Forum » Pomoč in nasveti » Chrome ne deluje
Chrome ne deluje
domen1990 ::
Živjo, imam en čuden problem in sicer mi Google Chrome preko domačega wifija ne deluje(prej mi je delal). Ne glede na to kaj odprem mi javi napako:
Povezave s proxyjem ni mogoče vzpostaviti
ERR_PROXY_CONNECTION_FAILED
Probal sem tudi pri kolegu preko wifija, tam je zadeva delala normalno. Enako je tudi z Mozillo.
Recimo Internet Explorer in UTorrent delujeta normalno.
Se komu sanja kaj bi lahko bil problem?
Hvala.
Povezave s proxyjem ni mogoče vzpostaviti
ERR_PROXY_CONNECTION_FAILED
Probal sem tudi pri kolegu preko wifija, tam je zadeva delala normalno. Enako je tudi z Mozillo.
Recimo Internet Explorer in UTorrent delujeta normalno.
Se komu sanja kaj bi lahko bil problem?
Hvala.
- spremenil: domen1990 ()
filip007 ::
Lahko je blokiran v požarnem zidu, probaj ga še enkrat nemestiti, ali pa Opera brskalnik ta je tudi na Chrome pogonu.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
domen1990 ::
Vse to sem že probal, ampak nič ni pomagalo, zato mi je še tolko bolj čudno..Sem kar formatiral komp in inštaliral win10. :)
tor2 ::
Control panel, ie, connection, proxy -> lan settings, nič naj ne bo označeno.
Kaj javi nslookup v cmd (command prompt) ?
Kaj javi nslookup v cmd (command prompt) ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tor2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni internetne povezave/Proxy težaveOddelek: Omrežja in internet | 2772 (1982) | marydd21 |
» | Čuden prikaz Microsoftove strani v vseh browserjih.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (637) | mat11 |
» | Wired racunalnik se mi ne poveze na routerOddelek: Omrežja in internet | 1096 (980) | dotArj |
» | Twitter in Wikipedia kar čez DNSOddelek: Novice / Varnost | 6515 (4561) | Karlos |
» | Kako rešit WiFi - lan problemOddelek: Omrežja in internet | 2393 (2161) | ferdo |