Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
Vanich ::
Področja, kjer so se zadrževali begunci, niso primerna za pašo.
No shit, Sherlocks? kaj pa vlaki, s katerim se vozijo in so naslednji dan v redni uporabi za navaden promet?
No shit, Sherlocks? kaj pa vlaki, s katerim se vozijo in so naslednji dan v redni uporabi za navaden promet?
Reycis ::
http://www.someecards.com/news/so-that-...
Zdej vsaj vemo, zakaj naši konzervativci sovražijo priseljence.
Sem že včeraj prebral in videl tudi komentar pod objavljenim pismom:
Head-fake! It was a twist that played off headlines employed by xenophobic Germans trying to convince their countrymen 2015 should be the year hating people.
Gre se za običajno psihološko igro, ki ima v resnici ravno obraten namen kot ga podaja. To je sodeč po odmevih tudi bilo doseženo.
A se še kdo spomni članka Yuri Yatsko kakšen mesec nazaj ki govori o avtosinhronizaciji. V Nemčiji se je že začela. Samo ne takšna kot piše Yatsko ampak nacistična avtosinhronizacija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Reycis ()
3p ::
Spoštovani troll/idiot.
Problem ni ta miljon ali pa pet miljonov, ki naj bi prišli. Ta migrantska kriza je samo odprla oči veliko večji svinjariji, ki se v Evropi dogaja že desetletja. V Evropi je ta moment že cca. 50 miljonov muslimanov. Večina jih čepi na socialni pomoči za katero plačujemo avtohtoni Evropejci. Vodijo kriminalne združbe, ki nam prodajajo droge, orožje. Ubijajo in posiljujejo naš narod. Že desetletja. Rodnost priseljencev/muslimanov je v nekaterih državah v absolutnih številkah že večja kot avtohtonih prebivalcev. Ne gre se za en procent.
Sicer pa je slo-tech v trenutni obliki ravno praznoval 15. rojstni dan. Če pogledaš moj profil boš videl, da sem eden izmed prvih registriranih uporabnikov na forumu. Razen Primoža (ki je tudi glavna avtoriteta tega portala in uporabnik št. 1) težko najdeš kakšnega starejšega člana od mene, ki je še aktiven. Nisem mulc od včeraj.
O? Že 15 let znaš pisati. Čestitam. Ampak očitno sem od tebe starejši, in še daljšo zgodovino na spletnih forumih imam. Kar je sicer irelevantno, ampak se ti očitno zdi pomembno.
Razen zgoraj navedenih ksenofobnih floskul, kaj si pravzaprav hotel povedati?
Kakšna migrantska kriza je bila vzrok II. svetovne vojne? Vzrok je bila prej gospodarska kriza, na osnovi katere so v NSDAP uspeli "napumpati" svoj narod proti židom, vzhodnoevropejcem ki jih zažirajo življenjski prostor, obenem pa sklepati umazane posle s podjetniki.
Pa da so bili v bistvu v Bosni Srbi žrtve (lastnega strahu ali česa)?
S tvojimi 5. točkami se večinoma strinjam.
Sklep pa je kak?
Je treba žide nagnati, da nas ne bojo ogrožali? Bi morali v iz Bosne izgnati muslimane, da pogumnih Srbov ne bi bilo strah? Moramo zapreti meje in izgnati muslimane, da se desnici ne bo uspelo krepiti? Torej moramo vsi ravnati kot desničarji, da bomo prepečili rast skrajne desnice?
jype ::
lexios> Mimogrede, Žižka si preber še enkrat, predvsem takrat, ko si zaželiš soforumašem razlagat osnove ekonomije ali drugače misleče zmerjat z rasisti, naciji ali ksenofobi.
Glede rasizma se Žižek v prispevku res moti, ampak ima pa prav glede revolucije, ki je neizbežna. On sicer ni eksplicitno omenjal fojb, ampak je pa pomislil nanje.
Brez skrbi, jaz vem, kakšen je on:
Glede rasizma se Žižek v prispevku res moti, ampak ima pa prav glede revolucije, ki je neizbežna. On sicer ni eksplicitno omenjal fojb, ampak je pa pomislil nanje.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
AnitaTrump ::
lexios> Mimogrede, Žižka si preber še enkrat, predvsem takrat, ko si zaželiš soforumašem razlagat osnove ekonomije ali drugače misleče zmerjat z rasisti, naciji ali ksenofobi.
Si se v sloveniji? Koliko casa moras biti sved, da ti odobrijo operacijo za spremembo spola?
AnitaTrump> Si se v sloveniji? Koliko casa moras biti sved, da ti odobrijo operacijo za spremembo spola?
Lahko vprašam, če te zanima, ampak nacijev itak ne sprejemajo.
Lahko vprašam, če te zanima, ampak nacijev itak ne sprejemajo.
Zgodovina sprememb…
lexios ::
Lepo, da so se šole javno razgovorile o tem, niso pa omenili diskriminacije učiteljic s strani staršev. V večini teh primerov so problematični predvsem Albanci. http://www.delo.si/znanje/izobrazevanje...
PrihajaNodi ::
Si žižeka vprašal za dovoljenje za slikanje in objavo na javnem mestu? Prosim da to dejanje nekdo sporoči Nataši Pirc Musar.
Matako ::
PrihajaNodi je izjavil:
Si žižeka vprašal za dovoljenje za slikanje in objavo na javnem mestu? Prosim da to dejanje nekdo sporoči Nataši Pirc Musar.
eeeh, pusti, pusti. Žižotu čisto paše, če se pojavlja, z dovoljenjem ali ne. "Phwe're all attenshion whoresh!"
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Nodi, Nataša Pirc Musar nima dosmrtnega mandata tko k Tito. ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
Honorarno se sigurno še kaj ukvarja s temi zadevami, preko kakšne podjemne pogodbe. V javni upravi imajo vsi dosmrtni mandat.
dronyx ::
PrihajaNodi je izjavil:
Honorarno se sigurno še kaj ukvarja s temi zadevami, preko kakšne podjemne pogodbe. V javni upravi imajo vsi dosmrtni mandat.
Zdaj deluje v firmi, ki se ukvarja z zasebnostjo in varstvom človekovih pravic.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
PrihajaNodi je izjavil:
Zdaj deluje v firmi, ki se ukvarja z zasebnostjo in varstvom človekovih pravic.
Meh, saj drugega razen žalosti in cinizma človeku ne preostane. Hanžek pa isti kaliber. In ko seštejem vse skupaj ugotovim da sem rojen v času in svetu butalcev. Sposobne ljudi pa gledam na cesti brez dela. No ja od Galileja dalje se ni nič spremenilo.
Invictus ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj ima Rdeči križ skupnega s slikanjem na javnem mestu, mi pa res ni jasno. Daj obrazloži ...
PrihajaNodi je izjavil:
Meh, saj drugega razen žalosti in cinizma človeku ne preostane. Hanžek pa isti kaliber. In ko seštejem vse skupaj ugotovim da sem rojen v času in svetu butalcev. Sposobne ljudi pa gledam na cesti brez dela. No ja od Galileja dalje se ni nič spremenilo.
Če bi bili sposobni, ne bi bili brez dela.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
Kakšna migrantska kriza je bila vzrok II. svetovne vojne? Vzrok je bila prej gospodarska kriza, na osnovi katere so v NSDAP uspeli "napumpati" svoj narod proti židom, vzhodnoevropejcem ki jih zažirajo življenjski prostor, obenem pa sklepati umazane posle s podjetniki.
Smešno je, da kot razliko napram predvojni Nemčiji navajaš gospodarsko krizo in lebensram, ko pa je tudi tu situacija skoraj identična predvojni Nemčiji. Nemški delodajalci so begunsko krizo že izkoristili za lobiranje za znižanje minimalne plače. Aktivizem za ohranitev bele rase in obrambo njenega življenskega prostora pa je sodeč po statistiki iz twitterja v zadnjem letu doživel cca. 1000% rast.
Včeraj je bil pred slovensko vlado in parlamentom protivladni protest zaradi nezakonitega tihotapljenja stotisočev neznanih ljudi v Evropsko unijo. Prišlo je 40 ljudi. Slovenci še imamo (lažni) občutek varnosti. Zagotavljam ti, da so severno od nas razmere povsem drugačne. V Nemčiji in Avstriji so trgovine z orožjem IZROPANE. Količina prodanega orožja se je v primerjavi z lanskim letom povečala x12 oz x7 v Avstriji. Poglejmo še primer bombnega napada na rusko letalo. Kot kažejo indici je IS uspešno sabotiral letalo z Ruskimi potniki kot maščevanje njihovi intervenciji v Siriji. Že dva dni nazaj sem zasledil novico: 50.000 britancev odpovedalo počitnice v Egiptu. Včeraj: vsi poleti v Egipt prekinjeni. Danes: Britanske turiste bodo domov vračali s posebnimi varovanimi letali in potniki bodo lahko nazaj nesli samo osebno prtljago. Tudi Lufthansa (oz. njene hčerinske družbe) ki v Egipt vozijo Nemce in skandinavce) so do nadaljnega odpovedale vse lete v Egipt. Slovenski turisti in prevozniki se obnašajo, skoraj kot da ni nič. Hočem prikazat razliko v družbi pri nas in Angliji/Nemčiji/Skandinaviji. Tam je ljudi islama že zares zelo močno strah. AfD se je v zadnjem letu preobrazila iz evroskeptične v ekstremistično ksenofobno islamofobno stranko. Po meritvah javnega mnenja jim podpora strmo narašča. Na zadnjih volitvah sploh niso prišli v parlament. Dva meseca nazaj so imeli 6% podpore, zdaj imajo pa že preko 10% podporo. Kakšno podporo bodo imeli čez 1 leto in +1 miljon islamskih skrajnežev v državi? Kakšno podporo bodo imeli čez 3 leta +3 miljone islamskih skrajnežev v državi?
Edini način za preprečitev kaosa je takojšnja zaustavitev migracijskih tokov. In kako to počnemo? TAKOLE! Naša vojaška ladja se uporablja, da se še več migrantom pomaga priti v EU. Zato pa že več kot en mesec govorim, da Evropska Unija sama namenoma tihotapi te ljudi v Evropo z namenom ustvaritve kaosa. Sumim, da EU sama namerno sproža renesanso nacionalizma in nacizma vendar pa dopuščam tudi možnost, da se ta renesansa dogaja spontano. Dogaja pa se, to je dejstvo.
Če bi bili sposobni, ne bi bili brez dela
Če čebula ne bi imela če bi bila bula. Al kako že pravjo, da nisi kriv če se reven rodiš temveč to da se revno oženiš.
::
@Majk: nejvečja ironija pa je v tem da imajo največ zaslog za porast nacizma in nacionalizma ravno tisti ki so kao proti nacizmu in na široko vabijo vse in vsakogar v evropo.
pecorin ::
je izjavil:
@Majk: nejvečja ironija pa je v tem da imajo največ zaslog za porast nacizma in nacionalizma ravno tisti ki so kao proti nacizmu in na široko vabijo vse in vsakogar v evropo.
Tudi mafija pusti pri miru trgovine, restavracije, podjetja..., če jim le lastniki vsak mesec plačajo "zavarovalnino". Komur zgori vse kar je imel, ker ni plačal, si je čisto sam kriv.
Invictus ::
PrihajaNodi je izjavil:
Če bi bili sposobni, ne bi bili brez dela
Če čebula ne bi imela če bi bila bula. Al kako že pravjo, da nisi kriv če se reven rodiš temveč to da se revno oženiš.
Definicija sposobnosti je precej subjektivna zadeva. Ampak sam ostajam pri moji ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
::
Zgrešena primerjava. In to precej. Če imaš tako ekonomsko stanje kot ga imamo na splošno v evropi in če imaš tako velik octotek ljudi na pragu ali pod pragom revščine (poglej si napr. podatke o veliki britaniji in nemči in boš presenečen) potem ne moreš pričakovati da bodo ljudje kar mirno gledali kako se priseljujejo stotisoči ljudi za katere se že sedaj ve da drugega kot na socjalni podpori* ne bodo. in logična posledica tega je prav pojav nacizma (katermu osebno močno nasprotujem preden me optožite).
* stanje priseljencev je bol ali man znano: možki z minimalnimi plačami opravlajo slapše plačana in necenjena dela medtem ko ženske posedajo doma ker jim kao možje ne pustijo v družbo ali delati. in vse to na grbi koga?
* stanje priseljencev je bol ali man znano: možki z minimalnimi plačami opravlajo slapše plačana in necenjena dela medtem ko ženske posedajo doma ker jim kao možje ne pustijo v družbo ali delati. in vse to na grbi koga?
kamikaze5> * stanje priseljencev je bol ali man znano: možki z minimalnimi plačami opravlajo slapše plačana in necenjena dela medtem ko ženske posedajo doma ker jim kao možje ne pustijo v družbo ali delati. in vse to na grbi koga?
Lahko podaš kakšen kredibilen vir za svoje navedbe?
Statistični uradi Nemčije, Švedske, Slovenije in Francije se namreč ne strinjajo s tvojo analizo. Ostalih še nisem preveril.
Lahko podaš kakšen kredibilen vir za svoje navedbe?
Statistični uradi Nemčije, Švedske, Slovenije in Francije se namreč ne strinjajo s tvojo analizo. Ostalih še nisem preveril.
Zgodovina sprememb…
zmaugy ::
Zemlja je ravna plošča. So mi župnik povedali. Stara je 6000 let, piramide v Egiptu so bile pa žitnice.
MrStein ::
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
opeter ::
Seveda delamo koristne stvari za njihov industrijski stroj. Iluzorno pa je misliti, da te zadeve delamo pri nas, ker jih sami ne znajo. Pri nas jih delamo (predvsem) zato, ker jih naredimo ceneje. Ceneje jih pa naredimo, ker so naše plače nižje. In s tem jim odžiramo "delovna" mesta.
Če hočeš tako gledati na to. Seveda lahko tudi rečeš, da s tem prispevamo k njihovemu napredku. Ampak potem spet težko kritiziraš uvoz tujih delavcev v Slovenijo.
Saj to je začaran krog.
Dejansko pa vsi v tem krogu prispevajo/mo v lastnikove (delničarjeve) žepe.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Axbcd ::
Ljubčki zlati zgoraj si ne znajo izračunati, da tudi če bi jih prišlo čez 5 milijonov, je to še vedno le 1% prebivalstva EU. Če smo taki poscanci, da nas 1% priseljencev, ki živijo z nami, čisto zlomi, itak nismo vredni, da še obstajamo.
1% migrantov, ki živijo od davkoplačevalskega denarja, se ukvarjajo z kriminalom, po ulicah napadajo in posiljujejo davkoplačevalce (te, ki jih futrajo), zahtevajo svoje zakone aka. sharia law na ozemlju davkoplačevalcev tj. državnem ozemlju. Takih iger se ne bomo šli. Če si že prilezel v Evropo ima da se preživljaš sam in daš mir ostalim prebivalcem.
Sprejemljiv migrant - Pride v Evropo (če mu oblasti to seveda dovolijo - dovoljenje za bivanje) na svoje stroške, se identificira (še pred tem uredi vse papirje), plača vse stroške in birokracijo iz svojega žepa, si najame stanovanje in ga plačuje, si najde službo, spoštuje naše zakone, ne odstopa od domačega prebivalstva. Migrantov, ki bi ustrezali tem kriterijem je v Afriki in Aziji skupaj manj kot 0.0000005%.
Nesprejemljiv migrant - Gre na morje kjer ga na državne stroške reši ladja/helikopter. Na kopnu se vse od Grčije pa do Nemčije zastonj hrani. Pride v Nemčijo - gimi moni, moni, gimi haus, gimi car, allah akbar, allah akbar. Ker ničesar od naštetega ne dobi se zaposli v panogi kriminal. Malo krade, malo posiljuje, sem pa kje koga z nožem zaštiha. Ko ga v roke dobi policija oz. lokalni prebivalci pa organizacije tipa AI začnejo filozofirat, da so mu kršene človekove pravice.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Axbcd ()
Pšenični ::
http://www.epochtimes.de/politik/deutsc...
Nemčija že doživja renesanso. Posilstva, poskus posilstva.......
Večina beguncev je moških.....čez pol leta, bo v Ljubljani najbolj prodajan artikel :
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag...
A teb žena/punca noče dat? Drgač pa priporočam nindžap, prodaja se lahk z reklamo: "pokrije vse odprtine!" Zih je pa le zih, ane. ;)
Kako to msliš, post je jasno napisan, a je kdo prdnu zraven tebe??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
@aerie: Večinoma ga not že ima(/mo). Fasal smo ga brez vazelina! Zato se pa razburja(/mo). ;)
Hja, sj ne rečem, sam kaj pa če zgubiš ključ? Buttplug? ;)
Kako to msliš, post je jasno napisan...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
Kako to msliš, post je jasno napisan...
Sej vemo, kako to gre:
https://christiandefenceleague.wordpres...
In potem, jasno, http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/wale...
https://christiandefenceleague.wordpres...
In potem, jasno, http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/wale...
Zgodovina sprememb…
krneki0001 ::
krneki0001 je izjavil:
Jaz bi na meji med grčijo in ostalimi evropskimni državani postavil mejo. Naj bo grčija tam kjer spada - zraven turčije. Turčiji bi pa prepovedal vstop v EU, pa naj se jebe.
Prepričan sem, da se Avstrijci stinjajo s tabo. Le da bi oni "grčija" v tvojem stavku zamenjali s Slovenija.
Vsak narod ima svoje bosance.
Sem vesel, da se tako zelo motiš. Mi smo za avstrijce premija. Tampon med balkanom in avstrijo. Zadnje dve aku tri leta so vsi zelo prijazni do slovencev, ker nas namreč potrebujejo.
Mi grkov nič ne potrebujejo. Pa tudi niso nič kaj boljši od turkov, tako da spadajo izven EU.
krneki0001 ::
Sicer pa je slo-tech v trenutni obliki ravno praznoval 15. rojstni dan. Če pogledaš moj profil boš videl, da sem eden izmed prvih registriranih uporabnikov na forumu. Razen Primoža (ki je tudi glavna avtoriteta tega portala in uporabnik št. 1) težko najdeš kakšnega starejšega člana od mene, ki je še aktiven. Nisem mulc od včeraj.
Ne nakladaj, Prvi uporabniki, ki smo sploh naredili ta forum smo bili Luni, Sergio in Mato pa jaz. In še par ljudi zraven, ampak se njihovih nickov ne spomnem. Leta 2000 je Primož dobil možnost prenoviti slo tech, ker se je Luni čisto umaknil. In Luni je bil idejni vodja celotnega projekta, ki smo ga začeli delat 1997/98.
aerie ::
@aerie: Večinoma ga not že ima(/mo). Fasal smo ga brez vazelina! Zato se pa razburja(/mo). ;)
Vazelin je vedno pametno imeti pri roki ;) BTW, katera verzija vam bolj paše?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: aerie ()
vostok_1 ::
Sicer sem vajen abrazivnega humorja, ampak namigovanja o odpiranju Auschwitzev, novih Hitlerjih in masovnega pobijanja...so mi res neokusna. Še posebej, ker ni čisto jasno ali gre res za humor.
Kdo pa bi resno želel strpati gručo ljudi, ki jih itak ne poznaš, v celico, ter notri vržt flašo s strupom? Seriously guys, this is not ok.
Še dolfe je najprej mislu jih poslat na Madagaskar, nekateri pa bi že kr preskočli na zaplinjanje.
Kdo pa bi resno želel strpati gručo ljudi, ki jih itak ne poznaš, v celico, ter notri vržt flašo s strupom? Seriously guys, this is not ok.
Še dolfe je najprej mislu jih poslat na Madagaskar, nekateri pa bi že kr preskočli na zaplinjanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Spajky ::
Evo jest sem pred par stranmi/dnevi v enem daljšem prispevku tu napisal, da so si večidel migranti na balkanski turi "križevega pota" večinoma sami krivi zaradi neosveščenosti, pa sem zdej našel še en članek na 24kur ... dobrodoslice-pravljice-ki-jih-tihotapci-pripovedujejo-beguncem
Ps.: sem pa včeraj slučajno naletel na Slo-3 pri prenosu izredne seje parlamenta ravno na Janšin komentar situacije; zanimivo je bilo opazovati vladne predstavnike kako so zgledali kot prvošolčki, ki jih nekdo popolnoma kulturno in z argumenti "sesuva in kara" kot nesposobneže ... pa nekaj pametnih predlogov je bilo tudi na tapeti ...
... Pa tisti link od mišljenja onega Rusa v SLO, ki ga je nekdo prilepil danes (avtosinhronizacija), tudi pove marsikaj O ozadju celega sr*nja ...
Ps.: tudi jest sem na tem forumu on/off že 15 let skoraj od začetka ... še penzijo bom dočakal na njem
@ aerie : pozabil si nalimat link/video od stare švedske grupe EUROPE komad : The Final Countdown .... he he, zlobno ...
Ps.: sem pa včeraj slučajno naletel na Slo-3 pri prenosu izredne seje parlamenta ravno na Janšin komentar situacije; zanimivo je bilo opazovati vladne predstavnike kako so zgledali kot prvošolčki, ki jih nekdo popolnoma kulturno in z argumenti "sesuva in kara" kot nesposobneže ... pa nekaj pametnih predlogov je bilo tudi na tapeti ...
... Pa tisti link od mišljenja onega Rusa v SLO, ki ga je nekdo prilepil danes (avtosinhronizacija), tudi pove marsikaj O ozadju celega sr*nja ...
Ps.: tudi jest sem na tem forumu on/off že 15 let skoraj od začetka ... še penzijo bom dočakal na njem
@ aerie : pozabil si nalimat link/video od stare švedske grupe EUROPE komad : The Final Countdown .... he he, zlobno ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Spajky ()
aerie ::
Eh, pozitivo...
Sej smo ateisti, vemo kakšna je realnost. Nimamo smisla in vesolje je mrtvo in hladno in nikomur ni mar za nas.
No, isto se da povedat tudi z druge perspektive:
Sej smo ateisti, vemo kakšna je realnost. Nimamo smisla in vesolje je mrtvo in hladno in nikomur ni mar za nas.
No, isto se da povedat tudi z druge perspektive:
Zgodovina sprememb…
Axbcd ::
Pa naj še kdo reče da ti migrantje niso retardirani. Za vsako ceno silijo v Nemčijo tudi če jim na poti umre otrok. Res je težko ostat 2 tedna na hrvaškem in pustit zdravnikom da opravijo delo. To so migrantje, ki pred kamere nastavljajo otroke. Ko gre dejansko za otroke pa... boli njih k*c samo da prilezejo do Nemčije.
http://www.24sata.hr/sudbine/zele-dalje...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Axbcd ()
SimplyMiha ::
Švedska je rekla:"Dost mam!"
http://www.siol.net/novice/svet/2015/11...
Kaj pa zdaj?
Brez skrbi, jih bo jype ozmerjal z naciji pa se bodo poboljšali.
Karaya 52 ::
Švedska je rekla:"Dost mam!"
Kaj pa zdaj?
Zakaj pa imajo dosti? Begunci so priložnost in več kot jih je večje so priložnosti. Ne vem sicerkakšne priložnosti imajo v mislih, dobr, pustmo detajle. Še malo pa se bodo Švedi sestajali z madžarsko legendo kot danes Miro.
zmaugy> Kaj pa zdaj?
Oni so svojo dolžnost več kot zgolj izpolnili. Zdaj smo na vrsti mi, ker smo tudi mi del EU in moramo Švedom pomagat pri vsem, kar počnejo - tudi nastanitvi, vzdrževanju in integraciji vseh tistih, ki so že prišli, pa tudi tistih, ki še bodo.
Tudi pri nas lahko zagotovimo kapacitete za vsaj enega migranta na sto državljanov, torej za 20.000 ljudi.
Oni so svojo dolžnost več kot zgolj izpolnili. Zdaj smo na vrsti mi, ker smo tudi mi del EU in moramo Švedom pomagat pri vsem, kar počnejo - tudi nastanitvi, vzdrževanju in integraciji vseh tistih, ki so že prišli, pa tudi tistih, ki še bodo.
Tudi pri nas lahko zagotovimo kapacitete za vsaj enega migranta na sto državljanov, torej za 20.000 ljudi.
Zgodovina sprememb…
Hmm, dolžnost? So razlagali, da so begunci priložnosti. Pa ne da so Švedi že siti priložnosti... madoniš pje!
AC_DC ::
Hmm, dolžnost? So razlagali, da so begunci priložnosti. Pa ne da so Švedi že siti priložnosti... madoniš pje!
Priložnost za tihotapce vsekakor.
In razne mirovne institute/r študent, da ne utonejo v pozabo.
Begunski pingpong med Švedsko in Nemčijo
Švedska vlada je nato hotela kot nastanitvene centre za azilante oziroma begunce uporabljati stavbe v odročnih krajih na švedskem podeželju, kilometre daleč od mest in vasi. Temu pa so se uprli begunci oziroma prosilci za azil.
Prvo manjko playstation in internet, sedaj jih ni všeč niti Švedska.
Vsi bi radi v Stockholm ? A na švedskem podeželju straši isil ali boogeyman ?
Če se iz tega ne vidi, da so tile begunci v resnici migranti, ki so prišli živet od socialne pomoči države, potem vam ni pomoči.Lobotomija asap, če bodo imeli še kaj za odstraniti sploh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Unknown_001 ::
Pa naj še kdo reče da ti migrantje niso retardirani. Za vsako ceno silijo v Nemčijo tudi če jim na poti umre otrok. Res je težko ostat 2 tedna na hrvaškem in pustit zdravnikom da opravijo delo. To so migrantje, ki pred kamere nastavljajo otroke. Ko gre dejansko za otroke pa... boli njih k*c samo da prilezejo do Nemčije.
Evo in potem ko teli ne premorejo še toliko samoodgovornosti zase bi se našli pacienti ki bi na druge kazali da so krivi, ker sami tko zabiti(ali pa ne-razlaga v nadaljevanju) rinejo v največje sranje da na koncu izpadejo kot ubogi in da so v nečloveških razmerah , sploh pa zdaj bo štala, ko bo zima. Poleg tega pa, kako boš sploh jim pomagal, ko pa zavračajo vso pomoč ter namerno uničujejo šotore, hrano,... Za kozlat.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Dajmo si priznat nekaj, to je da bomo prišparali davkoplačevalski denar, ker Karmen Švegelj ne bo treba hodit več na bližnji vzhod in bo lahko poročalo kar od doma! Priceless
zmaugy> Kaj pa zdaj?
jype predlagam tebi in tvojim kolegom, da utihneš. Ravno zaradi agresivnosti migrantov in vaše levičarske samomorilske politike se narodi EU vse bolj radikalizirajo in obrožujejo. Ko bo lonec poln in to se bojim, da bo kmalu bodo Evropejci najprej obračunali z cagavimi izdajalci. Nato bo zadeva nemilostno stekla naprej glede na zgodovinske izkušnje se bodo pojavili lagri zalaufale se bodo stare toplarne in zadeva bo stekla že po ustaljenih zgodovinskih praksah in to samo zato, ker bebavi in neodločni politiki podprti z idioti kot si ti ne znajo narediti reza in zadevo zaustaviti ne glede na ceno in vpitje. Dlje ko se tole prestavlja hujše bodo nato posledice. Očitno se nisi iz zgodovine res nisi nič naučil. Podobno so se evropski politiki obnašali pri Adolfu, kaj je sledilo pa smo lahko videli in tole bo precej podobno le da bolj hudo. Niste neizsledljivi. Če že sami sebe ne marate pomislite vsaj na svoje družine.
Švedska je klecnila, Rešitelj Evrope v Lendavi deli avtograme. V 2015. letu Gospodovem, 11. listopada, 5 dni pred mlajem. Arhiviraj.
perci ::
zmaugy> Kaj pa zdaj?
Res ne vem od kje ti to ekstremno naivno prepričanje, da bo samo 20.000 ljudi. Če bi temu bilo tako, bi bil tudi jaz takoj za.
Ampak dejstvo je, da ima EU pol milijarde prebivalcev, vanjo pa si želi n milijard ljudi. Če rečemo, da preselimo sem zgolj eno od teh n milijard, pride ob pogoju enakomerne razporeditve v EU v Slovenijo skoraj 4 milijone ljudi.
Seveda pod pogojem, da bo prišla sem "samo" milijarda.
Si pripravljen tudi na ta scenarij?