» »

Zjebane "network connections" v win xp

Zjebane "network connections" v win xp

pramarko ::

Doma imam winxp + sp1 in isdn modem US Robotics ISDN Pro TA. Pred dvema tednoma so iz network connections izginile vse povezave (ni ikonc), čeprav se se vedno lahko povezem na net preko bliznjice na desktopu... In v cem je potem problem se vprasate?... problem je v tem, da tudi, ko se povezem na net, se mi ne pojavi ikonica v trayu, preko katere bi se lahko disconnectal. Tako moram sedaj vsakic kadar grem offline fizicno iztakniti kabel iz modema.

A je ze kdo slucajno imel tak problem??? Pa ce je le mozno, ne bi reinstaliral OS-a.

Danke!
Marko

Cokolesnik ::

Zbriši tudi tisto na namizju in ustvari popolnoma novo povezavo ter ji dodeli bližnjico na namizju. Potem boš rešil problem? Vsaj meni se je vedno zgodilo, da sem po ustvarjanju neke povezave imel tisto v povezavah in tisto na namizju (v kolikor sem to označil pri ustvarjanju povezave).

Kaj je vzrok tvoji težavi, pa je težko reči. Mogoče pa si jo pomotoma odstranil.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Problem je, da ce ustvarim novo povezavo, mi tudi te ne pokaze v network connections... ko jo ustvarim mi vse javi, da je ok, pa da se fino pocuti, skratka da ni nic narobe, ko pa kliknem finish in grem pogledat v network connections, je tam vse prazno... ;((
Ima pa IE tudi neke connections (options > connections), v glavnem tam pa vidim vse povezave, tudi na novo narejene.

Se kaksna ideja?

Za vse, ki boste imeli podobne probleme:
Problem sem rešil s tem, da sem odstranil iz computerja mrežno kartico (neka stara 3com). Očitno se driverji niso razumeli z win XP in se je zadeva malo čudno obnašala.

lpm

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nov pc, kako z internetom

Oddelek: Omrežja in internet
211710 (1447) MTB
»

avtomatski vklop računalnika in interneta

Oddelek: Pomoč in nasveti
121558 (1204) veverrca