Forum » Programska oprema » WinGate 5.0.2
WinGate 5.0.2
romario ::
Imam tale problem. Mi lahko kdo pomaga konfigurirat WinGate, da mi ne bo potrebno ta program vedno znova zaustavljat in vklapljat, če želim deliti internetno povezavo (Win2000 -> Win98).
Ko imam npr. host computer vklopljen in nato malo kasneje vklopim še Client, na katerega želim deliti internetno povezavo, moram še izklopit in ponovno zagnati Wingate Engine, kajti drugače mi v "Bindings Tab" ne najde IP 192.168.0.1 in zato ne deli povezave.
Se da kako nastaviti, da bi dal IP naslove v Bindings kot privzeto, da bi mel mir s tem?
lp
Ko imam npr. host computer vklopljen in nato malo kasneje vklopim še Client, na katerega želim deliti internetno povezavo, moram še izklopit in ponovno zagnati Wingate Engine, kajti drugače mi v "Bindings Tab" ne najde IP 192.168.0.1 in zato ne deli povezave.
Se da kako nastaviti, da bi dal IP naslove v Bindings kot privzeto, da bi mel mir s tem?
lp
- premaknil: Predator ()
Lith ::
enostavno v win 2000 ne rabiš wingate in podobnih ... poglej si moje nastavitve (če pa želiš deliti internetno povezavo preko rač. z win 98, pa uporabi raje SyGate 4 office, meni se je izkazal neprimerno boljše, pa še firewall ima noter)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati kabel modem+2 PCja prek huba?Oddelek: Omrežja in internet | 1307 (1173) | powermaxi |
» | Deljena povezava interneta.Oddelek: Omrežja in internet | 1441 (1384) | dkRusky |
» | skupna raba omrežne povezaveOddelek: Operacijski sistemi | 1630 (1517) | ali3n |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1847 (1349) | Quickbeam |
» | ENO VPRAŠANJE GLEDE OMREŽJAOddelek: Pomoč in nasveti | 820 (643) | MAX34216 |