Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
EVili ::
Ne, današnje Japonce. Z zgodovino sem jaz zaključil, eni pa še zdaj pogrevajo vse za nazaj...
S namenom se pogreva vse za nazaj.
Če se ne strinjaš s imigracijo si nazi, ksenofob, širiš sovražni govor, politično nekorekten.
Vse služi samo namenu zatiranja realne slike.
Evropa je pušnila. Organizacije ni.
Nova taktika migriranja, natankaj barko, da pride ravno v mednarodne vode, do vrha nafilaj z ilegalci in jih pošlji na pot.
Tam jih poberejo belci in naselijo v svoje države.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: EVili ()
NonPlusUltra ::
NonPlusUltra je izjavil:
Kdor že ves čas benti nad državo in nad vsem, in je hotel v Nemčijo, Švedsko, itd., ima zdaj priložnost. Infiltrirati se med begunce in hop. Ker se majo super in se jim vse nudi, ane.
Ja, in to se menda ne dogaja ali kaj? Afganistan, Pakistan, itd., veljajo ali ne? Ne vem, nekje imaš neko približno strukturo teh migrantov, malo zguglaj, a ne, ali pa ti jo kdo morda človek prilepi.
Mišljeni so bili Slovenci. Menda niso že zajeti v strukturi al kaj?
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."
BlaY0 ::
Če se ne strinjaš s imigracijo si nazi, ksenofob, širiš sovražni govor, politično nekorekten.
Vse služi samo namenu zatiranja realne slike.
Ne ne, jaz nimam nič proti imigriranju, to se je dogajalo in se bo v prihodnosti še naprej, malo neumno se mi pa zdi, da moja žena na bližnjem vzhodu ne sme kazati gole kože, saj gre češ za izzivanje njihove kulture/običajev, oni se pa pri nas "obnašajo" kakor jim paše.
m0LN4r ::
Torej bo kmalu več arabcev v srednji evropi, kot slovencev?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
NonPlusUltra ::
Unknown_001 je izjavil:
NonPlusUltra je izjavil:
bajsibajsi je izjavil:
Revscina in vojna je sedaj.
Seveda ne pri tebi in meni doma... torej je vse OK, a ne?
Ne. Dajmo naredit revščino in vojno še tu, pa da lahko potem vsi skupaj spizdimo na Norveško.
Kdor že ves čas benti nad državo in nad vsem, in je hotel v Nemčijo, Švedsko, itd., ima zdaj priložnost. Infiltrirati se med begunce in hop.
Ker se majo super in se jim vse nudi, ane.
Ne razumeš smisla karikiranja. Ni mislil dobesedno, temveč je hotel nekaj drugega povedati.
Ti pa ne ironije, s katero se skuša potencirati sarkazem.
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
aerie ::
Ne se posluževati cinizma in sarkazma, če teh vrlin ne obvladujete. Raje pazite na pravilno rabo predlogov s in z.
Kakorkoli obrnete, migranti so za hirajočo Evropo velika priložnost. In to priložnost bi bilo modro izkoristiti. Države, ki jim bo uspelo integrirati čim več migrantov bodo zmagovalke. Zato je za razvoj Slovenije ključnega pomena, najti način, kako privabiti čim več migrantov in da ti tudi ostanejo pri nas. Zaenkrat jih je le 7. Dajmo to številko vzdignit na nekaj tisoč.
Kakorkoli obrnete, migranti so za hirajočo Evropo velika priložnost. In to priložnost bi bilo modro izkoristiti. Države, ki jim bo uspelo integrirati čim več migrantov bodo zmagovalke. Zato je za razvoj Slovenije ključnega pomena, najti način, kako privabiti čim več migrantov in da ti tudi ostanejo pri nas. Zaenkrat jih je le 7. Dajmo to številko vzdignit na nekaj tisoč.
AC_DC ::
Imamo NEsrečo, ta možganski trust nima namena ostati v Slo:
In tako se je celotna vlada skupaj s prostovljci trudila, da jim bilo čimbolj udobno in bi ostali tu.
Nič fantje, mogoče pride druga.
Vsaj ruto bi lahko snela, če prideš nekaj, kjer jih nosijo samo stare mame in tiste, ki jih ušesa bolijo zaradi vnetja srednjega ušesa.
Kje je tu spoštovanje agnostikov ?
>>Kakorkoli obrnete, migranti so za hirajočo Evropo velika priložnost.
Elaborate, kakšno priložnost imaš v mislih.
>>Države, ki jim bo uspelo integrirati čim več migrantov bodo zmagovalke.
Gremo po vrsti, UK ni uspelo, enako Nemčija, Švedska, Danska, Francija, Norveška in tako dalje...aja Slo bo uspelo :xD.
In tako se je celotna vlada skupaj s prostovljci trudila, da jim bilo čimbolj udobno in bi ostali tu.
Nič fantje, mogoče pride druga.
Vsaj ruto bi lahko snela, če prideš nekaj, kjer jih nosijo samo stare mame in tiste, ki jih ušesa bolijo zaradi vnetja srednjega ušesa.
Kje je tu spoštovanje agnostikov ?
Ne se posluževati cinizma in sarkazma, če teh vrlin ne obvladujete. Raje pazite na pravilno rabo predlogov s in z.
>>Kakorkoli obrnete, migranti so za hirajočo Evropo velika priložnost.
Elaborate, kakšno priložnost imaš v mislih.
>>Države, ki jim bo uspelo integrirati čim več migrantov bodo zmagovalke.
Gremo po vrsti, UK ni uspelo, enako Nemčija, Švedska, Danska, Francija, Norveška in tako dalje...aja Slo bo uspelo :xD.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
jtothek ::
Integracija ni enostranska. To si napisal kot da je integracija kar se zgodi sama od sebe.
Kakšne pa so priložnosti za države?
Švici je uspelo. Res da ni v EU, ampak po moje to ne igra prav velike vloge...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
SimplyMiha ::
Če še Romov ne moremo integrirati, kako bomo šele tisoče Sirijcev (pustimo to, da jih je večina Afganistancev, Afričanov itd.)? Najprej integrirajmo Rome, nato pa lahko rečemo, da lahko integriramo tudi druge.
Do takrat pa ne govorit o integraciji, lepo prosim.
Do takrat pa ne govorit o integraciji, lepo prosim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()
eric_cartman ::
No tolko o sovraznem govoru na slotechu.
Meanwhile in Hungary:
Madzari poslali vojsko na mejo in sprejeli zakon, da na migrante lahko tudi streljajo..
Vse to in se vec na MMC rtv...
Meanwhile in Hungary:
Madzari poslali vojsko na mejo in sprejeli zakon, da na migrante lahko tudi streljajo..
bluefish ::
Integracija je bila tak uspešna da so z referendomom prepovedali minarete?Seveda. Pri nas jim pa še džamije ne privoščimo, minaret gor ali dol - naj se gnetejo v prešvicanih telovadnicah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Sploh pa đamija, minareti, whatever... nič se ne more primerjati z nabijanjem cerkvenih zvonov vsakih 15 minut...
Zgodovina sprememb…
AC_DC ::
Švici je uspelo. Res da ni v EU, ampak po moje to ne igra prav velike vloge...
http://www.gatestoneinstitute.org/2449/...
Immigrants Want Cross Removed from Swiss Flag
Zelo uspešno, ja.
BlaY0
Vsi verski objekti, ki povzročajo hrup so motnja za okolico in bi jim bilo potrebno prepovedati ropotati asap.
oboje je relikt preteklosti:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Ce mene vprasas bi moral bit za take stvari kot je grajenje dzamij ipd. Tudi pri nas referendumi..
Edino to je pravicno, da lahko ljudstvo kot celota odloca o svoji prihodnosti..
yero7 ::
eric_cartman je izjavil:
No tolko o sovraznem govoru na slotechu.
Meanwhile in Hungary:
v bistu so opozorilni streli ne bodo ubijali emigrante preberisi članek na mmc
eric_cartman je izjavil:
Ce mene vprasas bi moral bit za take stvari kot je grajenje dzamij ipd. Tudi pri nas referendumi..Se strinjam. Enako tudi o cerkvah. Edino to je pravicno, da lahko ljudstvo kot celota odloca o svoji prihodnosti.
eric_cartman je izjavil:
Ce mene vprasas bi moral bit za take stvari kot je grajenje dzamij ipd. Tudi pri nas referendumi..
to se strinjam s tabo najmanj kar bi morali bit je za vsako pokrajino zase
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()
eric_cartman je izjavil:
Ce mene vprasas bi moral bit za take stvari kot je grajenje dzamij ipd. Tudi pri nas referendumi..Se strinjam. Enako tudi o cerkvah. Edino to je pravicno, da lahko ljudstvo kot celota odloca o svoji prihodnosti.
mislim da nebi smelo bit problema dat še to zraven da se ne gradi več cerkev
eric_cartman je izjavil:
Ce bi tako odlocilo ljudstvo potem vsekakor..
eric_cartman je izjavil:
Samo pol bi tudi mogli met referendum za gradnjo vsake cerkve.
Jaz pravim religija je kot kurac, nič ni narobe če ga maš, samo ne z njim okoli mahat. Še posebaj pa ne pred otroci.
Saj pravim.. Tudi za cerkev.. Pa kaj potem..se vedno bos dobil zeljen najbolj pravicen rezultat, kar je glas ljudstva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
Sploh pa đamija, minareti, whatever... nič se ne more primerjati z nabijanjem cerkvenih zvonov vsakih 15 minut...
Glede tega, meni pa to kr paše, da vem kok je ura, ko sem zunaj v naravi. Doma v bajti pa itak ne slišim.
Nisem cerkven pa to, ampak to je še nekak koristno. Včasih gremo na sprehod brez telefonov ur na kak piknik, pa je fajn slišat te zvonove.
Mene predvsem zanima, zakaj je taka nekontroliranost organizacij okoli tega. Prihajajo ljudje iz drugega sveta v evropo, boljerečeno EU.
Postavimo se v obratne vloge, kjer bi več sto tisoč prebivalcev EU šlo v arabijo, ameriko, avstralijo, brez papirjev?
Predvsem za prvo me zanima kako bi blo? Bi nas tudi čakali z avtobusi, ležalniki, hrano, prevajalci, vlaki, aktivisti bi se tepli za nas?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Integracija ni enostranska. To si napisal kot da je integracija kar se zgodi sama od sebe.Ko se naučijo jezika, precejšnje.
Ves čas se poudarja, da ti imigranti, naj si bodo begunci ali "ekonomisti", niso ravno revni. Realnost je, da so relativno izobraženi. Ergo, z ustrezno integracijo v družbo lahko dosežejo marsikaj. Navsezadnje je treba misliti na bombo zaradi starajočega se evropskega prebivalstva.
Zgodovina sprememb…
Glede tega, meni pa to kr paše, da vem kok je ura, ko sem zunaj v naravi. Doma v bajti pa itak ne slišim.
Nisem cerkven pa to, ampak to je še nekak koristno. Včasih gremo na sprehod brez telefonov ur na kak piknik, pa je fajn slišat te zvonove.
Mene predvsem zanima, zakaj je taka nekontroliranost organizacij okoli tega. Prihajajo ljudje iz drugega sveta v evropo, boljerečeno EU.
Postavimo se v obratne vloge, kjer bi več sto tisoč prebivalcev EU šlo v arabijo, ameriko, avstralijo, brez papirjev?
Predvsem za prvo me zanima kako bi blo? Bi nas tudi čakali z avtobusi, ležalniki, hrano, prevajalci, vlaki, aktivisti bi se tepli za nas?
v arabiji bi te vozili z avtobusi ven isto v avstraliji v ameriki če se znaš skrivat si lahko ilegalen samo prej ali slej te dobijo poleg tega oni so prvi ki so naredili zid na meji z mexico.
Ves čas se poudarja, da ti imigranti, naj si bodo begunci ali "ekonomisti", niso ravno revni. Realnost je, da so relativno izobraženi. Ergo, z ustrezno integracijo v družbo lahko dosežejo marsikaj. Navsezadnje je treba misliti na bombo zaradi starajočega se evropskega prebivalstva.
Irelevantno. Če nimajo službe bodo revni ali realno gledano, na socialni podpori.
Imigranti so trenutna socialna bomba, starajoče prebivalstvo pa kasnejša.
Ko se naučijo jezika, precejšnje.
Nobena evropska država nima programa za naturalizacijo teh imigrantov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: EVili ()
Integracija ni enostranska. To si napisal kot da je integracija kar se zgodi sama od sebe.Ko se naučijo jezika, precejšnje.
Ja mene zanima kako bo država dala takim ljudem delo če niti za Slovence ni dela ne rečen da bi bili gospodarsko uspešni kot Nemčijasamo enostavno nismo tako kot je rekla begunka mi smo revna država ki niti za svoje ljudi ne more poskrbet
Hrvaška naredila mednarodni incident. Oboroženi hrvaški policaji so pretihotapili begunce v mađarsko.
Imigranti so trenutna socialna bomba, starajoče prebivalstvo pa kasnejša.Procent ali dva prišlekov glede na celotno populacijo ne predstavljata grožnje.
Nobena evropska država nima programa za naturalizacijo teh imigrantov.Zadnji čas torej, da se nekaj naredi okrog tega.
Ja mene zanima kako bo država dala takim ljudem delo če niti za Slovence ni dela ne rečen da bi bili gospodarsko uspešni kot Nemčijasamo enostavno nismo tako kot je rekla begunka mi smo revna država ki niti za svoje ljudi ne more poskrbetGovorim za nivo EU, ne Slovenije. Tu imamo itak sami s sabo preveč problemov.
Zgodovina sprememb…
Procent ali dva prišlekov glede na celotno populacijo ne predstavljata grožnje.
Gor imaš podane statistike, 10% prišlekov ni na socialni podpori. Statistika se ne bo spremenila.
Nemčija pričakuje 800.000 migrantov. Manj ima rojstev. Od 800.000 jih bo 720.000 na socialni podpori.
Zadnji čas torej, da se nekaj naredi okrog tega.
Preprečiš vstop.
Unknown_001 ::
NonPlusUltra je izjavil:
Unknown_001 je izjavil:
NonPlusUltra je izjavil:
bajsibajsi je izjavil:
Revscina in vojna je sedaj.
Seveda ne pri tebi in meni doma... torej je vse OK, a ne?
Ne. Dajmo naredit revščino in vojno še tu, pa da lahko potem vsi skupaj spizdimo na Norveško.
Kdor že ves čas benti nad državo in nad vsem, in je hotel v Nemčijo, Švedsko, itd., ima zdaj priložnost. Infiltrirati se med begunce in hop.
Ker se majo super in se jim vse nudi, ane.
Ne razumeš smisla karikiranja. Ni mislil dobesedno, temveč je hotel nekaj drugega povedati.
Ti pa ne ironije, s katero se skuša potencirati sarkazem.
Uff, touche
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
@bluefish
se ti ne zdi, da ima evropa dovolj relativno izobraženih brez služb, ki obvladajo svoj pa še kak drug evropski jezik?
- po mojih informacijah v nemčiji tudi relativno izobražen nemec ne dobi kr tako službe.
Zakaj pa prihajajo zdaj pred zimo? Nebi bilo bolj priročno, če bi šli na pot pol leta prej?
se ti ne zdi, da ima evropa dovolj relativno izobraženih brez služb, ki obvladajo svoj pa še kak drug evropski jezik?
- po mojih informacijah v nemčiji tudi relativno izobražen nemec ne dobi kr tako službe.
Zakaj pa prihajajo zdaj pred zimo? Nebi bilo bolj priročno, če bi šli na pot pol leta prej?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
@bluefish
A se ti to zdi bistveno? Nekateri pač živijo pod pretvezo, da jih bo delo že samo našlo in prišlo k njim...
Zgodovina sprememb…
Mr.B ::
m0LN4r
To ti misliš. Povprečno v Sloveniji izobražen državljan gor dobi službo brez nobenega problema, dokler zna Nemško do te mere da se lahko normalno sporazumeva in razume kaj mu je storiti.
To ti misliš. Povprečno v Sloveniji izobražen državljan gor dobi službo brez nobenega problema, dokler zna Nemško do te mere da se lahko normalno sporazumeva in razume kaj mu je storiti.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold