Forum » Pomoč in nasveti » Zmanjšanje obratov na ventilatorju
Zmanjšanje obratov na ventilatorju
Kriko ::
Imam grafično z otes sistemom (gf4 ti 4200), ki pa je neverjetno glasen, kot bi tank bil v računalniku, pa sem pomislu da bi zmanjšal obrate ventilatorju, saj je 7200 obratov, apsolutno preveč, glede na to da imajo "standardne grafične gf4 ti 4200" čisto normalen ventilator. Pomislu sem na običen potencijometer, kot ga imam na ventilatorju za procesor. Ko sem gledal ventilator op procesorja, nisem videl nič drugega kot običen potencijometer z možnistjo nastavljanja hitrosti ventilatorja!
Včerja sem hotel kupit tak potencijometer pa mi je trgovec rekel da to ni kar tako, da moram vedet več stvari, ter da naj pogledam na ventilator ki ima tak potencijometer in da bom videl da ima še druge zadeve zraven!
Prosim če mi lahko kdo pomaga, oziroma pove kako naj naredim da bi lahko zmanjšal obrate ventilatorju grafične. Žičke od napetosti so vidne tako da lahko dam kaj vmes?
Lp
Včerja sem hotel kupit tak potencijometer pa mi je trgovec rekel da to ni kar tako, da moram vedet več stvari, ter da naj pogledam na ventilator ki ima tak potencijometer in da bom videl da ima še druge zadeve zraven!
Prosim če mi lahko kdo pomaga, oziroma pove kako naj naredim da bi lahko zmanjšal obrate ventilatorju grafične. Žičke od napetosti so vidne tako da lahko dam kaj vmes?
Lp
- polepsal: Gandalfar ()
Kriko ::
Kaj se da kupit mogoče posebej?
Če ne, kaj pozna kdo oziroma mi pove kako lahko to naredim?
Če ne, kaj pozna kdo oziroma mi pove kako lahko to naredim?
=Exceed= ::
Kaj se da kupit mogoče posebej?
če misliš fan mate-da! 840SIT pri Mlakomu
Lahko tud sam nardiš sam se ti ne splača. Mogoče bi pršparu od 100-200sit al pa še tok ne!
če misliš fan mate-da! 840SIT pri Mlakomu
Lahko tud sam nardiš sam se ti ne splača. Mogoče bi pršparu od 100-200sit al pa še tok ne!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znižanje vrtljajev ventilatorja na procesorskem hladilnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4210 (4012) | ST-777 |
» | Iz +12v na +7v modifikacija ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3034 (2538) | Pyr0Beast |
» | Pasivno hlajen napajalnikOddelek: Strojna oprema | 1200 (1074) | Mobidick |
» | Utišanje napajalca!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1112 (877) | Yacksy |
» | utišanje crystal orb-aOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1444 (1165) | tx-z |