Forum » Sedem umetnosti » Straight Outta Compton 2015 (movie)
Straight Outta Compton 2015 (movie)
WallSreet ::
Verjetno eden najbolj pričakovanih filmov leta 2015!
Kdor posluša rap glasbo tisto pravo (in ne nekega pop Draka) bo tale film zagotovo pogledal. Film izide 14 avgusta! se pravi še slabih 10 dni.
Tule še napovednik!
Bo film upravičil pričakovanja?
Tule pa še moj drugi thread.
Dr Dre Compton a Soundtrack 2015
Kdor posluša rap glasbo tisto pravo (in ne nekega pop Draka) bo tale film zagotovo pogledal. Film izide 14 avgusta! se pravi še slabih 10 dni.
Tule še napovednik!
Bo film upravičil pričakovanja?
Tule pa še moj drugi thread.
Dr Dre Compton a Soundtrack 2015
bambam20 ::
Tole bo za pogledat
Sem gledal včeraj v Cineplexxu. Film OK, igralska zaseba opravi zadevo v nulo.
Največje presenečenje je zame, kako dobre zvočnike ima Cineplexx, ker sem se počutil kot na rap koncertu N.W.A.
kdor je fan rapa pa N.W.A. ga bo zagotovo šel pogledat v kino, razen če imaš doma res hud 5.1 sistem...
Svetoven film! Sem vesel da je film podrl box office upam, da bodo nominirani za kakšnega oskarja, ker si to zagotovo zaslužijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zombie movies (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 21850 (7836) | Outcast |
» | Aquaman (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 26442 (16490) | oo7 |
» | Dr Dre Compton a Soundtrack 2015 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12325 (10016) | WallSreet |
» | The Avengers 2 : Age of Ultron (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19345 (15501) | Nikec3 |
» | Gangnam Style najbolj gledan videoposnetek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37663 (26532) | Loocas |