Forum » Loža » Ali se splača?
Ali se splača?
kitajc ::
Na bolhi prodajam nekaj let star kavč, ki ga niti ne potrebujem. Cena novega je bila okoli 300EUR, sedaj ga prodajam za 70 in kupca že imam. Sedaj pa sem malo v dvomih, ali se mi sploh splača. Kavč mi stoji v sobi in mi je malo v napoto, nanj pa odlagam le oblačila. Za to odlaganje bi lahko uporabil tudi kak stol in niti ne bi bilo razlike. Dejstvo je, da ga že kakšno leto ali dve ne uporabljam (kot kavč). Je pa praktično nov in zelo lepo ohranjen, a po drugi strani ni kakovosten - trd, težko se sedi na njem, a za ta denar je to pač to.
Bi prodal ali obdržal?
Bi prodal ali obdržal?
- spremenilo: kitajc ()
radmannsdorf ::
če ti ni udoben, se ga znebi. če ga boš obdržal boš vedno vedel da imaš doma neudoben kavč, na katerem pač ne boš sedel :)
Saj ravno to je bil problem pri prejšnih kupcih. Vsi bi radi, da jim ga jaz pripeljem (ne morem), če bo pa on odpeljal, bi pa rad popust.
Imam pa ob oglasu zapisano, da za "prevoz poskrbite sami". ;)
Ne vem, ne vem....
Imam pa ob oglasu zapisano, da za "prevoz poskrbite sami". ;)
Ne vem, ne vem....
Invictus ::
Rabljeno pohištvo je najtežje prodat.
Če imaš plac, ga uporabi, če nimaš, ga vrži na kosovce.
Najmanj dela. Ljudje še po zastonj pohištvo nočejo priti.
Če imaš plac, ga uporabi, če nimaš, ga vrži na kosovce.
Najmanj dela. Ljudje še po zastonj pohištvo nočejo priti.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
radmannsdorf ::
kaj bi rad kupec? popust ker ga more sam odpeljat? takega bi jaz poslal nekam. naj gre pa kar lepo v trgovino, da 300€ in bo dobil gratis dostavo.
naj se ti ne mudi s prodajo, bo že nekdo prišel ki ima prevoz. pa ceno dvigni na 100€ vsaj, če je bil nov 300...
naj se ti ne mudi s prodajo, bo že nekdo prišel ki ima prevoz. pa ceno dvigni na 100€ vsaj, če je bil nov 300...
Vsi bi radi za okoli 50€. Dobil bo praktično nov kavč. Ok, nabralo se je nekaj prahu, ampak to se obriše. Za 100-150€ ne bi razmišljal, za teh 70€pa se mi zdi malo. Zato pa sprašujem. Je pa na Bolhi polno kavčev, ampak nekateri so kar precej zdelani.
dreta ::
Prodajas preko oglasa, kupca pravis ze imas zdaj pa ne ves ce bi prodal.
Ce tole ni trol je pa mamin sin. Najbolje da vprasas mamo.
Ce tole ni trol je pa mamin sin. Najbolje da vprasas mamo.
Saj pravim, da sem imel ceno 100+, a ne gre - vsi nižajo ceno.
Hvala za nasvet....bom prašal mamo. Včeraj sem že tvojo, pa ni vedela. ;)
Hvala za nasvet....bom prašal mamo. Včeraj sem že tvojo, pa ni vedela. ;)
IL_DIAVOLO ::
300 evrov za kavc? Ehh...ze za 50 evrov bi se splacalo, samo da se znebis navlake.
Jaz bi ga verjetno kar skuril...nimam casa in zivcev barantat s temi revezi.
Jaz bi ga verjetno kar skuril...nimam casa in zivcev barantat s temi revezi.
Unknown_001 ::
Navij ceno med 100-150EUR očisti, kvalitetno pofotkaj in potem tistim ki zahtevajo popust ker ga bodo prišli iskat daj 20EUR "popusta" in si zmagal. Bod mal kapitalista ker je skor bolje da stvar za lastno veselje uničiš kot pa da šenkaš. Zakaj? Zato ker ljudje bodo potem mislili da je normalno da lahko pričakujejo kupovanje pod ceno kar pa ni ravno fer.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
freesty ::
Ce si se zmenil za 70€ prodaj za 70€. Najbolj mi grejo na zivce ljudje, ki potem, ko si se ze zmenil za nakup visa ceno na bolhi, da vidi, ce da kdo vec..
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neverjetna odzivnost na Podarimo.siOddelek: Loža | 8221 (1681) | Gagatronix |
» | bi prodali vredno posest k je bla od pra staršev? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9671 (6216) | gruntfürmich |
» | približno kolko €€ bi rabil za opremit 40m2 flatOddelek: Loža | 7409 (5976) | NikolormousB |
» | Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55630 (46219) | kuglvinkl |
» | Mali oglasi- nesramnost prodajalcevOddelek: Pomoč in nasveti | 2992 (1575) | Čmrlj |