Forum » Programska oprema » Papez namesto reklamnih filmov na 24ur.com
Papez namesto reklamnih filmov na 24ur.com
Samson ::
Pojavil se je zanimiv video na 24ur.com ki se pojavlja namesto reklamnih filmckov pred videom ki ga zelis ogledat. Sumim da so na strani ugotovili da imamo greasemonkey in skripto zato predvajajo tale video. Kako ste vi to resili?
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Pardon. Tampermonkey je za chrome. Hmmmm, je mozno da se tole pojavlja odkar je chrome blokiral flash player?
Me je bilo tega strah, ja. Upam da kdo cimprej pofiksa zadevo, ce se le da seveda. Sedaj sem prav radoveden ali je zaradi skripte v brskalniku ali zaradi flash playerja. Ni vrag da nekdo nebi vedu, hehe.
Zanimivo da so vsi onesposobili skripte in ne gledajo papeza. Ok, ocitno bom mogu tudi jaz tako en cas dokler ne najdem resitve.
Ribič ::
Jaz enostavno ne gledam video posnetkov, ker se mi sploh ne prikažejo in niti ne vem, da obstajajo odkar sem blokiral iprom.net in gemius.pl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla označila Flash za nevarnega, Facebook ga želi mrtvega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 24003 (19144) | c3p0 |
» | Google Chrome shranitev Facebook gesla problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2784 (2584) | Valentin |
» | .swf datoteka v DreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 977 (778) | Manager |
» | se da še kako pohitriti pc?Oddelek: Strojna oprema | 7332 (6252) | mtosev |
» | Mac OS X - RTV slo posnetki se ne predvajajoOddelek: Pomoč in nasveti | 6342 (5118) | noraguta |