» »

Samsung Galaxy a3 ali I phone 5

Samsung Galaxy a3 ali I phone 5

Hipika ::

Pozdravljeni,

odločam se za nakup med novim Samsung Galaxy a3 ali rabljenim (cca 1 leto) i phone 5. V prvi vrsti me zanima kateri dela kvalitetnejše fotografije?
Hvala za vaše izkušnje, mnenja.

System ::

A3, razen, ce ti je iOS bolj vsec.

slotech5 ::

Tukaj najprej razčisti razliko med novim in rabljenim telefonom. Če kupiš rabljenega, ki je slabo ohranjen, ga boš preklinjala pa tud če je zlati iPhone.

Pač iPhone je lep :), operacijski sistem je stabilen in deluje tekoče (čeprav 5ka je že starejši model in ni več tako hiter). Ima pa svoje omejitve in fore in se ga je treba mal navadit.

Glede fotoaparata so slike po moje pri obeh približno enaka žalost - za nezahtevne uporabnike pa čisto ok slike.

Odločitev je seveda tvoja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: slotech5 ()

someboody99 ::

Imam A3 in slike so podobne kot pri iPhone 5. Slike so super za nezahtevne ljudi. Ne pa pri obeh pričakovat nevem, kakšne profesionalne kvalitete. Pač dovolj dobre za tak srednjecenovni telefon...
Drugače pa sem z A3 zelo zadovoljen, dela super in hitro...

Zgodovina sprememb…

Sami ::

Bolj tekoče bo deloval iPhone 5, je pa res da bi osebno na iOS-u počutil utesnjenega, razen jailbrake.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

klinker ::

Ti raje osebno sprobaj fotkic. Ne vem kake slike dela A3, dela pa iPhone 5 boljse fotke od marsikaterega solidnega fona, videe pa sploh. Je pa tudi Samsung bil vedno kar ok v tem.
Glede posodobitev bos na istem, s tem da Android vemo kako je z varnostjo...ze Play store je eno gomilo sranja in je treba dobro pazit kaj nalagas.
Moj glas gre iPhone-u, ceprav sem Android user.

Sami je izjavil:

Bolj tekoče bo deloval iPhone 5, je pa res da bi osebno na iOS-u počutil utesnjenega, razen jailbrake.

To velja samo ce si root frik. V nasprotnem primeru si na istem.
Ima pa Android kako funkcijo vec, to je res.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

Kaj pa vem... Sem uporabnik A3, in glede posodobitev zaenkrat super. Pravkar dobil Stagefright bug patch... Telefon je drugače super za vsakdajo uporabo, pa tudi kakšno igrico tu pa tam. Fotoaparat je dober, samo v low light pogojih mogoče malo počasi ostri (meni osebno to ni problem). Jaz dam glas za A3.

razerznak2 ::

imam iphone5 že cca 2-3 leti, ( kupil ko je bil čist nov), že zamenjan ekran (nažalost) , pa še fon dela v nulo , nikol še zaštekal (tudi po počenem ekranu)
fotr ma pa novga a3 star 1-2 mesca pa mu ko nekaj najbolj nujno hoče nardit fon sam frezne tok da mora ven baterijo vzet da ga lahko reseta tak da ti da mal mislit kaj se ti bol splača

lol pri A3 baterije sploh ne moreš ven vzet :) tako, da ne vem, kako jo lahko tvoj foter ven vzame....

Zgodovina sprememb…

razerznak2 ::

someboody99 je izjavil:

lol pri A3 baterije sploh ne moreš ven vzet :) tako, da ne vem, kako jo lahko tvoj foter ven vzame....

nwm al pa ni a3 nwm točno tako da nwm sam da vidiš , nov samsung pa že freeza

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple pripravlja vlagatelje na nižjo prodajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
9822584 (18127) AgiZ
»

Nakup iphone 8 - kdaj? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
23733871 (27385) shadeX
»

Apple,Samsung vs the rest

Oddelek: Mobilne tehnologije
463432 (2459) next3steps
»

Izšel Applov iOS 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
9924505 (19120)          
»

Bo Galaxy S5 predstavljen v Barceloni? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
8320208 (16028) MrStein

Več podobnih tem