Forum » Pomoč in nasveti » Frekvenca CPU in Win 10
Frekvenca CPU in Win 10
ncop1 ::
Torej ni mi točno jasno kaj se dogaja.
Zato najprej opišem situacijo. Imam overclockan procesor Intel C2D E8500 in sicer iz originalnik 3.16GHz na 4,05Ghz. In že leta mi deluje odlično (na win 7). Pred kratkim pa sem naložil Win 10, in sedaj me par stvari bega. Torej pod System Properties piše 3,17Ghz, prav tako v task managerju, CPU-z se ne more odločiti kaj točno je (pač nekaj časa kaze eno nekaj časa drugo - glej slike), v biosu pa imam lepo 4,05GHz. Dejanska hitrost seveda ni takšna.
Kaj se torej dogaja?
Zato najprej opišem situacijo. Imam overclockan procesor Intel C2D E8500 in sicer iz originalnik 3.16GHz na 4,05Ghz. In že leta mi deluje odlično (na win 7). Pred kratkim pa sem naložil Win 10, in sedaj me par stvari bega. Torej pod System Properties piše 3,17Ghz, prav tako v task managerju, CPU-z se ne more odločiti kaj točno je (pač nekaj časa kaze eno nekaj časa drugo - glej slike), v biosu pa imam lepo 4,05GHz. Dejanska hitrost seveda ni takšna.
Kaj se torej dogaja?
ncop1 ::
Aha to je, se pravi če prov razumem, bo še zmerom delal na 4,05 če bo treba.
Čeprov ne razumem zakaj ni v tem primeru vsega izkoristil, ko sem extracktal RAR datoteko...
Čeprov ne razumem zakaj ni v tem primeru vsega izkoristil, ko sem extracktal RAR datoteko...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projekt: SupremeHF na AM4Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2517 (1576) | klinker |
» | NavijanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 774 (718) | hojnikb |
» | Računalnik se ugaša med prižiganjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (737) | ncop1 |
» | E7200 stopinjeOddelek: Strojna oprema | 2424 (1701) | Baltazar-x |
» | Komu verjeti? Dejanska frekvenca navitega E6600Oddelek: Navijanje | 995 (915) | eDDi |