Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Mufasa ::
Unknown_001 je izjavil:
Dajte za "oni počnejo to in to" dodat link od kje ste to potegnili prosim.
Recimo tak primer zadošča?
Pa toj vse zrežiran, tk k moonhoax. ;)
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mufasa ()
bajsibajsi ::
Gaius ::
SaXsIm> Ker če se malce povežemo z Madžari, jim lahko blokiramo vstop v Schengen in monetarno unijo precej časa.
Čemu bi si tega želeli? Za nas je koristno, da se Hrvaška čimprej integrira v oboje.
Ker si ne zaslužijo biti del Evropske unije. Mentaliteta naroda in politikov pač ni dorasla zamisli o integrirani Evropi.
-jype Ti praviš, da jih moramo obravnavat drugače kot sodržavljane. Na podlagi česa? Ker so si izbrali drug kraj rojstva?
Nevem če se hecaš ali misliš resno...
Od nastanka moderne države naprej je tako, da imajo državljani več pravic kot tujci. V glavnem gre tukaj za politične pravice, a ne glede na to se razlike najdejo tudi v drugih sferah življenja. In čisto normalno je, da je temu tako.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gaius ()
Utk ::
Opustiti meje po celem svetu in dopustiti slehernemu cloveku, da se svobodno odpravi kamor zeli in zivi kjerkoli zeli. Cas je, da se sesuje zdajsnja ureditev sveta, kjer 17% prebivalstva poseduje 80% vsega bogastva na svetu. Je XY novorojenec, ki se rodi v Mavretaniji in prakticno nima nikakrsne prihodnosti, manj vreden kot Janez, ki se rodi v Sloveniji ali John v Angliji? Je zivljenje Abd Al-Hamida manj vredno kot moje zivljenje, ali zivljenja jtotheka, m0LN4ra, Phantomeye itn? Stoletja smo jih ropali in sedaj se cudimo, ker si zelijo boljse (normalno) zivljenje?! Od kje nam pravica, da se ogradimo od "zunanjega" sveta? Od prav tega istega sveta, kjer ta trenutek se vedno krademo?
A je resno kdo tako naiven? Potem najboljše, da ukinemo vse družine, dedovanje, vse otroke strpamo v internate, da bojo ja imeli enake možnosti. Nazadnje ko je pol sveta poskušalo nekaj podobnega, se je vse skupaj žalostno končalo. Ali z revščino ali pa vojno.
Seveda ne pri tebi in meni doma... torej je vse OK, a ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bajsibajsi ()
SlotechIzbri ::
bajsibajsi je izjavil:
Opustiti meje po celem svetu in dopustiti slehernemu cloveku, da se svobodno odpravi kamor zeli in zivi kjerkoli zeli. Cas je, da se sesuje zdajsnja ureditev sveta, kjer 17% prebivalstva poseduje 80% vsega bogastva na svetu. Je XY novorojenec, ki se rodi v Mavretaniji in prakticno nima nikakrsne prihodnosti, manj vreden kot Janez, ki se rodi v Sloveniji ali John v Angliji? Je zivljenje Abd Al-Hamida manj vredno kot moje zivljenje, ali zivljenja jtotheka, m0LN4ra, Phantomeye itn? Stoletja smo jih ropali in sedaj se cudimo, ker si zelijo boljse (normalno) zivljenje?! Od kje nam pravica, da se ogradimo od "zunanjega" sveta? Od prav tega istega sveta, kjer ta trenutek se vedno krademo?
Nehej ti z svojim primitivnim odnosom. Noben ne trdi da je njihovo življenje manj vredno, ti pa tukaj hočeš narediti dramatični vložek iz tega. Če ne razumeš problematike migracij potem ne obtožuj druge takšnih in drugačnih bedarij.
opeter ::
Phantomeye je izjavil:
ja to je drugo. nikoli nisem trdil, da je situacija idealna. samo ce posplosujes dejanja manjsine na večino, potem tezko gledas na situacijo objektivno. Moje mnenje.
Dobro, lahko prilepim cel kup člankov o tem, da se nočejo identificirat ali pa nimajo dokumentov:
- Zakaj begunci nočejo na odvzem prstnih odtisov?
- Kam bodo nastanjeni begunci, ki ne bodo želeli zaprositi za azil
(Center za tujce v Postojni je namenjen beguncem, ki potujejo brez dokumentov in ne želijo zaprositi za mednarodno zaščito, policija pa jih ne more takoj odstraniti iz države.)
Mavrik pa mi izbriše post.
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Utk ::
bajsibajsi je izjavil:
Revscina in vojna je sedaj.
Ne. Dajmo naredit revščino in vojno še tu, pa da lahko potem vsi skupaj spizdimo na Norveško.
Begunec pobegne, normalno, skuša preživet. Tudi če skuša čim bolje preživet, je še zmeraj normalno. Ni pa normalno da že v štartu nima niti najmanjšega namena kadarkoli iti nazaj domov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
bajsibajsi je izjavil:
Ne. Dajmo naredit revščino in vojno še tu, pa da lahko potem vsi skupaj spizdimo na Norveško.
Begunec pobegne, normalno, skuša preživet. Tudi če skuša čim bolje preživet, je še zmeraj normalno. Ni pa normalno da že v štartu nima niti najmanjšega namena kadarkoli iti nazaj domov.
Domov? Npr. v Afganistan kjer ze 15 let divja vojna? Vojna, ki naj bi njim prinasala boljse zivljenje? V resnici pa jih le ropamo. Tud sam bi se tezko preprical, da se zelim vrniti v taksen "dom".
ohnowhy ::
Dajmo naredit revščino in vojno še tu, pa da lahko potem vsi skupaj spizdimo na Norveško.
Najboljše, da smo vsi enako revni, kamor še begunci/migranti nočejo :)
bajsibajsi je izjavil:
V resnici pa jih le ropamo.
Kaj, ti jih ropaš? No, mi je jasno, da se ne boš ovadil, ampak to res ni prav, da druge ropaš. Te niso doma ničesar naučili, da moraš spoštovati lastnino drugih? Res?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
bajsibajsi je izjavil:
Domov? Npr. v Afganistan kjer ze 15 let divja vojna? Vojna, ki naj bi njim prinasala boljse zivljenje? V resnici pa jih le ropamo. Tud sam bi se tezko preprical, da se zelim vrniti v taksen "dom".
Argumentiraj kdo "mi" jih ropa?
SlotechIzbri je izjavil:
bajsibajsi je izjavil:
Nehej ti z svojim primitivnim odnosom. Noben ne trdi da je njihovo življenje manj vredno, ti pa tukaj hočeš narediti dramatični vložek iz tega. Če ne razumeš problematike migracij potem ne obtožuj druge takšnih in drugačnih bedarij.
Seveda trdis. Zelis jim onemogociti vstop na "svoje" ozemlje.
m0LN4r ::
Veliko znakov žal kaže, da hočejo izkoristiti naše Evropske ugodnosti in hkrati ohraniti svojo kulturo, mišljenje, vero, način življenja. Pomoč pri tem so številke ljudi, ki prihajajo in tiste, ki jih že čakajo. Saj niso oni prvi.
Obnašajo se pa tako, kot se bodo, ko bodo naši "sostanovalci"
Kakšne ugodnosti? Poleg tega, teli 'znaki' me zanimajo... Kakšni pa so tile 'znaki'..? Mislim, samo toliko, da bom pozoren na simptome.
Ne delat bavbava; sploh pa ne iz takšne tragedije, ki se dogaja po svetu in sili ljudi v beg.
Meni je hecno, kako se beguncem upiramo mi, ki smo skozi zgodovino sami poslali nemalo emigrantov v svet. Emigrantov drugačne vrste, zdaj pa pametujemo drugim, kako se to naj ne bi delalo. Bljak
Predvsem iz madžarskih policijskih virov.
Trade Republic 38MVDVXM
Unknown_001 ::
bajsibajsi je izjavil:
A je res kje rekel, da so to "Unter-..." ? Ne obračaj besed. Bohve, kaj praviš potem za Avstralce, Novozelandce glede njihove politike priseljevanja.
Begabt
bajsibajsi je izjavil:
In kakšna je korelacija med tem da jim hočem onemogočit ilegalen vstop v državo in tem da jih smatram za manj vredne? Potlej recimo me ZDA smatra za manj vredno osebo ko hočem vstopiti v ZDA brez vize? Kakšen rasizem in to samo zato ker sem slovenskega porekla :/
NonPlusUltra ::
bajsibajsi je izjavil:
Kdor že ves čas benti nad državo in nad vsem, in je hotel v Nemčijo, Švedsko, itd., ima zdaj priložnost. Infiltrirati se med begunce in hop.
Ker se majo super in se jim vse nudi, ane.
No one distinguishes me from who I am."
ohnowhy ::
NonPlusUltra je izjavil:
Kdor že ves čas benti nad državo in nad vsem, in je hotel v Nemčijo, Švedsko, itd., ima zdaj priložnost. Infiltrirati se med begunce in hop. Ker se majo super in se jim vse nudi, ane.
Ja, in to se menda ne dogaja ali kaj? Afganistan, Pakistan, itd., veljajo ali ne? Ne vem, nekje imaš neko približno strukturo teh migrantov, malo zguglaj, a ne, ali pa ti jo kdo morda človek prilepi.
Unknown_001 ::
NonPlusUltra je izjavil:
bajsibajsi je izjavil:
Kdor že ves čas benti nad državo in nad vsem, in je hotel v Nemčijo, Švedsko, itd., ima zdaj priložnost. Infiltrirati se med begunce in hop.
Ker se majo super in se jim vse nudi, ane.
Ne razumeš smisla karikiranja. Ni mislil dobesedno, temveč je hotel nekaj drugega povedati.
Begabt
krneki0001 ::
bajsibajsi je izjavil:
bajsibajsi je izjavil:
Afganistan je uradno demokratična država, kjer ni vojne. Ameriška vojska je to državo naredila demokratično in imeli so demokratične volitve.
Uradno begunci iz afganistana niso begunci, ampak ekonomski migranti, zato jih je potrebno zavrniti na vhodu v EU.
eric_cartman ::
krneki0001 je izjavil:
bajsibajsi je izjavil:
bajsibajsi je izjavil:
Afganistan je uradno demokratična država, kjer ni vojne. Ameriška vojska je to državo naredila demokratično in imeli so demokratične volitve.
Uradno begunci iz afganistana niso begunci, ampak ekonomski migranti, zato jih je potrebno zavrniti na vhodu v EU.
Ljudje so ze cisto pomesali to da jih veliko ne bezi pred vojno pac pa pred slabim ekonomskim statusom.. In to brez dokumentov, da se jih tezje loci od tistih ki dejansko bezijo pred vojno! To so za mene nic drugega kot izkoriscevalci sistema. Ce bi to nardil slovenec, ki hoce v nemcijo bi mu rekli ce se norca dela, ga poslali pred sodnika pa vrnili nazaj v slo.
Okej.. Naj se sprejme tiste, ki dejansko bezijo pred vojno.. Super.. Ampak ostali pa nimajo brez dokumentov kaj iskat tu!
Ravno tako kot bi na karitas po hrano hodiil nekdo ki ima denar samo zato ker je pri karitasu zastonj in se vmes rinil se prek vrste in kradel kruh tistim ki bi ga res potrebovali..
Matako ::
Saj koliko pa stane en tak oglas? Mogoče je dober dil.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Primoz ()
Matek ::
eric_cartman je izjavil:
Ljudje so ze cisto pomesali to da jih veliko ne bezi pred vojno pac pa pred slabim ekonomskim statusom.. In to brez dokumentov, da se jih tezje loci od tistih ki dejansko bezijo pred vojno! To so za mene nic drugega kot izkoriscevalci sistema. Ce bi to nardil slovenec, ki hoce v nemcijo bi mu rekli ce se norca dela, ga poslali pred sodnika pa vrnili nazaj v slo.OK, in kako boš to izvedel? Si prepričan, da ni med balkanskimi vojnami tudi vletel kak naključni Albanec, ki je sicer domoval na mirnem območju?
Okej.. Naj se sprejme tiste, ki dejansko bezijo pred vojno.. Super.. Ampak ostali pa nimajo brez dokumentov kaj iskat tu!
Zadnjič je pri poročilih Jelena Aščić zahaklala enga Iranca, ki je rekel, da beži, ker je ateist, biseksualec in povrhu še Kurd. A to so po tvoje dovolj smrtonosni pogoji?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Zadnjič je pri poročilih Jelena Aščić zahaklala enga Iranca, ki je rekel, da beži, ker je ateist, biseksualec in povrhu še Kurd. A to so po tvoje dovolj smrtonosni pogoji?
Naj pokaže papirje se identificira ob prvem mejnem prehodu in potem gre naprej, tako ko to moramo početi vsi ostali, ki gremo v in iz EU ali kak drug kontinent.
Trade Republic 38MVDVXM
jtothek ::
yero7 ::
eric_cartman je izjavil:
Ljudje so ze cisto pomesali to da jih veliko ne bezi pred vojno pac pa pred slabim ekonomskim statusom.. In to brez dokumentov, da se jih tezje loci od tistih ki dejansko bezijo pred vojno! To so za mene nic drugega kot izkoriscevalci sistema. Ce bi to nardil slovenec, ki hoce v nemcijo bi mu rekli ce se norca dela, ga poslali pred sodnika pa vrnili nazaj v slo.OK, in kako boš to izvedel? Si prepričan, da ni med balkanskimi vojnami tudi vletel kak naključni Albanec, ki je sicer domoval na mirnem območju?
Uh temu bi se slabo pisalo da ga dobijo muslimani. V bistvu ljudje bi želeli da takšne ljudi se sprejme ostale pa se vrne. Jst ne razumem zakaj bi hoteli razni humanitarci sprejet vsakega človeka v slovenijo saj nismo veliki kot kontinent.
eric_cartman je izjavil:
Ljudje so ze cisto pomesali to da jih veliko ne bezi pred vojno pac pa pred slabim ekonomskim statusom.. In to brez dokumentov, da se jih tezje loci od tistih ki dejansko bezijo pred vojno! To so za mene nic drugega kot izkoriscevalci sistema. Ce bi to nardil slovenec, ki hoce v nemcijo bi mu rekli ce se norca dela, ga poslali pred sodnika pa vrnili nazaj v slo.
Ravno tako kot bi na karitas po hrano hodiil nekdo ki ima denar samo zato ker je pri karitasu zastonj in se vmes rinil se prek vrste in kradel kruh tistim ki bi ga res potrebovali..
Ja zato je pa treba ločiti med beguncem in ekonomskim migrantom. Tega pa mi ne počnemo, niti ne madžari niti ne hrvatje. In to je velika napaka.
Tak zdaj ste izjasnili svojega nestrinaja ali pa strinjanja z dejanji beguncev. Ampak problem je tak begunci so že pri nas in so šli naprej. In novi še kar pridejo in se ne zanimajo kaj dosti če se vam dopadejo ali ne. Moje vprašanje:kako rešiti situacijo?
Tistim brez dokumentov se naj naredi nove dokumente in notr en velik napis Imigranté, če ne dobiš službe v roku 3 let in ne opravi mature iz nemščine v 2 letih, greš nazaj.
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Tak zdaj ste izjasnili svojega nestrinaja ali pa strinjanja z dejanji beguncev. Ampak problem je tak begunci so že pri nas in so šli naprej. In novi še kar pridejo in se ne zanimajo kaj dosti če se vam dopadejo ali ne. Moje vprašanje:kako rešiti situacijo?
Tistim brez dokumentov se naj naredi nove dokumente in notr en velik napis Imigranté, če ne dobiš službe v roku 3 let in ne opravi mature iz nemščine v 2 letih, greš nazaj.
Ekonomske migrante se zavrne. Begunce iz države, kjer divja vojna se vzame prednostno. Vsem se postavi pogoj, da morajo v roku dbeh let opraviti izpit iz jezika v državi v kateri bodo prebivali.
Ko bo v njihovi državi konec vojne, se jih pošlje nazaj.
mailer ::
Če bi bil sam begunec ali pa ekonomski migrant bi z veseljem in brez problemov dal prstne odtise vseh desetih prstov, lahko me slikajo in vzamejo kri in slino za analizo DNK, seveda bi se še kako trudil, da varujem osebne dokumente, če bi jih imel kot zaklad. Seveda, če imaš poštene namene... Očitno je med njimi veliko takih, ki so sem prišli s točno določenim namenom.
Zdaj pa se dogaja, da vse spuščajo povsod brez kakršnihkoli dokumentov in varnostnih preverjanj. Tole je pa citat ministra za notranje zadeve Hrvaške:
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić ušao je u svaki autobus koji je došao u Opatovac i pozdravio ljude. Objasnio im je gdje se nalaze te da će se tu zadržati kraće vrijeme dok se organizira njihov prijevoz do granice. Kaže da izbjeglicama ne uzimaju otiske prstiju "jer ih to plaši". Najveći priljev izbjeglica očekuje se i dalje na području Tovarnika.
Seveda se mu tudi hrvaški komentatorji posmehujejo... mislim, da povsem upravičeno.
Pravijo, da so begunci... Imajo fancy frizure, telefone in oblačila. Daje se jim hrano in vodo, ki jo puščajo za sabo ali mečejo stran. Če jim karkoli ni ugodeno začnejo izsiljevat, ponavadi z otroki pred policijskimi kordoni v najslabšem primeru pa kakšnega vržejo kar čez ograjo. Puščajo za sabo vse smeti in šotore v vsakem mestu kjer prenočijo, poglejte kakšna je železniška postaja v Tovarniku.
In potem spet pridemo na začetek moje objave. Na zavajanje ljudi, ki nimajo z vojnami v arabskem svetu nič skupnega, pokasirali bomo pa toliko, kot bi bili tam že od časa Kolumba.
Mare2 ::
Morda le nekatere pripombe:
- tudi jaz sem moral dati prstni odtis, ko sem zaprosil za osebno izkaznico
- ko želim v Mercatorju kupiti kruh, se postavim v vrsto, enako pri vstopu pa avtobus, vlak, ne pa da se 200 mladcev (nakaterih) zgužva ob ograji in s tem preprečijo drugim, materam z otroci, da bi koristli te dobrine.
Slednje jih je mogoče naučiti. Upam, da nam uspe. :)
https://i.guim.co.uk/img/media/386b5e4b...
D3m ::
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Mavrik ()
Okapi ::
Pravijo, da so begunci... Imajo fancy frizure, telefone in oblačilaPravijo, da so izobraženi Slovenci. Ampak ko take bereš, ti je jasno, da lažejo.
eric_cartman je izjavil:
In spet.. To pomeni nenadzorovan kaos. Se pravi EU sploh nima tocno dolocenih pravil oz. zakonov po katerih bi se ravnala v takih primerih.. In se lahko vsakdo zlaze za vstop v boljse zivljenje.
Ce se vsaj ve s kom se pogovarjas in koga izprasujes je kul.. Ce pa je to samo oseba z oznako john doe, pa je kar se tice tega lahko res vse to kar si ti nastel.. Ali pa cisto nekaj drugega.. Kako bos taki osebi zaupal in kam jo bos naselil? Bi vzel takega v hiso kar tako na lepe oci?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
EVili ::
German customs officers have seized packages containing Syrian passports and police suspect they are being sold illegally to asylum seekers.
Ladja za humanitarno pomoč "beguncev" polna orožja in !!!!Ameriškega!!!!! streliva
https://aussiestealthpatriots.wordpress...
5000 GUNS and AMMUNITION siezed in GREECE
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: EVili ()
Saj če takole brez dlake na jeziku. Zemlja je od vseh nas. Kdo lahko prepove in prepreči vstop kateregakoli človeka na katerikoli kotiček našega planeta Zemlje? Sploh pa če je zbežal pred vojno, pred 100% gotovo smrtjo.
Morda le nekatere pripombe:
- tudi jaz sem moral dati prstni odtis, ko sem zaprosil za osebno izkaznico
- ko želim v Mercatorju kupiti kruh, se postavim v vrsto, enako pri vstopu pa avtobus, vlak, ne pa da se 200 mladcev (nakaterih) zgužva ob ograji in s tem preprečijo drugim, materam z otroci, da bi koristli te dobrine.
Slednje jih je mogoče naučiti. Upam, da nam uspe. :)
https://i.guim.co.uk/img/media/386b5e4b...
Zemlja je lahko zasebna lastnina v 21 stoletju ali pa je v upravljanju državljanov ali države ali cerkve.
Begunci imajo lastno zemljo in lastno državo (oz. so jo imeli)
Naše ne rabijo.
Reycis ::
SlotechIzbri je izjavil:
bajsibajsi je izjavil:
In kakšna je korelacija med tem da jim hočem onemogočit ilegalen vstop v državo in tem da jih smatram za manj vredne? Potlej recimo me ZDA smatra za manj vredno osebo ko hočem vstopiti v ZDA brez vize? Kakšen rasizem in to samo zato ker sem slovenskega porekla :/
S tem, da države dovoljujejo protizakonit vstop na svoje ozemlje počnejo točno to. Opuščanje prava prinese getoiziranje. Geti ne nastanejo zaradi goste poselitve neke etnične skupine ampak zaradi opuščanja prava. Začelo se je z prehodi mej, nadaljevalo se bo z zahtevo po stanovanjih, sociali in naprej še mnogo huje. Treba je čimprej ponovno vzopostaviti vladavino prava. Dlje časa ko se odlaša bolj bo bolelo. In če se sploh ne bomo odločili, da jih na neki točki prisilimo v spoštovanje prava potem pa imaš geto. In geto ni slab le za gostitelje..... je še mnogo slabši za tiste, ki živijo znotraj geta.
Zakaj kvazi humanitarci ne spregledajo da s trenutnim načinom obravnave "beguncev" bodo najbolj nasrkali prav "begunci"?
Geti ne nastanejo zaradi goste poselitve neke etnične skupine ampak zaradi opuščanja prava.
Nastajajo zaradi obojega.
Spori med muslimanskimi skupnostmi se sodijo po njihovih pravilih in ne prihajajo do sodišč in tako ni problem v opuščanju prava temveč v tem, da ga je nemogoče izvajati.
Določene države že nameravajo razseliti te pribežnike, tako da takih skupnosti ne bodo mogli oblikovat.
opeter ::
Določene države že nameravajo razseliti te pribežnike, tako da takih skupnosti ne bodo mogli oblikovat.
In kako to mislijo naredit? A so države res tako naivne, da mislijo, da se bodo ti prebežniki pustili, da jih vlečejo sem ter tja kot neke figure na šahovnici?
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
In kako to mislijo naredit? A so države res tako naivne, da mislijo, da se bodo ti prebežniki pustili, da jih vlečejo sem ter tja kot neke figure na šahovnici?
Might makes right
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: SaXsIm ()
AC_DC ::
Pravijo, da so begunci... Imajo fancy frizure, telefone in oblačilaPravijo, da so izobraženi Slovenci. Ampak ko take bereš, ti je jasno, da lažejo.
http://www.familysecuritymatters.org/pu...
Turks in Germany are a Time Bomb
Very few Turks in Germany have a regular job; about 20%. The other 80% live on the so-called Hartz IV (state social benefits). 70% of their children have no GCSE; they left school before they finished their basic education.
In ne, tekst niso pisali neonaciji
Sami Alrabaa
Potem praviš da nas bodo rešili izobraženi Arabci ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Nekompatibilno z nemško družbo v celoti.
BlaY0 ::
Za primer dam Japonce... če bi potres vse njihove otoke zravnal z morsko gladino in bi vsi emigrirali v EU, grem stavit, da nihče niti pisnil ne bi, ko bi mirno stali v vrsti za kos kruha in plastenko vode, pa magar 3 dni in 3 noči skupaj. Tukaj zdaj imaš pa skupine ljudi (kar koli že so), ki ne spoštujejo nič drugega kot sami sebe. Kako lahko kdo pričakuje, da bi se taki ljudje zlahka asimilirali v "našo" družbo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
Ni izobrazbe, ni dinar --> kultura na nizkem nivoju.
To kar lahko jasno vidimo na slikah..
BlaY0 ::
Potemtakem po tvoje zdaj beguncev sploh ne bi smeli pošiljati v Nemčijo, saj imaoj iz časa druge svetovne vojne bolj švoh renome?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
jtothek ::
Za primer dam Japonce..A to tile Japonci, ali kakšni drugi?
Nanking Massacre @ Wikipedia
Kih. Nemčija. Kih.
Pardon mam nekaj v grlu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jtothek ()