Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik se včasih sam zbudi med spanjem
Prenosnik se včasih sam zbudi med spanjem

someboody99 ::
Pozdravljeni! Imam manjši problem z mojim starim prenosnikom HP EliteBook 8530p. Opazil sem, da se med spanjem (ko je zaprt ali odprt) včasih sam zbudi. Ko ga odprem, pa je ekran izklopljen. Če ga zaprem nazaj, se bo pa zaustavil, torej izklopil, ne bo šel nazaj v spanje. Ko ga odprem in želim uporabljati, ga lahko normalno vklopim, in deluje čisto normalno, ko ponavadi. Ta prenosnik je že star nekaj let, a je kot nov, lepo ohranjen, deluje super; torej mi ne govorit, naj kupim novega. Nameščen je Windows 8.1 Pro.

He-Man ::
Poglej pod lastnosti oz. nastavitve mrežne kartice v Device Managerju, da nima vklopljene opcije za Wake On Lan. Preglej nastavitve v zvezi z bujenjem tudi v BIOS-u.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se sam prižiga in "zbuja"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2112 (1947) | solatko |
» | Android battery draining issueOddelek: Pomoč in nasveti | 6378 (5852) | Jst |
» | hibernacija na off kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1095 (976) | ST-777 |
» | problem z ugašanjem računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1147 (974) | Cirosiro |
» | Zagon računalnika v 10 sekundahOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4579 (3152) | M-XXXX |