Forum » Mobilne tehnologije » Budilka ne dela v tihem načinu?
Budilka ne dela v tihem načinu?
menjalnik ::
Prvo kot prvo se oproščam, če tema že obstaja :)
Torej kot veliko drugih uporabnikov imam na Androidu 5.0.2 težavo, da mi v tihem načinu ne zvoni budilka. Zaslon se sicer vklopi, zvok pa ne. Sigurno je imel že kdo isto težavo in me zanima kako jo je rešil?
Gre za prednaloženo budilko v sistemu in ne mislim ponoči telefona puščat v glasnem načinu. Hvala
Torej kot veliko drugih uporabnikov imam na Androidu 5.0.2 težavo, da mi v tihem načinu ne zvoni budilka. Zaslon se sicer vklopi, zvok pa ne. Sigurno je imel že kdo isto težavo in me zanima kako jo je rešil?
Gre za prednaloženo budilko v sistemu in ne mislim ponoči telefona puščat v glasnem načinu. Hvala
someboody99 ::
Kateri telefon je to? Če ne dela budilka v tihem načinu, bo treba dat v priority more, ne pa v tih način...
someboody99 ::
Hmmm... Potem pa uporabljat kakšno drugo budilko namesto tiste v sistemu dokler ne bo kakšnega software updejta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: kaj vas zjutraj zbudi? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 15736 (12941) | jype |
» | Najbolj učinkovito jutranje bujenje! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20971 (18117) | Sirko20 |
» | PC kot budilkaOddelek: Pomoč in nasveti | 3139 (2912) | ABX |
» | SonyEricsson P1i vs Nokia N95 8GBOddelek: Mobilne tehnologije | 3410 (2825) | Mare2 |
» | Priključitev ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1023 (898) | miko 55 |