Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje prenosnika
Hlajenje prenosnika
ares ::
Pozdravljeni,
Prenosnik oz. ventilator se mi nenadzarovano zaganja. Dela tudi na vso moč in prenosnik peče. Kje je lahko problem?lp
Prenosnik oz. ventilator se mi nenadzarovano zaganja. Dela tudi na vso moč in prenosnik peče. Kje je lahko problem?lp
srdžan ::
sodeč po tvojih vprašanjih nisi prenosnika še nikoli očistil in je problem to, da se ti pač pregreva, če znaš šraufati ga odpri in v celoti spucaj, zamenjaj termalno pasto (dobro si označi kam sodi kakšen vijak, da ti jih ne bo na koncu 5 ostalo), vodiče najdeš tudi na youtubeu, vtipkaj how to dissasemble in pa ime tvojega prenosnika.
Če misliš, da tega nisi sposoben odpri spodnjo stran kolikor lahko in prah posesaj, ko boš pihal/sesal ventilator ga zausatavi, saj ga lahko prehitri vrtljaji poškodujejo. Očisti tudi nepotrebno programsko opremo na računalniku, saj je čisto možno da ti nabije porabo procesorja in s tem povzroči pregrevanje.
Če misliš, da tega nisi sposoben odpri spodnjo stran kolikor lahko in prah posesaj, ko boš pihal/sesal ventilator ga zausatavi, saj ga lahko prehitri vrtljaji poškodujejo. Očisti tudi nepotrebno programsko opremo na računalniku, saj je čisto možno da ti nabije porabo procesorja in s tem povzroči pregrevanje.
facepalm ::
V tem primeru bi jaz svetoval servis oz daj kakemu kolegu, ki je to ze pocel. Glede na vprasanje OP-a je bolje, da on to ne pocne.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 22019 (17594) | Zheegec |
| » | Čiščenje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3717 (3136) | _koki_ |
| » | HP Probook 4730sOddelek: Pomoč in nasveti | 4478 (3270) | maestroarte |
| » | laptop in hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2765 (2338) | glistovje |
| » | Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6864 (5590) | venetu |