» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
103 / 373
»»

invisuu ::

jype je izjavil:

Ni Sircev! Ni žensk!

https://infogr.am/kolko_je_sircof-5

Res je! Tako kredibilni viri so definitivno nekaj, v kar si pokazal zanimanje že od začetka te teme.

SugarFree ::

Samo vprašanje časa je kdaj bo situacija na južni meji postala neobladljiva. Naša država pa itak ni bila pripravljena na takšno maso pribežnikov. Pod velikim pritiskom bodo varnostne sile in ljudje ob meji, ker naši politiki niso kos ničemer.

jype ::

http://www.policija.si/index.php/compon...

Za tiste, ki ne verjamejo slovenski policiji pa seveda lahko sklepamo, da ne spoštujejo lastnega naroda.

SugarFree> Pod velikim pritiskom bodo varnostne sile in ljudje ob meji, ker naši politiki niso kos ničemer.

Naši politiki se ne morejo odločit, kdaj natanko je treba začet zapirat naciste, ki rušijo ustavni red republike.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

franseliski ::

Goody je izjavil:

jype je izjavil:

Ni Sircev! Ni žensk!

LOL, ogromna večina jih je brez dokumentov, so pa seveda naučeni da rečejo da so iz Sirije...

Najprej drgnejo, da moški grejo naprej, da bojo potem lahko varno pripeljali družine, sedaj že 'dokazi' kako je orgomno žensk in otrok (50% moških, 50% žensk, 50% otrok... 182% brezbradnikov, 134% presušenih nemočnih sestradancev). Na slikah izven 'medijev' pa sami moški?

Če se ženske in otroke spusti naprej, kdo ostane?

Vem, za marsikoga pretežko vprašanje, ampak potrudite se, za Slovenijo!

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

http://www.policija.si/index.php/compon...

Za tiste, ki ne verjamejo slovenski policiji pa seveda lahko sklepamo, da ne spoštujejo lastnega naroda.

Seveda se ne gre za to, gre za to da je ta vir na policija.si pod kronoloskim zaporedjem novic, ki bo v roku enega meseca izgubljen med podatki. Ti, kot informatik, bi lahko vedel da se vir poda z linkom in datumom kdaj je bil vir uporabljen. Ajde, datuma ne bom zahteval, da ne bos pomislil da sem biased. Samo od obojih ekstremistov v tej temi pricakujem linke do virov.

Saj datum je v viru. 20. oktober.

Zgodovina sprememb…

s1m0n ::

18k folka od tega je skoraj polovica žensk in otrok folk pa še vedno vstraja in piše, da so sami moški :)

Ja, pa da so vsi naučeni, da rečejo "Sirija!", čeprav jih polovica reče nekaj drugega.

Hervardi, retardi.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Zadnjič so na rtv slo povedali da je večina moških. Več kot 60% po uradni statistiki.
Jure kje si? Bi prišel na pomoč čistiti za barbari?

PrihajaNodi> Jure kje si?

Včeraj sem bil v Prlekiji, danes imam pa druge obveznosti.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Ja, pa da so vsi naučeni, da rečejo "Sirija!", čeprav jih polovica reče nekaj drugega.

Hervardi, retardi.

Kaj pa? Alah Akbar?

Spletni vir se poda tako:

Vir: ime strani, link, datum uporabe

Spletne strani se lahko spremenijo cez cas, zato je pomembno navesti kdaj je bil vir UPORABLJEN. To pri klasicni literaturi ni problem, saj se mora navesti datum natisa, itd. Se enkrat, ne pricakujem datuma uporabe, ampak linke do virov. Tako bo tema sledljiva tudi cez pol leta, na primer, ko bo ta novica na policija.si nekje na 16 strani.

Matako ::

Samo slike so pa epske! Karavana od Rigoncev do Dobove

http://www.rtvslo.si/slovenija/v-dobovi...
/\/\.K.

PrihajaNodi> Kaj pa? Alah Akbar?

Policija nič ne beleži tega.

invisuu> Spletni vir se poda tako:

Če bi naciji tako podajali vire, bi imela ta tema eno stran.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

PrihajaNodi> Jure kje si?

Včeraj sem bil v Prlekiji, danes imam pa druge obveznosti.

Torej ne boš pomagal čistiti za barbari? Raje izgubljaš tu čas? Ostali naj pa zaradi tebi podobnih pucamo to?

PrihajaNodi> izgubljaš

Naci perspektiva je napačna perspektiva.

PrihajaNodi> Ostali naj pa zaradi tebi podobnih pucamo to?

Ko boš ti pobral prvo smet, ti bomo ploskali - kot tri leta staremu otroku, ki si je prvič sam obrisal ritko.

PrihajaNodi> Torej ne boš pomagal čistiti za barbari?

Barbari ne hodijo v kolonah.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

s1m0n je izjavil:

18k folka od tega je skoraj polovica žensk in otrok folk pa še vedno vstraja in piše, da so sami moški :)

Mater ravno gledam posnetek enega 'nacija' na FB ko gre mimo njega val 'beguncev'. Sami moški, ziher je v slikarju sfejkal video.

zmaugy ::

Truga je izjavil:

Kaj? Kaj pa naj recem? Begunce imamo na meji. Nekateri bojo sli cez protizakonito. Big deal, tudi ne-begunci pogosto hodijo cez meje protizakonito. Cloveka se strafa, in potem ni vec ilegalc in ga naprej smatras kot begunca.

1. Tole je v nasprotju s tem, kar si napisal prej, da pri nas ni ilegalcev. Saj vemo kaj bi ti zdaj napisal en PNG, right?
2. To je big deal. Tudi če ti in tvoj prijatelj pravita da ni. Je protizakonito. In smo del EU, pravna država, spoštujemo zakone. Aktivistov so polna usta spoštovanja zakonov, ampak se ustavi takoj v štartu.

jype je izjavil:

invisuu> Spletni vir se poda tako:

Če bi naciji tako podajali vire, bi imela ta tema eno stran.

Seveda jih navajajo (z linki). Vecinoma so popolnoma nekredibilne ultra desnicarske strani, ampak jih.

Ko boš ti pobral prvo smet, ti bomo ploskali - kot tri leta staremu otroku, ki si je prvič sam obrisal ritko.

Kako veš da nisem pomagal? Greva skupaj ti pokažem kje je delo? Da spoznaš barbare še v živo.

invisuu> Seveda jih navajajo (z linki).

Ja, ampak ne pravilno - ne citirajo originalnega vira.

PrihajaNodi> Kako veš da nisem pomagal? Greva skupaj ti pokažem kje je delo? Da spoznaš barbare še v živo.

Če rečeš "barbari", potem ziher nisi bil tam. Jaz sem bil.

franseliski> Mene je strah, kot moški ne vem če bom mogel zadovoljiti vse te ženske. Saj vendarle nismo vsi jype, da bi jih lahko tešili.

Sej ti si kristjan, ti boš otroke.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: pulstar ()

NLight ::

Truga je izjavil:

Moderna medicina

ahahahahaha... Res je res je, arabci so tisti, ki razvijajo zdravila. Zato pa za vsako ptičjo, svinjsko gripo, ebolo, itd, itd. zdravilo vedno pride izpod rok zahoda, največkrat ZDA. Zanimivo, a ni? Bi človek pričakoval da so nadpovprečno inteligentni arabci tisti, ki svetu zagotavljajo zdravila, da so arabci tisti, ki Afriki dobavljajo hrano in zdravila... jaz pa sem mislil da je to počel vedno zahod... no ja, vsaj mediji so tako pravili. Ampak še eno vprašanje mi ne da miru... zakaj se vse zahtevne operacije opravljajo v ZDA? Zakaj je vsa high-tech medicinska tehnologija v ZDA? Zakaj vse to razvijejo Američani, in potem za eno operacijo kasirajo 1.2 milijona dolarjev? Aaaaaaa že vem zakaj, zato ker nihče drug na svetu tovrstnih operacij ne zna in ni sposoben opravljati, vključno z arabci in Evropejci, zato mora to vse počet Amerika. Jejeje, superiorni arabci pa tako se jih hvali da so številka 1 v medicini pa to...

Truga je izjavil:

eric_cartman je izjavil:

Truga je izjavil:

Kaj? Kaj pa naj recem? Begunce imamo na meji. Nekateri bojo sli cez protizakonito. Big deal, tudi ne-begunci pogosto hodijo cez meje protizakonito. Cloveka se strafa, in potem ni vec ilegalc in ga naprej smatras kot begunca.

Samo vsakega državljana v Evropi bi doletela denarna kazen.. Bo tudi njih? Če smo tako enakovredni..

Verjetno.

Nekaterih sicer ne bo. Saj razumes. Izredne razmere.

Nisem zasledil, da bi jih razglasili. Zakaj torej ne bi plačali globe?

PrihajaNodi je izjavil:

Kako veš da nisem pomagal? Greva skupaj ti pokažem kje je delo? Da spoznaš barbare še v živo.

Leviji itak ne upate med njih, ker dobro veste kaj se bo zgodilo. Vaše upanje da se bojo za vas znebili nacijev, pa tudi ne bo obrodilo sadov.

Če rečeš "barbari", potem ziher nisi bil tam. Jaz sem bil.

Nevem kje si bil in kaj si počel ampak barbari so navlekli polno smeti. Jah sej nimaš kej, če je treba it srat se gre pa srat, pa tud ce na cesto. Dixi zraven je pa za hrano metat.

jype je izjavil:

invisuu> Seveda jih navajajo (z linki).

Ja, ampak ne pravilno - ne citirajo originalnega vira.

Saj jih tudi ti ne citiras tehnicno pravilno. To, da pa zmerjas vse kristjane s pedofili, je pa kamot za banovce.

Truga ::

zmaugy je izjavil:

En jih je prejle v te temi.

Smurf ::

franseliski je izjavil:

Zaplankani slovenci, nerazumsko soočanje, bedarije... Pa človek božji, kako si ti intelektualec sploh sposoben bivati med nami zaplankanci? Zakaj se ne odseliš v napredno Švedsko ali pa Izrael, da boš končno lahko zadihal pod svobodnim sonce.

Hja, ce bi razmisljal po vase bi poskusal odseliti vas, ampak sem malce bolj kulturen in strpen. Pac treba bo delati na izobrazbi in strpnosti, ocitno nas caka se veliko dela.

franseliski je izjavil:

Ne pa da trpiš v tej opresivni družbi, kjer si zatiran 24/7. Ne pa da si med butlji, ki so v strahu pred navideznim sovražnikom. Ker ISlam in homoseksualci so pa res sami mirovniki. Kdo drug kot naci bi nasprotoval tem ljubeznivim ljubiteljem napredka:

To, da je nekdo zatiran 24/7 si sedaj ti napisal. Funcionalna pismenost na vrhuncu, res.

zmaugy je izjavil:

Truga je izjavil:

eric_cartman je izjavil:

Truga je izjavil:

Samo vsakega državljana v Evropi bi doletela denarna kazen.. Bo tudi njih? Če smo tako enakovredni..

Verjetno.

Izredne razmere. Tudi ko je kaksna tekma ali koncert ne mores vsem nepravilno parkiranim avtom napisati kazni za napacno parkiranje. Nazadnje ko je Janković to poskusil storiti, je prislo do hudih kritik in je preklical vse izpisane kazni.

SugarFree ::

Ja, svetovne velesile so nam lepo kašo zakuhale, ki se še dolgo ne bo ohladila. Kaotično bo šele, ko bodo Nemci in Avstrijci zaprli mejo.

Truga je izjavil:

Matako je izjavil:

ko so jih morali malo osebno obiskati na domu in jim razložiti, da tako pač ne gre, fantje, to je devetnajsto stoletje, ne sedmo!! :))

No, in danes je 21. stoletje, tisti muslimani so mrtvi. Ze tako je posplosevanje dejanj pescice na vse nesramno, ce je pa zadeva izpred 200 let pa se tolko bolj.

Pac, kot sem prej rekel. Ce je kje kak problematicen tip, se ga normalno strafa. Tko kot vse ostale ljudi kle okol, pa ce so bledi, zapaljeni, ali pa neki umes. Smo, kot receno, pravna drzava.

Omenjanje inkvizicije je pa OK?

Matako ::

Je pa praktično... lahko pošlje kako sorodnico na šiht pa pacienti sploh ne bodo opazili!

No saj zdaj, ko imamo vse njihove doktorje in profesorje... bodo morale hočeš nočeš ženske prevzeti pobudo, pa če jim še tako ni všeč.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

invisuu> To, da pa zmerjas vse kristjane s pedofili, je pa kamot za banovce.

Temu se reče counterpressure.

Zgodovina sprememb…

Miha 333 ::

jype je izjavil:

PrihajaNodi> Kaj pa? Alah Akbar?

Policija nič ne beleži tega.

In zakaj ne bi smeli tega vzklikati? Je povsem enakovredno kot npr. "Hvaljen Jezus".

Truga ::

Js se skos derem jesus fucking christ IRL, pa niti kristjan nisem.

Miha 333> In zakaj ne bi smeli tega vzklikati? Je povsem enakovredno kot npr. "Hvaljen Jezus".

Saj nisem rekel, da ne smejo, samo da policija ne beleži tega.

Tudi meni včasih uide kak ateistični vzklik. "Fuck off, Darwin!"

Zgodovina sprememb…

Truga je izjavil:

zmaugy je izjavil:

En jih je prejle v te temi.

Nisem vedel, da se izredne razmere uradno razglasijo na ST forumu.

zmaugy> Nisem vedel, da se izredne razmere uradno razglasijo na ST forumu.

Verjetno tudi nisi vedel, da so begunci po novem barbari, ker se je en ksenofob tako odločil.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Zelo demokratično, ni kaj!

invisuu je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Truga je izjavil:

eric_cartman je izjavil:

Truga je izjavil:

Verjetno.

Izredne razmere. Tudi ko je kaksna tekma ali koncert ne mores vsem nepravilno parkiranim avtom napisati kazni za napacno parkiranje. Nazadnje ko je Janković to poskusil storiti, je prislo do hudih kritik in je preklical vse izpisane kazni.

Ampak to se mi ne zdi skladno z zakonom.

invisuu> Zelo demokratično, ni kaj!

Ko bodo začeli s fizičnim nasiljem zoper begunce, bomo vsekakor spet začeli filat fojbe. Cinca marinca, ta je zoper nas.

(Če bodo pa begunci nasilni, jih bomo pa zakonito kaznovali, ker begunci so priviligirani.)

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Temu se reče širjenje verske nestrpnosti.

zmaugy> Temu se reče širjenje verske nestrpnosti.

Damn right! In ko bodo sedeli vsi tisti, ki v tej temi širijo versko nestrpnost - bom z njimi sedel tudi jaz.

V fojbo pa ne grem, k sm tardeč!

Zgodovina sprememb…

Ko bodo začeli s fizičnim nasiljem zoper barbare, bomo vsekakor spet začeli filat fojbe. Cinca marinca, ta je zoper nas.

Sem te popravil. Upam da boš znal odmašiti Dixya!

To je pa sovražni govor, tovariš.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

jype je izjavil:

zmaugy> Temu se reče širjenje verske nestrpnosti.

Damn right! In ko bodo sedeli vsi tisti, ki v tej temi širijo versko nestrpnost - bom z njimi sedel tudi jaz.

Ampak a nisi ti boljši od tega (vsaj v svoji glavi)?

jype je izjavil:

To je pa sovražni govor, tovariš.

Bi ti videl kaj so naredili z Dixyem kolega, ja.

morbo ::

jype je izjavil:

V fojbo pa ne grem, k sm tardeč!

Še en intelektualen naivnež ki misli da so v "fojbah" le fašisti...

zmaugy> Ampak a nisi ti boljši od tega (vsaj v svoji glavi)?

V resnici sem, ja. Jaz ljudi ne ocenjujem po verski pripadnosti, ker ta v resnici ničesar ne pove o njih.

Če pa rečemo, da so muslimani posiljevalci, potem moramo rečt tudi to, da so kristjani pedofili.

morbo> Še en intelektualen naivnež ki misli da so v "fojbah" le fašisti...

Hotel sem poudarit dejstvo, da tistih, ki so druge ljudi metali v fojbe, še vedno ni not.

Zgodovina sprememb…

««
103 / 373
»»