Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik problem tipkovnice
Prenosnik problem tipkovnice
mat11 ::
Starejši prenosnik EasyNote r3500, ki se uporablja samo za brskanje po internetu je začel nagajati. Pagedown tipka ne dela, kar ni toliko moteče kot to da vsake toliko časa odskrola do konca strani. Takrat pritisnem pageup pa je nekaj časa dobro, nato pa spet isto. Razdrl sem tipkovnico in dal tipko pagedown ven pa je še vedno isto. Ve kdo za kakšno rešitev? Oziroma kako dela tipkovnica, ima mogoče skozi kontakt in ko pritisneš tipko ta kontakt prekine?
mat
SlyCrespo ::
Imam rešitev za tebe: in sicer obstaja program, s katerim lahko onemogočiš določeno tipko na tipkovnici. Imenuje se Sharpkeys. S tem programom lahko tudi določeni tipki nastaviš lastnosti druge tipke. No vglavnem ta program sem naložil na tracker: www.potegni.si , našel boš ga takoj na vrhu med torrenti. Aja pa če boš s tem programom onemogočil tipko PageDown, ne pozabi ponovno zagnat računalnika, drugače ne bo delovalo. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SlyCrespo ()
Ribič ::
Glede slabih tipk ne vem, sem pa imel že dva primera, ko je na starem prenosniku bila tipkovnica pošteno načeta oz. izrabljena. Stvar sem ensotavno zamenjal z novo in sedaj prenosnika delujeta super. Za tvojo tipkovnico ne vem koliko je obrabljena, vendar pa če se že odločiš za menjavo, pa poleg slovenskih servisov poglej še na ebay oz. aliexpress - včasih lahko dobiš stvar dosti ceneje, kot pri nas.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop in kamereOddelek: Pomoč in nasveti | 3260 (2824) | Karen |
» | NBA 2k10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8569 (6079) | mrdejan13 |
» | Začetnišk vprašanja MacOddelek: Operacijski sistemi | 3688 (3362) | Phoebus |
» | Firefoxovi "zavihki"Oddelek: Omrežja in internet | 1809 (1259) | steev |
» | Dexxa Optical mouseOddelek: Pomoč in nasveti | 1341 (1185) | msmiha |