejmo Katar - pred leti je avstrijska državljanka kot turist obiskala Katar, kjer je bila posiljena. Zadevo je prijavila katarski policiji, ki jo je aretirala in zaprla, češ da je storila kriminalno dejanje saj je imela spolne odnose z osebo s katero ni bila poročena, ter da je izzvala posilstvo. Kako se je zgodba končala ne vem, vem pa da so morale avstrijske oblasti posredovat, ker je Katarci niso želeli izpustiti iz zapora.

1) Vir? Kako ugotovijo, da je posilstvo zakrivil musliman? Imamo v Sloveniji v evidenci kategorijo "krščansko posilstvo"? Resno vprašujem.

2) Ta statistika, če bi jo naredili v primerljivih pogojih, bi bila zanimiva. Muslimani so namreč že do bistveno bolj nedolžnega druženja med nasprotnima spoloma precej strogi. Ne gre pozabiti, da pri njih pri posilstvu kazen, če ne gre ravno za sinčka kakega šejka, ni ravno leto odprtega oddelka (žal za oba vpletena), kar najbrž zmanjša veselje do posilstva.

3) "Če bi poznal razmere v arabskih državah bi vedel, da je tam zelo veliko posilstev, a jih nihče ne prijavi.".
Odkod ti to veš? Splošna izobrazba iz gostilne? Si živel tam? Pravi podatki so dejansko velika neznanka.

4) Slovenija je bližje Bosni kot Švedski. Slovenci prav tako kot ostali ne štejemo posemeznih akov posilstva. Misliš, da ima to kak vpliv, na realno (in ne zavedeno v statistiki) število posilstev na Švedskem in v Sloveniji?

1) Vir? Kako ugotovijo, da je posilstvo zakrivil musliman? Imamo v Sloveniji v evidenci kategorijo "krščansko posilstvo"? Resno vprašujem.

Zelo težko je vidt imena aneda, ko vidijo Asbjorn ali pa Muhammad mislim da imajo dobro evidenco kdo je kdo...

3p je izjavil:

1) 2) 3) 4)

Če preverljivih podatkov, najboljša stvar po narezanem kruhu, ni, so vse možnosti odprte...
Navadno pa je menda res tako, da zamolčani podatki niso tisti, ki izstopajo v dobrem smislu.

Najlažje je primerjati število dogodkov pred in po nekem mejniku in v nekem obdobju.
Če se je vmes metodologija spremenila, se to dodatno izpostavi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ohnowhy ()

Reycis ::

Tako so tudi pred 2. svetovno vojno popuščali Hitlerju - enako kot sedaj muslimanom.

Ko je britanski premje Chamberlain po napadu nemčije na češko prišel od obiska pri Hitlerju, je že na izstopu iz aviona veselo mahal z liskom papirja, nekakšnim mirovnim sporazumom, s katerim so britanci izdal čehe;
Že takoj je je Churchil (ki je bil takrat še v opoziciji izjavil: Med sramoto in vojno ste izbrali sramoto, dobili pa boste vojno. In vojni se res niso mogli izognit. Zaradi popuščanja so se žnašli v še veliko slabšem položaju.

Mnogi se sprašujejo, zakaj je evropa tako dolgo popuščala nacistom. A se je treba kaj spraševat? Samo pogledajo naj kako se je tako dolgo popuščalo vzponu islama v evropi, in se še popušča. Idiotizem pa je, da nekateri rešitev za sranje, ki je nastal zaradi popuščanja in pretiranega liberalizma, vidijo v še večjem popušćanju.

Jebi ga, zgodovina se ponavlja.

Spajky ::

lexios je izjavil:

... še bolj obžalovanja vredno pa je dejstvo, da leta 2015 izbeglice Angelca vabi na 3000km dolgo "peš pot" čez zeleno mejo...
Se mi zdi, da je bilo skoraj bolj humano in hitreje furanje folka v živinskih vagonih na daljše ture pred 7 desetletji s strani takratnih nacistov, kot pa tole maltretiranje čez pol celine; vzhodnonemška deklica pa je itak vodena iz ozadja (lutka NWO) ..

PrihajaNodi je izjavil:

.. Poslušaj ravnatelja oš Prule, ki lepo pove da se je potrebno islamskim otrokom prilagoditi...
Takšnega tipa je treba takoj premestit IMHO. Tipična je ona o menujih kosila!

Menu se objavi vnaprej (itak zaradi nabave surovin), če je že omogočeno kosilo za otroke, ki so mislim totalno razvajeni s strani razvajenih staršev, posebej onih bolje stoječih.

Saj ni vsak dan isto; kadar je svinjina, če jo iz verskih razlogov ne smejo mohamedanski otroci jest, pa naj vzamejo več priloge in dodaten kos kruha, pa ne bodo lačni! Saj druge dni so drugi tipi mesa! Enako so se pa obnašali tudi bosanski muslimani (begunci+delavci) in niso zahtevali posebne kuhe/menija zase! Čene pa naj si prinesejo za oni dan "lunch_paket" od "doma". Kakšno prilagajanje neki !!! ;( ...

Kuhano kosilo v šoli je zame neke vrste pomoč staršem zaradi tempa življenja in z mojega stališča en mini luxus! Nekateri (iz socialno ogroženih staršev) si še tega ne morejo privoščit in da njihovi otroci ne bi bili lačni, naj si od doma prinesejo sendvič in flašo soka iz vode in koncentrata (poceni) ne pa jokat po medijih, če ni dnarja ... Stvar je samo organizacije+zdrave pameti ...

Ko sem jest hodil v osn.+srednjo šolo pred desetletji luxuza kuhanega kosila/tople malice ni bilo in smo se morali znajti po zgoraj opisanem principu ali pa s kešem do prve trgovine/delikatese/menze in čakat v vrsti za slednje; enako v primeru, če ti ni bilo všeč kar so kasneje v službeni menzi kuhali >:D (nekateri so bili pač že takrat razvajeni in jim nič ni bilo dobro...

... in potem naj bi se domorodci prilagajali manjšini-prišlekom? ne me j*bat ... Pa "nindžam" samo z očmi vidnimi dovolit samo za pusta; naša civilizacija je civilizacija nepokritega obraza v javnosti, če ne štejemo specialnih enot in mask Anonymous-a na protestih.

Če se take begunke/njihovi možje ne morejo s tem sprijaznit, jim ni bilo treba k nam hodit ali v javnosti kršit tale naš kodeks obnašanja. Rute in halje niso problem, ker tudi "naše" nune niso problem, čeprav so zavite-ampak ne obraz! Saj ni res, kaj se že danes tolerira. Če nočejo biti odkritega obraza, pa naj bodo med štirimi zidovi take in v privat družbi somišljenikov-ic .. Nočeš se prilagodit? vrni se od koder si prišel ali pojdi v dežele svoje kulture ... just my2c ...

Saj jaz vidim precej žensk po muslimanski šegi oblečenih. No problem, ampak zavite ko mumije od glave do pete, to je pa Tu-mač ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

opeter ::

nejclp je izjavil:

Ni hudič, kristjani ne priznavajo stare zaveze? Uno, od stvarjenja, raja, vesoljnega potopa, Abrahama pa do božjih zapovedi, ki jih je Bog razodel Mojzesu?

Seveda prizna(va)jo, ampak v glavnem se tako pri verouku kot pri mašah pogovarjajo o Jezusu Kristusu, njegovem življenju in njegovih naukih ter vsem, kar je s tem povezano.

Seveda pa se ločeno ukvarjajo tudi s svetim pismom, kjer je neizbežno, da se dotakneš hebrejske "zgodovine".
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zagor_tenay ::

Mene zanima, zakaj pri neketerih levičarjih tolikšna ljubezen do islama, če je povsem jasno, da je islam povsem nekonpatibilem z njihovim svetonazorom. Če bi pa bi recimo na slovenske meje jurišale tisoče beguncev katoliške veroizpovedi, sam prepričan, da bi levi mirovniki prvi zahtevali, da se postavi zid na meji.

Zagor_tenay je izjavil:

...

Verjetno kakšna polpretekla indoktrinacija, ki ni bila na liniji, da je edina sprejemljiva religija partija. No, tudi begunci to vedo.

nejclp je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

To je lepo, praviš, da živiš na obrobju Ljubljane, pa si do Brežic skočil, da si se na lastne oči prepričal in v živo videl, da ne bi na forumu kar na pamet govori, ali pa, bognedaj, lagal.

Drugač pa se strinjam, da mediji lažejo, klele tale prostovoljec mal drugačno sliko poda:
V t.i. Sprejemnem centru je bilo v sredo, 28. oktobra ca 1.500 beguncev. Nameščeni so bili na zunanjem območju ter v treh notranjih prostorih. Prenočevali so na odejah UNHCR, položenih na vlažno zemljo na zunanjem območju in v notranjosti. Infrastrukturna oprema je predstavljala pet (5) prenosnih kemičnih wc-jev, nič (0) košev in nič (0) vreč za smeti. Ljudje so bili prisiljeni bivati v opisanih razmerah...
Ljudje, ki so preživeli dan v tem t.i. Sprejemnem centru, so ležali med smetmi in dobesedno ob lastnih iztrebkih. Predstavljajte si pet (5) prenosnih kemičnih stranišč za opravljanje potreb ca 1.500 ljudi.

Sosed je poklicni vojak in je bil v Brežicah, jaz sem mu pa pripeljal maske iz kliničnega (kjer dela njegova sestra in jih je zrihtala) v brežice, ker jih je "mama država" pustila brez mask.

Problem bodo tudi bolezni, predvsem tuberkoloza. Ocenjeno je da je minimalno 25% vseh migrantov s tuberkolozo. Kar je v bistvu že epidemija.

Gaius ::

Hehe Baba Vanga.. i'm starting to believe in her.

opeter ::

En zanimiv komentar na RTV-jevi spletni strani:

Sebastjan666
# 10.11.2015 ob 08:10

Na Malti se bodo srečali predstavniki EUja in Afrike

Razpravljalo se bo, da bo EU financirala imigracije Afričanov v EU, da ne bo več ilegalnih. Africa Trust Fund bo skrbel za to - denar se že zbira, sicer počasi EU ponuja Afriškim državam manj omejitev potovanja v Evropo, več izmenjav študentov in pa 3,6 milijard evrov za nadzor migracij v Evropo (kaj to pomeni bomo videli).
EU bo tako financirala okoli 1,4 milijarde Evrov davkoplačevalskega denarja (nekateri omenjajo številko 1,8 milijarde), da bodo bodoči, sedaj ilegalni imigranti postali legalni, saj je v tem denarju všteto financiranje pasportov in dokumentov, učenje evropskih jezikov.....da bi tako lažje dobili službe v EUju.

Zanima me, glede na veliko brezposelnost v območju EUja, kje je kakšen denar za sedanje prebivalce EUja, za zmanjšanje brezposelnosti. Ne pozabite, korporacije vsako leto odnesejo iz EUja 1000 milijard evrov, z neplačevanjem davkov. EU birokrati, evropski politiki, tisti, ki sedaj pravijo, kako jim je mar za te imigrante, se pač delajo norce iz nas in imigrantov, saj delajo le za te korporacije. Kaj bi lahko naredili s temi nakradenimi 1000 milijardami, ki gredo z legalnim ropanjem v zasebne roke oz. na off shore banke.

V načrtu je tudi pošiljanje baje primernih bodočih kadrov, preko Erasmusa iz Afrike v EU - povedano drugače, vstop v EU ne bo več zapleten, tudi za tiste, ki imajo že sedaj svoje sorodnike v EUju.
V načrtih je tudi izgradnja kampov za imigrante na jugu, ne več na severu Sredozemlja.

Vir: RTVSLO: Z dvema vlakoma v Dobovo danes prispelo več kot 2.000 prebežnikov
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

krneki0001 je izjavil:

nejclp je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Sosed je poklicni vojak in je bil v Brežicah, jaz sem mu pa pripeljal maske iz kliničnega (kjer dela njegova sestra in jih je zrihtala) v brežice, ker jih je "mama država" pustila brez mask.

Problem bodo tudi bolezni, predvsem tuberkoloza. Ocenjeno je da je minimalno 25% vseh migrantov s tuberkolozo. Kar je v bistvu že epidemija.

To je pa za prijavit, maske so kradli na kliničnem?

Zagor_tenay je izjavil:

Mene zanima, zakaj pri neketerih levičarjih tolikšna ljubezen do islama, če je povsem jasno, da je islam povsem nekonpatibilem z njihovim svetonazorom. Če bi pa bi recimo na slovenske meje jurišale tisoče beguncev katoliške veroizpovedi, sam prepričan, da bi levi mirovniki prvi zahtevali, da se postavi zid na meji.

Ker mešajo kulturo ki prinaša različne jedi in oblačila z navadami ki so v nasprotju z našim zakonikom!

Oni enostavno ne vidijo te razlike in so pripravljeni popustiti tudi v najhujšem primeru z izdajo sodstva samo da pokažejo kako sočutni so...takat pa imajo paralelno nelegalni sodni sistem v svoji državi ki se začenja kot v UK kjer nimajo polnih pooblastil ampak že dajejo ''nasvete'', ko pa bodo dosegli kritično število ljudi, bo ta sistem ratal efektiven v polnem SHARIA sijaju...

nejclp je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

nejclp je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

To je pa za prijavit, maske so kradli na kliničnem?

Prijavi, kaj še čakaš.

The Player ::

Mogoče bi morali po 184 straneh debate (+ x št. iz prejšnje zaprte teme), začeti razmišljati o rešitvah, oz. kaj lahko storimo sami, da preprečimo najhujše, kot, da se prepiramo med sabo, ker izgleda država ne bo storila nič za varnost svojih državljanov.

ima kdo kakšno idejo?

facepalm ::

The Player je izjavil:

Mogoče bi morali po 184 straneh debate (+ x št. iz prejšnje zaprte teme), začeti razmišljati o rešitvah, oz. kaj lahko storimo sami, da preprečimo najhujše, kot, da se prepiramo med sabo, ker izgleda država ne bo storila nič za varnost svojih državljanov.

ima kdo kakšno idejo?

zal, nic legalnega:)

lexios ::

3p je izjavil:

Hitler se je le branil pred nasilnimi levičarji, zato pa jih je dal tuširat v taborišča. So ga ogrožali s svojim jezikom. Pa je ravnal v strahu kot je. In prav je tako. Ker če te je strah, je vse prav.

Ne ga srat, Hitler je bil vizionar! >:D

zakaj v njihovih/naših domačih državah statistike posilstev niso prebile plafona?

Mogoče v njihovih domačih državah ni tolk blondink in odkritih žensk, nevernikov? >:D

The Player je izjavil:

ima kdo kakšno idejo?

Spravi na kup nekaj zaloge hrane in vode, kurjavo (predvsem drva in kak kiperbuš) da se boš lahko grel, če pride do najhujšega. Po možnosti še kak manjši agregat, da boš imel elektriko, če vse odpove. Pa kako ukv ali CB postajo za komuniciranje.

Glede orožja pa je trenutno lok ali samostrel, da je legalno in ne rabiš nobenih listin.

Legalno pa takole (citat iz druge teme):

hammock je izjavil:

Vidim da je nekaj nejasnosti okoli oroznih listin, pa bom malo napisal o tem; v Sloveniji posameznik lahko poseduje Dovoljenje za posest orozja in Orozni list.

Dovoljenje za posest orozja in pot do njega:

-tecaj in izpit varnega rokovanja z orozjem
-zdravniski pregled
-clanstvo v strelskem klubu

Ko je zgoraj nasteto opravljeno, se na UE vlozi vlogo za nabavo orozja, in le ta je cez kak mesec v postnem nabiralniku. Potem se z njo gre v trgovino, kupi kos in v roku 8 dni nese na UE, kjer pogledajo tip, kaliber, serijsko in vse to vpisejo v Dovoljenje za posest orozja.

S to listino se ne da prosto kupovat streliva. Pot do streliva je:

-gres do firme, kjer si delal tecaj varnega rokovanja z orozjem, in s svojim orozjem opravis se 'posebni del' le tega (razstavis in sestavis orozje, nekaj placas in dobis potrdilo)
-to potrdilo, ter priporocilo strelskega kluba da rabis strelivo, dodas vlogi za nabavo streliva
-cez par dni dobis vlogo, s katero gres direktno k trgovcu in kupis, s cimer se zgodba zakljuci

Orozni list se dobi za 3 razlicne razloge:

-lov
-varnost
-sport

Za lov je postopek enak kot zgoraj, edino namesto strelskega kluba se vclanis v lovsko drustvo. Za varnost ga pri nas brez vez ne dobis. Za sport...vse kot za posestni list, edino potrdilo o udelezbi na dveh tekmah rabis, ter prav tako posebni del preizkusa.

Z oroznim lahko neomejeno kupujes strelivo.

Tretja, neuradna pot do streliva pa je, da ti ga nekdo da (kolega, klub) pa je. Samo vsaj enkrat priporocam da vzamete nabavno dovoljenje za strelivo, tako da ste pravno pokriti.

Najhitrejsa in najcenejsa pot do orozja je cca 2 meseca in kaksnih 400 evrov (papirji) ter koliko pac stane kos.

Zgodovina sprememb…

The Player ::

facepalm je izjavil:

The Player je izjavil:

ima kdo kakšno idejo?

zal, nic legalnega:)

To je namreč problem,...

Tako, da tisti, ki ste govorili, kako se ljubljančani prilagajajo bi se morali malo pri sebi zamisliti, kako bi bilo pri vaših krajih. Kaj bi vi storili, da bi obvarovali svoje najdražje?

Drgač pa kdo pravi, da v BTC hodijo samo domačini ;)

The Player je izjavil:

ima kdo kakšno idejo?

Žal je šla zadeva tako daleč da je edina rešitev vojna. Zgleda, da se Evropa ne bo začla boriti dokler je Islam ne bo imel povsem na kolenih. Poleg tega se že delajo tudi seznami ljudi, ki podpirajo Islamizacijo Evrope. Vsem bo sojeno zaradi kolaboracije z okupatorjem.

A zato jype beži. :))

djabi ::

Vsekakor so v prednosti tisti, ki nimajo družine.

harmony ::

Zagor_tenay je izjavil:

Dokaz?

3p je izjavil:

Če ti pride kdo težit se mu najprej lepo zahvališ, enako kot jehovcem, ko ti pridejo prodajat čoln. Če ne odneha, mu pokažeš sredinec.

A pol pa mu nastaviš še drugo lice? >:D

krneki0001 je izjavil:

Prijavi, kaj še čakaš.

Če po pravici povem, ti ne verjamem. lohk pa kaj več poveš o tej kraji mask na kliničnem.

::

The Player je izjavil:

a to prihajajo zombiji ali kaj?

nejclp je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Prijavi, kaj še čakaš.

Če po pravici povem, ti ne verjamem. lohk pa kaj več poveš o tej kraji mask na kliničnem.

Sej boljš da ne verjameš. Se ne boš ukvarjal s tem, pa je.

Lahko pa na ZS.

Zgodovina sprememb…

opeter je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ni hudič, kristjani ne priznavajo stare zaveze? Uno, od stvarjenja, raja, vesoljnega potopa, Abrahama pa do božjih zapovedi, ki jih je Bog razodel Mojzesu?

Seveda prizna(va)jo, ampak v glavnem se tako pri verouku kot pri mašah pogovarjajo o Jezusu Kristusu, njegovem življenju in njegovih naukih ter vsem, kar je s tem povezano.

Seveda pa se ločeno ukvarjajo tudi s svetim pismom, kjer je neizbežno, da se dotakneš hebrejske "zgodovine".

Ja, saj sem h verouku hodil, uno, k je bil Jezus begunsko dete, pa to, pa v hlevu rojen. Veliko sem se naučil.

krneki0001 je izjavil:

nejclp je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Prijavi, kaj še čakaš.

Sej boljš da ne verjameš. Se ne boš ukvarjal s tem, pa je.

Lahko pa na ZS.

Eh, sej ni taka reč, http://www.tosama.si/b/86_MEDLINE/i_968...
5 evrov 50 kosov, če pomisliš, da je to 50 vojakov pred tuberkulozo obvarovalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

3p je izjavil:

Axbcd je izjavil:

Gre za uradne podatke. In ne, niso ex-yu prebivalci, ker statistika eksplicitno poudarja, da gre za priseljence muslimanske vere, večinoma iz tretjega sveta.

3p je izjavil:

zakaj v njihovih/naših domačih državah statistike posilstev niso prebile plafona

Zato, ker ženske v muslimanskih državah ne prijavljajo posilstev, saj to velja za sramotno dejanje oz. v njihovem svetu si je ženska že z nečim zaslužila posilstvo. Če bi poznal razmere v arabskih državah bi vedel, da je tam zelo veliko posilstev, a jih nihče ne prijavi. Poglejmo Katar - pred leti je avstrijska državljanka kot turist obiskala Katar, kjer je bila posiljena. Zadevo je prijavila katarski policiji, ki jo je aretirala in zaprla, češ da je storila kriminalno dejanje saj je imela spolne odnose z osebo s katero ni bila poročena, ter da je izzvala posilstvo. Kako se je zgodba končala ne vem, vem pa da so morale avstrijske oblasti posredovat, ker je Katarci niso želeli izpustiti iz zapora.

Zraven se dere "Allahu akbar"! Resno odgovarjam. >:D

Zagor_tenay je izjavil:

Verjemi, da bi levičarji najraje videli take begunce: omikani, levičarji, s kupom denarja, podjetniškimi idejami, socialnim čutom, visoko izobrazbo (po možnosti deficitarne smeri), ateistov ali agnostikov, s smislom za humor in tremi lepimi hčerami.

[Kar je zanimivo, ker je nekaj teh kategorij pri beguncih tudi obče tako zaželenih (recimo denar), da drugi kriteriji več sploh niso pomembni, ampak "hop na ciper" pa kupit državljanstvo. Kaki begunci neki. Prvovrstni državljani. Muslimani gor ali dol. ]

Če ni teh, bi pa levičarji imeli vsaj vsaj budiste.

Pa upam, da razumeš, da se šalim glede teh preferenc. Ena bistvenih zadev pri "levičarjih" je namreč v tem je namreč obravnava človeka kot posameznika, ne glede na raso, vero, spol, seksualne preference, nogometno moštvo, itd.

Pravzaprav niti slučajno še nisem srečal levičarja, ki ni bil sam musliman, pa bi bil navdušen nad islamom (vsaj ne bolj kot nad katero drugo religijo). In ne. Levičarji prav nič ne sovražimo kristjanov. Le živeti moramo med njimi, zato pa smo največkrat v konfliktu z njimi. Misliš, da grejo savdijskim levičarkam bolj na živce kristjani ali muslimani?

Gledano "od zunaj" v primerjavi z drugimi religijskimi in filozofskimi praksami sta si islam in krščanstvo bistveno bolj podobna kot različna.

Zakaj je islam aktualen? Ker se v Evropo priseljuje največ muslimanov. Že pred begunsko krizo, še posebej pa zdaj.
Pri večini to vzbuja strah in odpor. Levičar pa vidi manjšino, ki ji je potrebno omogočiti enakopravnost. Ljudi, ki so potrebni zaščite.
Enakopravnost pa ne pomeni, "če mi vsi tu jemo pršut, naj še prišlek je pršut". Ampak "če slovenec je konja, še ne pomeni da ga mora tudi anglež", "če korejec je psa, to še ne pomeni, da ga mora tudi slovenec"... In tudi ne pomeni, da če doma sekajo roke, da jih bomo tudi tu. Pa tudi ne, da če pri naši prevladujoči religiji ženska ne more biti župnik (uu, diskriminacija, ki jo toleriramo), to še ne vzpostavlja pravila, da ženska ne more biti nadsvečenica v ČZCBZ.

Ali drugače. Razpravljali bi o rastafarjancih. Ampak trenutno so precej nekontroverzni, razen tistemu narodnozavednemu fotru, katerega hči je domov privlekla čupavega deda.

krneki0001 je izjavil:

Ocenjeno? Kje? V gostilni pri jožovcu? V lokalni veji Hervardov? V društvu so sovražni govor iz Srednjega kašlja?

Tisti, ki razširja take trditve, je ali zelo zelo naiven, ali pa namenoma širi sovražni govor.

Therefore, a strategy for tuberculosis control among Syrian refugees was developed. Since that development through work with IOM, UNHCR, and NTP, tuberculosis case detection among Syrian refugees is almost 40 % greater (74 cases/12 months or 1.01/100,000 monthly through June 2014 vs. 56 cases/16 months or 0.73/100,000 monthly through June 2013) using estimated population figures; more than two fold the 2012 Jordan tuberculosis incidence.

PrihajaNodi ::

Neuradno: Pahor podal predlog za gradnjo ograje komisiji za gradnjo na državni meji. Simona Dimic: "bil je ze skrajni, čas. Delali bomo tudi ponoči. Seveda odvisno od dobavljivosti materiala, saj se bodo ogradili tudi Romuni".

Zgodovina sprememb…

Master_Yoda ::

Gledano "od zunaj" v primerjavi z drugimi religijskimi in filozofskimi praksami sta si islam in krščanstvo bistveno bolj podobna kot različna.

Od zunaj na papirju mogoce, ampak se 3/4 stvari ki jih narekuje religija ne drzi (se ubije folk, ki dela v nedeljo?, se nosijo samo enobarvna oblacila?, meso na post ? sex pred poroko ? locitev ? ne zeli hise/zene svojega bliznjega ? ). Potem kot teh 3/4 odpade pa se pozna razlika.

krneki0001 je izjavil:

Spravi na kup nekaj zaloge hrane in vode, kurjavo (predvsem drva in kak kiperbuš) da se boš lahko grel, če pride do najhujšega. Po možnosti še kak manjši agregat, da boš imel elektriko, če vse odpove. Pa kako ukv ali CB postajo za komuniciranje.

Glede orožja pa je trenutno lok ali samostrel, da je legalno in ne rabiš nobenih listin.

Jaz že imam 50 kil moke in 30 kil testenin, suhi kvas, 5000l ustekleničene vode, etc. Vseskupaj obnavljamo po sistemu FIFO. Na goričkem blizu meje ima tast še vedno malo kmetijo s sorazmerno veliko hišo. Centralna je na drva, štedilnik je na drva in imamo pripravljenih je 30 metrov drv. Parcela ima tudi precej zelo rodovitnih obdelovalnih površin, ki mejijo tudi na Ledavo. Sem v procesu zasteklevanja notranje terase, kjer bi lahko po potrebi gojil zelenjavo celo leto. Za bencinski agregat nekako nisem zainteresiran, ker nimam nobene garancije, da bo dostop do goriva. Po dedu sem prišel do dveh Crvenih Zastav, ki sem jih že sčistil, potestiral in tudi malo potreniral. V ženo imava vsak po enega strica - lovca, ki imata vsak po več kot 20 kosov orožja.

Zaenkrat se še tolažim s tem, da prej kot udari, manj krvavo bo. Ampak bojim se, da bomo vojno začeli šele ko nas bo Islam spravil povsem na kolena. Ne samo, da je vojna neizbežna, vojna že poteka. Samo je levičarski bedaki ne vidijo. Nevede celo kolaborirajo v njej. Orban to vidi in razume in je zavaroval svoj narod.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Reycis ()
««
184 / 373
»»