Forum » Loža » Razrez cevi iz plexi stekla
Razrez cevi iz plexi stekla
Fave ::
Nikjer ne najdem podjetja, ki bi bilo voljano razrezati cev iz plexi stekla. Vsi tarnajo, da cevi pokajo, da ni gladek rez....
Lahko kdo koga priporoči?
Lahko kdo koga priporoči?
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Assass1n ::
Odrežeš jo kot bakreno, išči nož za bakreno cev imaš v merkurju ali pa na bolhi.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
SeMiNeSanja ::
Kolikšen fi pa ima ta cev, da je tako problematična?
Jaz bi vzel žago za železo in odžagal. Itak ne bo idealno gladek rez, zato pa na ravno površino daš šmirgelpapir in odžagani konec cevi brusiš toliko časa, da postane vsaj približno idealno gladek. Lahko začneš z bolj grobim šmirgelpapirjem, na koncu pa še s finim zaključiš, če mora biti zelo čista in gladka površina.
Jaz bi vzel žago za železo in odžagal. Itak ne bo idealno gladek rez, zato pa na ravno površino daš šmirgelpapir in odžagani konec cevi brusiš toliko časa, da postane vsaj približno idealno gladek. Lahko začneš z bolj grobim šmirgelpapirjem, na koncu pa še s finim zaključiš, če mora biti zelo čista in gladka površina.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simulacija kapljice ki pade v vodoOddelek: Znanost in tehnologija | 2543 (2118) | OwcA |
» | Najboljša cev za vodno??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2443 (1973) | WinsuckeR |
» | Iskanje komponent za poliranjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1778 (1640) | morphling1 |
» | Snemajmo neskončnost!Oddelek: Znanost in tehnologija | 1426 (1260) | BigWhale |
» | Odstranjevanje hladilnih reber iz ČipaOddelek: Strojna oprema | 946 (880) | MALJUTKA |