» »

Kvaliteta fotoaprata iphone

Kvaliteta fotoaprata iphone

tiltech ::

Zanimam se za nakup iphona, ampak ne potrebujem za vsakdanje slikanje. Na splošno me zanima, kakšna je razlika v fotografijah med temi modeli. iphone 4,4s, 5, 5s. kvaliteti slik? Mislim slikanje v boljši svetlobi ali podnevi. Pa če je velika razlika, pri delovanju med temi modeli? Ne bom igral igric.

Hvala

#000000 ::

Pomojem (lahko da se motim) igra vlogo pri aparatih ovjektiv, meni dela nikon D70 s tem objektivom ki ima 6mp neprimerno boljše slike kot canon powershot pro 1 8mp

Pri telefonih pa ker nimajo objektiva igrajo vlogo bolj megapixli, se pravi več jih je boljše je.

Siddh ::

Ne, ne igrajo vloge megapixli, telefoni imajo ravnotako lečo. Pa potem programska obdelava.


#000000 ::

Ja zato sem dal opcijo da se lahk motim :)

jest mam sgs3 in sg ace in med njima je razlika precej očutna ko naredim sliko, optike te make kamere nimajo neke omembe vredne seveda leča je ni a to objektiv.

Je pa res da sem bolnik na MACRO mode in mi ni nikol dovolj detaljev In povershot s2 IS je okay čeprav ima 5mp ampak dela MACRO šele nekje od 25-30 centov odaljenosti, dočim powersot pro 1 ne pozna nobene razlike ajd mogoče če si 5 cm stran se se da makro narest ampak več pa gre. bi ti zdele rade volje naredu z vsakim od njih po eno sliko ampak so prazne baterije razen powershot pro 1 je poln, klasika itak ko rabiš je prazno.

Ma poglej ti za te iPhone na gsm arena in jih primerjaj med seboj

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id...

Janac ::

Velikost tipala oz. senzorja je najpomembnejsi podatek...

repson ::

"S" serije iPhonov so že od 3GS naprej bolj futureproof od tistih brez S. V vsaki so izboljšali optiko in tipalo v fotiču, nezanemarljiv pa je bil običajno skok v procesorski moči. Zlasti velik skok je bil iz 5 na 5S.

Fotič ma 5S tudi najboljši kar se tiče slikanja v slabših svetlobnih pogojih, v kombinaciji s hitrim procesorjem pa se tudi hitro odpre, tako da lahko res uloviš trenutek. Lahko pogledaš specifikacije, mislim da ima 5S tudi slow-mo način videa, če ti kaj pomeni. Tukaj primerjava vseh serij od 2G do 6ke.
Link

4ka je že prestara in na njej ne teče niti iOS 8, kar bo s prihodom iOS 9 in nadgradnjami aplikacij vedno večji problem. 4S je recimo še znosen, ampak že konkretno star. 5ka je že precej bolje, 5S bo pa najbrž še do iOS 11 deloval precej hitro. Moj nasvet bi bil, da že zaradi celotnega telefona vzemi vsaj iPhone 5, če pa misliš imet ta telefon vsaj dve leti raje dodaj in kupi 5S.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: repson ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple iPhone 8

Oddelek: Mobilne tehnologije
203203 (2117) Machete
»

Božični teden: Apple pred Samsungom, phableti čedalje popularnejši

Oddelek: Novice / Rezultati
3214833 (12166) bela120
»

iphone ali lumia (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
539465 (7505) Lonsarg
»

Kaj kupiti?

Oddelek: Mobilne tehnologije
183073 (2762) klinker
»

Nakup telefona!

Oddelek: Pomoč in nasveti
333036 (2746) Tine:)

Več podobnih tem