Forum » Loža » delo po tujini
delo po tujini
BorutO ::
Zanima me, če kdo pozna res zelo dobro slovensko firmo, ki delajo po tujini? Se pravi, da imajo svojo pisarno (veliko in urejeno), da ni nekaj dve mizici in ena zaposlena v pisarni, pa je firma tu ... Pač pa da imajo to, da delajo povsod po svetu in ne samo po evropi.
Iščem nekaj boljšega. Predvsem iščem montažna dela, ker to že delam nekaj let. Glavna stvar pri vsem tem pa je, da je plača redna, da ne nategujejo delavcev, da na razgovoru rečejo tako, delajo pa tako ... skratka ... firma, ki se drži besede.
Iščem nekaj boljšega. Predvsem iščem montažna dela, ker to že delam nekaj let. Glavna stvar pri vsem tem pa je, da je plača redna, da ne nategujejo delavcev, da na razgovoru rečejo tako, delajo pa tako ... skratka ... firma, ki se drži besede.
Isotropic ::
jah naprej boš pa že sam poiskal, jaz ne vem specifik glede montaže.
HE = hidroelektrarne
spodaj maš še par linkov.
o teh firmah se drugače dosti piše po raznih forumih
HE = hidroelektrarne
spodaj maš še par linkov.
o teh firmah se drugače dosti piše po raznih forumih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
Trololololol ::
Zanima me, če kdo pozna res zelo dobro slovensko firmo, ki delajo po tujini? Se pravi, da imajo svojo pisarno (veliko in urejeno), da ni nekaj dve mizici in ena zaposlena v pisarni, pa je firma tu ... Pač pa da imajo to, da delajo povsod po svetu in ne samo po evropi.
Štajerska ima okrog 100 firm z delavci na terenu. Greš od ene do druge.
BorutO ::
Vem, da jih ima ... samo več kot tričetrt firm je kar nekaj ... Vsak si odpre firmo, ki ima 5 minut časa, pol si poišče par delavcev in je to to ... samo posrednikov je več kot rusov ... Jaz iščem firmo, ki ima redno delo po tujini, ki imajo odprti trg po celem svetu, ne samo po evropi, ter da je delo redno, in ni nekaj, da si par tednov na šihtu, pa mesec dni doma ... na primer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še kdo kriv, ker v firmi ni odkril napak drugih? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10534 (7741) | solatko |
» | Raziskava: odprte pisarne znižujejo storilnost in zmanjšujejo sodelovanjeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9233 (5876) | Unknown_001 |
» | Gradnja hiše v avstrijiOddelek: Loža | 5737 (3245) | Mr.B |
» | Delo na terenu-priucitevOddelek: Loža | 4056 (3403) | c3p0 |
» | Indijski tablični računalnik za 35 evrov naredOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 13408 (9760) | gzibret |